hirdetés
Michael Jackson gyermekein csattan az ostor a pedofilvádak miatt?
Egy híresség körüli nyilvános botrány mindig súlyos következményekkel jár a gyermekekre nézve. Ez különösen kegyetlen lehet a Jackson-család esetében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Amióta ismét fellángoltak Michael Jackson körül a korábbi pedofilvádak, egyik gyermeke nem beszél, a másik állítólag felvágta az ereit. A harmadikról nem tudni semmit, de biztosra vehetjük, hogy őt is mélyen megrendíti. Ráadásul egy olyan emberről van szó, akit nem is oly régen a szórakoztatóiparban szinte istenként tiszteltek, most pedig csak egy mélységesen megvetett pedofilként emlegetik, és művészi örökségét is porba rántják emiatt – írja a Daily Mail.

Paris Jacksont, a sztár egyetlen lányát, szombaton szállították kórházba Los Angeles-ben. A TMZ show-biznisz web-oldal szerint ideiglenesen pszichiátriai felügyelet alá helyezték. A jelentésben szereplő 5150-es kód a kaliforniai jogszabályok szerint olyan személyre vonatkozik, akit az állapota arra hajlamosít, hogy kárt tegyen magában vagy másokban. A TMZ családi forrásokra hivatkozva közölte, hogy a húszéves modell az Elhagyni Neverlandet című dokumentumfilm által apja ellen kiváltott ellenséges reakciók miatt próbálta eldobni magától életét. Paris már korábban is beszélt depressziójáról, például egy korábbi, 2013-as öngyilkossági kísérlete után.

Tette hátterében az is állhat, hogy néhány nappal korábban a közösségi médiában összeveszett Jacko legbuzgóbb híveivel, akik azzal vádolták Parist, hogy nem áll ki eléggé apja jó híréért. Pedig a lány többször is kijelentette, hogy hazugságnak tartja a vádakat, de ez kevés volt a fanatikusoknak.

Azt sem tartják kizártnak, hogy Paris attól fél, hogy az apja elleni hisztéria tönkreteheti az ő filmszínészi ambícióit. Jacko lánya utóbb a Twitteren cáfolta az öngyilkosság hírét, és melegebb éghajlatra küldte a TMZ-t.

Nem kevésbé drámai volt Paris öccsének, Blanketnek a reakciója a dokumentumfilmre. Jacko unokaöccse, Taj szerint – aki jelenleg a néhai énekes legfőbb szószólója – a 17 éves fiú a látottak óta valósággal sokkos állapotban van, senkivel nem beszél, pedig korábban az iskolában is a legkommunikatívabbak közé tartozott.

Egyelőre nem nyilatkozott az ügyről a legidősebb Jackson fiú, a filmrendezői babérokra törő, 22 éves Prince. A családhoz közelállók szerint azonban azt tervezi, hogy beperli apja vádlóit, Wade Robsont és James Safechuck-ot csalás, hitelrontás, az érzelmekkel való visszaélés címén. A kártérítést jótékony célra fordítanák, de ennél is fontosabbnak tartják, hogy bocsánatot kérjenek tőlük.

Az ügyet bonyolítja, hogy a Blanket némaságáról szóló állítást cáfolja az egykori gyerekszínész, Mark Lester, a fiú keresztapja, aki egyesek szerint Paris biológiai apja. Az Oliver! musical egykori sztárja szerint Blanket már jóval az Elhagyni Neverlandet bemutatója előtt magába zárkózott.

A Mail felveti a kérdést: vajon nem a gyerekeket akarja-e cinikus módon felhasználni a Jackson-klán, hogy rokonszenvet ébresszen a bukott sztár iránt és hiteltelenné tegye a dokumentumfilmet és állításait? Nem ez lenne az első eset: a családnak már 2009-ben is azt vetették szemére, hogy Michael gyermekeit tolták reflektorfénybe apjuk halála után.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Charlize Theron bejelentette: kislányként neveli a kisfiát, mert a gyerek úgy akarja
'Nem az én dolgom, hogy döntsek helyette' - nyilatkozta a világhírű színésznő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Az úgynevezett "gender-semleges", vagy "nem-semleges" gyermeknevelés körüli, globális vitának adhat újabb táptalajt Charlize Theron Oscar-díjas színésznő kijelentése. A 43 éves sztár két örökbefogadott gyereket nevel, a most 7 éves Jacksont és a 3 esztendős Augustot. A két kisgyerekről - akik egyébként fekete bőrű, afroamerikaiak - keveset tudni, ám Theron most megtörte a csendet.

A Daily Mailnek nyilatkozva elmesélte, hogy Jackson, aki egyébként fiúnak született, 3 éves korában odaállt elé a következő mondattal: "Én nem vagyok fiú." A színésznő állítása szerint nem érzi úgy, hogy ebben neki anyaként állást kell foglalnia.

