hirdetés
Meztelenül dühöngött egy férfi az utcán, ököllel esett neki a kiérkező mentőknek
A rendőrök segítségével sikerült a magán kívül csapkodó embert kórházba szállítani.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 21.


hirdetés

Egy önkívületi állapotban lévő fiatal férfihoz hívták ki a mentőket Budapesten. Meztelenül ordított, majd mikor a segítségére érkező mentősök próbálták megnyugtatni, ököllel ütlegelni kezdte őket.

Közben letörte a visszapillantó tükröt és több horpadást is okozott az új mentőautón

- írta az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Végül a kiérkező rendőrök segítségével, az ő kíséretükben tudták stabil állapotban a kórházba szállítani a férfit.

Címlapkép: illusztráció


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Felforgatták a rendőrök az eltűnt férfi maglódi házát – hírességekkel is kapcsolatban állt a vállalkozó
Legalább tíz rendőrautó állt meg a ház előtt. Kezes-lábas védőruhában mentek be, sokáig nem is jöttek ki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 21.Ahogy azt korábban megírtuk: lassan két hete nincs nyoma Pintér Gyula maglódi vállalkozónak. A férfi rejtélyes körülmények között tűnt el: a kutyájával és fekete Hummerével indult útnak, de még a rokonai sem tudják, hová mehetetett és miért nem tért még haza, a telefonján keresztül sem érik el.

A vállalkozó szeretett Répa nevű vizsláját végül Szlovákiában találták meg, ő már otthon is van gazdája családjánál.

A keddi Blikk azt írja: a férfinak felforgatták a házát és a kertjét is a rendőrök.

"Legalább tíz rendőrautó állt meg a ház előtt. Kezes-lábas védőruhában mentek be, sokáig nem is jöttek ki"

– mesélte egy utcabeli asszony a lapnak, aki szerint gyanús, hogy szomszédja begyújtotta a kemencéjét néhány hete, miközben étel illatát nem lehetett érezni.

A lap úgy tudja a férfi számos hírességgel dolgozott együtt, előfordult, hogy valamelyik méregdrága luxusautóját kölcsön is adta nekik egy-egy klipforgatáshoz.

A rendőrség tájékoztatása szerint jelenleg is személyi szabadság megsértése miatt nyomoznak az eltűnése kapcsán, ismeretlen tettes ellen. A magyar rendőrök felvették a kapcsolatot a szlovák egyenruhásokkal is.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Záróvonalon előzte meg a rendőrautót – nem ez volt élete legjobb döntése
A sofőrt három hónapra eltiltották a vezetéstől, az előzést a rendőrautó kamerája is rögzítette.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 21.A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei május 17-én a 37-es számú főút Gesztely és Újharangod közötti szakaszán haladtak, amikor egy férfi figyelmen kívül hagyta a felfestett záróvonalat, és a tiltás ellenére megelőzte az előtte haladó rendőrautót - írja a police.hu.

A sofőrt a közlekedésrendészeti járőrök előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a hatóság - még aznap meghozott - elsőfokú határozatában

a szabálysértőt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Arcon szúrtak egy fiatal férfit Miskolcon
A 24 éves férfi bátyja szerint tönkretették az öccse életét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 20.Egy éles tárggyal arcon szúrtak egy 24 éves férfit Miskolcon - számolt be az RTL Híradó. A fiatal épp hazafelé tartott a miskolci sétálóutcában, amikor három férfi belekötött. A Híradónak nyilatkozott a férfi bátyja is, aki szerint a fiatal most sem tudja pontosan mi történt.

"Annyira emlékszik csak, hogy egy 175-180 magas fiatal srác annyit csinált, hogy suhintott, fémes ízt érzett. Utána nem tudta, hogy mi az a meleg, amikor lenézett, akkor látta, hogy csupa vér mindene"

- mondta a férfi bátyja a Híradónak.

A 24 éves fiatalnak annyi lélekjelenléte volt, hogy maga hívta a mentőket. Hamar kórházba szállították és megműtötték. A férfit nagyon megviselték a történtek, bátyja szerint maradandóak a sérülések és a lelki sebek is.

"Nem lehet ráismerni, egy életet tettek tönkre! Ezt nem fogja kiheverni! A hegek ugyan halványulnak, hellyel-közzel megtanul normálisan beszélni, rágni, a fogait rendbe kell tenni, mert megsérült, de örök emlék"

- nyilatkozott a testvér.

A támadás környékén több kamera is van, a család abban reménykedik, hogy a felvételek alapján megtalálják majd a támadókat. Az RTL Híradó kereste a rendőrséget a történtekkel kapcsolatban, nyilatkozni nem akartak. A támadókat továbbra is keresik és a környéken működő térfigyelőkamerák felvételeit is vizsgálják.

Az RTL Híradó riportja:

"Nem lehet ráismerni, egy életet tettek tönkre! Ezt nem fogja kiheverni! A hegek ugyan halványulnak, hellyel-közzel megtanul normálisan beszélni, rágni, a fogait rendbe kell tnni, mert megsérült, de örök emlék"


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Lovak szabadultak el az M7-es autópályán
Az állatokat befogták, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy a lovak honnan szabadultak el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 21.Az M7-es autópálya Martonvásári szakaszáról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az autópályán két ló tartózkodik - számolt be a police.hu. A lovak befogásnak és elszállításának idejére, a balesetek megelőzése érdekében a rendőrök egy időre lezárták az autópálya Martonvásári szakaszát a 30-as kilométerszelvény közelében, a Budapest és a Balaton felé tartó oldalon egyaránt.

Nem sokkal később befogták és elszállították az úttestre szaladó lovakat, így újra mindkét irányban megindulhatott a forgalom az M7-es autópályán. Az MTI érdeklődésére Sebestyén Mária szóvivő elmondta, még nem tudják, honnan szabadultak el az állatok, a tulajdonos keresése elkezdődött.

A 444 egyik olvasója az M7-es 35-ös kilométernél videóra is vette az autópályán trappoló lovakat.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x