hirdetés
Minden ételt méregnek hisz a kamaszlány szervezete egy ritka betegség miatt
Már 13 évesen megélte eddigi legnagyobb mélypontját a tini szépségkirálynő, akinek minden napját megkeseríti a betegsége.
Címkép: Aimee-Lea Smith Music/Facebook - szmo.hu
2019. április 15.


hirdetés

Szörnyű betegség nehezíti meg egy brit kamaszlány mindennapjait. A 16 éves Aimee-lea Smith az úgynevezett eosinophil oesophagitis nevű rendellenességben szenved, amely azzal jár, hogy akárhányszor eszik, a nyelőcsövében lévő sejtek méregként azonosítják az ételt, ami komoly szövődményekkel jár: krónikus reflux, hányás és fulladás gyötri a lányt, valahányszor lenyel valami ennivalót.

Aimee-lea csak 13 éves volt, amikor odáig fajult a rosszulléte a reflux miatt, hogy csak egy csövön keresztül tudott táplálkozni, amíg a nyelőcsöve újra helyreállt.

"Mentálisan nagyon nehéz volt ezt elviselni, egyszerűen tönkretett. Elveszítettem a magabiztosságomat. Számomra és a családom számára is borzalmas volt. Utáltam iskolába járni. Utáltam, hogy a barátaimnak kellett etetni egy teremben - szörnyű volt. Ez volt az eddigi legnagyobb mélypont az életemben, pedig még csak 13 voltam"

- emlékezett vissza a fiatal lány.

Aimee-Lea Smith Music

Aimee-Lea Smith Music updated their cover photo.

Az egészségügyi problémák már a születésekor elkezdődtek, de az orvosok csak 10 év múlva diagnosztizálták nála a ritka rendellenességet.

"Azóta allergiás vagyok, amióta megszülettem. Folyamatosan jártam ellenőrzésekre, voltam szövettani vizsgálatokon és endoszkópián is. Ez olyan ritka betegség, hogy egyes orvosok nem is ismerik, ezért is volt olyan nehéz rájönni, mi a bajom"

- magyarázta a tinilány.

Ha kíváncsi vagy, mivel jár ez a ritka betegség a lány számára, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Lecserélte jól ismert reklámarcát a KFC – rengetegen kiakadtak
Trendi, fiatal influencer lépett Sanders ezredes helyébe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 14.Megosztja a követőket a KFC legújabb promóciója, amiben a cég egy trendi, szakállas modellre cserélte régi, öregedő reklámarcát. Emlékeztetőül, ő volt a régi ezredes:

A Mirror azt írja: a csapat egy időre virtuális Instagram influencerré változtatta az alapítójukat és kabalájukat. Idős bácsi helyett az ezredes egy menő, őszülő fiatal lett, tetoválásokkal, konditermes képekkel, barátnővel, és kedvenc állattal.

A KFC az új figura bemutatása után megkezdte a fotók feltöltését úgy, mintha Instagram-oldaluk mindig a fiatal, képzeletbeli vállalkozóé lett volna. A képek tanúsága szerint Sanders barátnőjével, egy Dagny nevű virtuális lénnyel, és a saját jetjével utazik, és szeret lovagolni és kondizni. A megszokott influencer-stílusban kommunikál, hashageket használ, olyanokat mint #humble, #grinding, #artistatwork, #gymlife, #beyourbestself és #influencerlife.

A KFC-követők többsége imádja a cég mókás húzását. Egyikük azt mondja: "Na ezért most be is megyek KFC-be."

A támogató hozzászólások mellett olyan is van, akinek nem jön be a marketingfogás:

"Fejezzétek ezt be mielőtt a Meki szexi srácot csinál Ronald McDonaldból..."

- írja egy rajongó.

Egy másik felhasználó egyszerűen ezt fűzte az egyik kép alá: "Hozzátok vissza a régi ezredest."

Ha kíváncsi vagy a fiatal utódra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Óriási trükkel oldott meg egy évszázadok óta létező problémát a fiatal menyasszony
Filléres ötlet mentette meg a nőt egy rakás aggodalomtól.
Címkép: Facebook - szmo.hu
2019. április 14.Így igaz: egy élelmes menyasszony végre megoldotta menyasszony-generációk problémáját, az esküvői ruhában pisilést. Egy nehéz anyagból, sok rétegben készült, sokszor abroncsos ruhában néha mozogni is nehéz, a "kisebb dolgok" lebonyolításáról nem is beszélve.

A Mirrorban bukkant fel a géniusz ötlete, aki

egy IKEA-s szatyorba bújtatta a ruhát, így oldotta meg azt, amit mások csak nehezen.

A nő csak annyit írt közösségi oldalára, hogy nagyon aggódott, hogy nem tudja majd használni a kezeit, miközben a ruhát fogja és azt is hozzátette, hogy a filléres ötlet sok aggodalomtól megkímélte.

Leírhatnánk, hogyan csinálta, de inkább megmutatjuk.

Ha kíváncsi vagy, hogyan festett a nő a ruhában és a szatyorban, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Saját madara ölt meg egy floridai férfit házának udvarán
A kazuárt az egyik legveszedelmesebbnek madárfajnak tartják méretei és karmai miatt.
Képünk illusztráció, Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. április 14.Saját madara támadt egy férfira Floridában még pénteken - írja az AP.

A férfi az udvaron volt és elesett, az állat ekkor támadt a férfire és karmaival szétszaggatta. A szerencsétlenül járt férfit ugyan kórházba vitték, de belehalt a sérüléseibe.

A madár egyébként is egy nagyon veszélyes fajta, úgynevezett kazuár, amely az emuhoz hasonló és főként Ausztráliában őshonos. Méreteit tekintve is elég nagy példány, ugyanis magassága egy méter nyolcvan centi, tömege pedig csaknem 60 kilogramm és futni is nagyon gyorsan tud.

De a magassága és a súlya mellett mégis a legveszélyesebbek a karmai, mert azok akár 10 centiméter hosszúra is megnőhetnek. Ezért a világ egyik legveszedelmesebb madaráról van szó.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Sokkolta anyukáját a kisfiú, aki lenyírta a saját és testvérei haját
A texasi gyerek ráakadt a hajnyírógépre, és úgy döntött, ki is próbálja. Nem kellett volna...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.Egy Teddy nevű texasi kisfiú teljesen kiborította az édesanyját, miután mindkét testvérén és magán is kipróbálta a hajnyírót. Az esetről videó is készült, ami villámgyorsan elterjedt a közösségi médiában, hatalmas népszerűséget hozva ezzel a fodrászi babérokra törő gyereknek, aki a húgán és az öccsén is tesztelte a biztonság kedvéért az eszközt.

Bár a videóból kiderül, hogy az akció leginkább az anyukára hatott sokkolóan (még sírt is), de azért próbálta nyugtatni a döbbent gyerekeket azzal, hogy előbb-utóbb visszanő a hajuk, a kislányt pedig igyekszik meggyőzni arról, hogy nem néz ki úgy, mint egy fiú.

Little Lad Shaves Siblings' Hair With Razor

When you leave your kids alone for 10 minutes and they find the electric razor... ?

Közzétette: LADbible – 2019. április 14., vasárnap

KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x