hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Itt a Vissza a jövőbe 4 - vagy mégsem?
Michael J. Fox (egyik) Facebook oldalán jelentették be a nagy hírt, amit eddig senki sem erősített meg. Most mindenki őrülten nyomoz.
Fotó: Youtube - szmo.hu
2018. június 10.


hirdetés

Óriásit robbant, de sokak szerint kacsa a hír, miszerint már forog a legendás "Vissza a jövőbe" trilógia folytatása, vagyis jön a "Vissza a jövőbe 4". Már több mint 150 ezren lájkolták és tízezrek osztották meg a posztot, amely valóban egy Michael J. Fox-profilon jelent meg, a következő szöveggel:

"Üdvözlök mindenkit! Nagy nap ez a mai, nemcsak a születésnapom, hanem amiatt is, mert bejelenthetem: jön a Vissza a jövőbe 4! Már évek óta gondolkodunk rajta, de végre forgatjuk, tavaly nyár óta. A film megjelenési dátumát néhány napon belül közlöm."

Tény, hogy az Express című angol lap tavalyi híre szerint valóban volt szó róla, hogy készítenek egy negyedik részt, az őrült professzort játszó Christopher Lloyd nem is zárkózott volna el ettől. Ám Robert Zemeckis rendező és Bob Gale író egyelőre nem álltak kötélnek, nem is beszélve a főszereplő Martyt játszó Michael J. Fox-ról, aki régóta Parkinson-kórral küzd. A kommentek alapján a rajongók most hiteles források (IMDB, Hollywood Reporter) után kutatnak a neten, de gyanúsnak találják a hírt, sokan azt is kideríteni vélték, hogy a Facebook profil nem is a színészé. A legtöbben azonban azon háborodtak fel, hogy valaki szenzációt akar kelteni ezzel a kacsával, és ezzel "nevetség tárgyává próbál tenni egy olyan súlyos betegséget, mint a Parkinson-kór".

A hírt egyelőre mi sem tudjuk megerősíteni, de Michael J. Fox előrehaladott betegségéről tudva nehéz elhinni, hogy még egyszer képes lenne Marty bőrébe bújni. Ennek egyik bizonyítéka - amit tényleg csak fájó szívvel tud megnézni az ember - a legelső "Vissza a jövőbe" film egyik elhíresült gitár-jelenete, ahol a színész még fergetegesen tudott mozogni.


KÖVESS MINKET:
Újabb plágiumbotrány robbanhat ki: még egy szerzemény gyanús A Dal 2019-ben
Lehetséges, hogy Petruska után még egy döntőst kizárnak a versenyből?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Ahogy azt korábban megírtuk, szakértők szerint Petruska Help Me Out of Here című dala plágiumnak minősül, mivel túl sok részlete hasonlít a Vampire Weekend White Sky című számára, ezért a zenészt a műsor készítői kizárták a versenyből. Helyette Oláh Gergő léphet majd színpadra.

Ha ez nem lenne elég dráma mára A Dal háza táján, most egy újabb szerzeményre is rávetült a plagizálás árnyéka.

Mint kiderült, Szekér Gergő Madár, repülj! című népzenei elemekkel tűzdelt dala is nagyon hasonít egy délszláv slágerre, egészen pontosan Jasna Zlokic Probudi me u svitanje című alkotására.

Egyelőre csak a közönség és a kommentelők gyanakodnak, az MTVA nem kommentálta az elméletet.

Gergő dala:

A délszláv sláger:

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:Kiderült, hogy Diana hercegné várandós volt-e, amikor elhunyt
A walesi hercegné halálának körülményeit számos összeesküvés-elmélet övezi, az egyik most megdőlni látszik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

A sokak által szeretett Diana hercegné 1997-ben, egy tragikus autóbalesetben vesztette életét. Annak idején számos teória szárnyra kapott a drámai hirtelenséggel és kétes körülmények között bekövetkezett tragédia okán.

Többen azon az állásponton voltak, hogy a Lady D várandós lehetett a baleset idején. Különösen Mohamed al-Fayed, Diana szintén elhunyt szerelmének édesapja volt ezen a véleményen. Ám egy szakértő most bebizonyította, hogy ez a feltevés nem állja meg a helyét.

Angela Gallop professzor az Amikor a kutyák nem ugatnak: Egy Igazságügyi Szakértő Kutatása Az Igazság Után (When the Dogs Don't Bark: A Forensic Scientist’s Search for the Truth) című, frissen megjelent könyvében értekezik erről az elméletről is. A The Sun cikke szerint a professzor kulcsszerepet játszott abban, hogy a nyomozás során megállapítsák az igazságot.

A törvényszéki tudós könyvéből kiderül, hogy David Cowan professzor, a londoni King's College igazságügyi és kábítószer-felügyeleti osztályának vezetője felelt a vérvizsgálatért, amely megállapíthatta volna a terhességet. Diana vérátömlesztést is kapott, az összes teszt eredménye negatív volt, ami azt jelenti, hogy nagyon valószínű, hogy nem volt várandós, és nem szedett fogamzásgátlót.


KÖVESS MINKET:
Beteg testvérét segíti nyereményéből a Való Világ győztese
Zsuzsu három párbajt is megnyert, 36 millió forinttal lett gazdagabb.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 19.


hirdetés

A műsor történetében először nő vitte haza a nyereményt: a 23 éves Zsuzsu nyerte a ValóVilág Powered by Big Brother 9. szériáját. Amint a Blikknek elmondta: motiválta, hogy a jutalomként kapott milliókkal segítheti beteg testvérét.

Zsuzsu nem sokat beszélt a villában a családjáról. A Blikknek azt mondta: mindig a szüleire és a testvérére gondolt a nehéz pillanatokban. "Életem egyik meghatározó része a testvérem, akiért bármire képes lennék. Születése óta tartósan beteg, így szegény nem tud hétköznapi életet élni" – mesélte a játékos még a beköltözése előtt. "Érdekel a média, a szereplés, és az is fontos volt, hogy kipróbáljam magam egy ilyen helyzetben, de elsősorban az ő boldogulása a legfontosabb számomra. Szeretném, ha csodás és kiegyensúlyozott életet élne. Ha úgy alakulna, hogy esetleg én nyerem meg a ValóVilágot, a pénz nagy részét neki és a szüleimnek adnám" - mondta akkor a lapnak.

Végül három párbajt is megnyert, és végül a második Hunort és a harmadik Greget is legyőzve nyerte meg a ValóVilág kilencedik szériáját, és a 36 milliót.


KÖVESS MINKET:
Kínosabbra sikerült, mint tervezte: Pripri Rose a keblére ölelt egy delfint
Pedig a delfin részéről fellobbant a szerelem első látásra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Pripri Rose utazási vlogger nagy álma teljesült, amikor testközelben találkozhatott a kubai delfinekkel - ám az ismeretség némileg tolakodóbban kezdődött, mint ahogy azt eltervezte.

Pripri tárt karokkal várta újdonsült delfin haverját, az azonban a kelleténél félreérthetőbb mozdulatok kíséretében vetette rá magát.

A videó, amit a csinos lány megosztott, magáért beszél:

A vagány vloggerlányt mindenesetre nem kell félteni, azóta újabb videó is napvilágot látott, melyen azt találgatja, hogy vajon sellő vagy Aquaman lesz-e a heves "légyott" gyümölcse:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x