"Szülőként csak az a dolgom, hogy szeressem és inspiráljam őket, és segítsem őket abban, hogy megtalálják a helyüket a világban. Hogy ők hogyan definiálják magukat, az az ő döntésük. Tehát két gyönyörű kislány édesanyja vagyok."

A színésznő indokaiért és a fotóért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Álomgázsi: kiszámolták, mennyit kereshet Dallos Bogi az X-Faktor mentoraként
Bár a fizetés üzleti titok, a nagyságrendek kalkulálhatók a korábbi nyilatkozatok alapján. A Pénzcentrum ezekből számította ki a várható összeget.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Szerda délben jelentette be az RTL Klub, hogy ki lép a távozó Radics Gigi mentori helyére az idei X-Faktor showjában.

A Pénzcentrum.hu pedig kiszámolta, hogy mennyit kaphat Dallos Bogi a mentori munkájáért.

Bár a mentorok fizetése üzleti titok, a portál szerint korábbi nyilatkozatok alapján nagyságrendeket ki lehet számolni.

Így például 2013-ban kiderült, hogy Tóth Gabi 10 milliót kapott, majd egy évvel később 15 milliót fizettek a mentori munkáért.

Ha a gazdasági növekedést beszámítjuk, akkor elképzelhető, hogy a most következő szériában már akár 15-20 milliót is kaphat az új zsűritag a műsorban való szereplésért.

A lap megjegyzi, hogy a műsorral járó elfoglaltságok miatt Boginak nyilván több más felkérést is le kell mondania, így az onnan származó jövedelmektől elesik.

Az énekesnő már több tévés produkcióban is szerepelt, legutóbb például A Dal című produkció műsorvezetője volt. Már 16 éves kora óta színpadon szerepel, és tisztában van vele, hogy nem tetszhet mindenkinek.

A tehetségkutatóról úgy véli, hogy "lehet, hogy kritizálok majd olyan énekeseket, akik a nézőknek tetszenek, de nem olyan tehetségesek. Aki kritizál, annak el kell viselnie, hogy őt is bírálják" - mondta.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Gyönyörű kamaszlány lett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyerekéből
Az egykori sztárpár lánya, Nóri már 12 éves.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.Szépséges kamaszlánnyá cseperedett Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor gyermeke. A sztárpár válása óta Nóri az édesanyjával él, aki a műsorvezető közösségi oldalain megosztott képei szerint szívesen is fotózkodik vele. Számos anya-lánya képet fedezhetünk fel például Várkonyi Andrea Instagram-oldalán. Nemrég a műsorvezető a 10 éves kihíváshoz kapcsolódóan osztott meg egy képpárt, amin két, lányával közös szelfi látható.

Az első képen Nóri még egészen kislány volt, mostanra azonban már igazi kiskamasz lett belőle:

"10 éve kihívás" ? El sem hiszem, hogy ekkora lett! ❤️?‍?? #10yearchallenge #challengeaccepted #nóriésén #mikorlettekkora #alányomamindenem

2,477 Likes, 31 Comments - Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) on Instagram: ""10 éve kihívás" ? El sem hiszem, hogy ekkora lett! ❤️?‍?? #10yearchallenge #challengeaccepted..."

Várkonyi Andrea egyébként is szívesen posztol közös fotókat lányával. Ebbe a képbe még az anya-lánya páros kutyusa is betolakodott:

Úgy tűnik, valaki beletrollkodott a fotónkba.????‍?#nóriésén #nózikutyus #bichonhavanese #péntekdélután #fotelbanelalvásután

2,299 Likes, 33 Comments - Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) on Instagram: "Úgy tűnik, valaki beletrollkodott a fotónkba.????‍?#nóriésén #nózikutyus #bichonhavanese..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Nánási Pál: 'Én csak egy puncifotós vagyok, aki elvette Ördög Nórát, aztán nagy lett a pofája'
A fotós keményen visszavágott rosszindulatú követőinek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Nánási Pál és Ördög Nóra jelenleg a keleti régió szebbnél szebb tájain töltik mindennapjaikat az Ázsia Expressz című műsor révén. A sztárpár gyönyörű fotókkal nyűgözi le rajongóit Instagramon, ám olykor - a többi influencerhez hasonlóan - ők is teret adnak a reklámnak.

Nánási legutóbbi fotóján egy Swiss DeLaVie italt szorongat, ami, mint kiderült, igencsak böki néhány követője csőrét.

A sztár posztja alatt kommentháború indult, és többen is rátámadtak, amiért szponzorált tartalmakat készít.

Ha kíváncsi vagy a képre és a sztárfotós kommentjére, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x