hirdetés
meztelen.png

Meztelenkedtek Majkáék műsorában, a rossz besorolás miatt milliókra büntették a TV2-t

Nem volt megfelelő a korhatár-megjelölés, emiatt büntettek - indokolta a döntést az NMHH.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 19.


hirdetés

A Médiatanács 2,8 millió forint bírságot szabott ki a TV2 szolgáltatójára, közölte az NMHH. A büntetés oka egy műsorbeli meztelenkedés volt - a Mokka egyik adásában az előző esti Bezár a bazár! című vetélkedőből játszottak be egy jelenetet, de nem az erre megfelelő időben (hanem reggel), 12-es karikával. A Majka és Till Attila vezette műsorban az egyik versenyző meztelenül teljesített egy feladatot.

"A műsor torz, káros magatartásmintát mutatott be, mivel abban az egyik szereplőt azért jutalmazták, hogy - bár intim testrészeit kikockázva, de - meztelenül teljesítse egyik feladatát"

- indokolt az NMHH.

A médiatanács megállapította, hogy a műsorrészt csak 16 éven aluliaknak nem ajánlott tartalomként lehetett volna közzétenni, és határozatában kitért arra, hogy "a humoros jelleg nem ellensúlyozta a közvetített káros üzenetet".

Ugyanezt a műsorrészt ugyanis a másnapi Mokkában újból közreadta a TV2, a stúdióbeszélgetésben résztvevők - humorosan prezentálva - megvitatták és dicsérettel illették azt.

Tehát ahogy a médiatanács hangsúlyozza: Nem a meztelenség, hanem a nem megfelelő korhatár-megjelölés miatt büntettek.

Lapozz az adás részletéért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
rasovszky-kristof-mti-foto-1000x667.jpg

Gyurta asztmás rohamot kapott a vizes vb nyíltvízi versenye közben

A versenyzőknek nemcsak a távval, hanem az elemekkel is meg kellett küzdeniük, mivel időről időre óriási eső zúdult a helyszínre, jelentős széllel kísérve.
MTI, Címkép: MTI/Kovács Tamás - szmo.hu
2019. július 19.A vb fő helyszínétől, Kvangdzsutól 130 kilométerre lévő Joszuban a nyíltvízi úszóversenyek zárónapján eső, hatalmas köd és 23 Celsius fok fogadta a legbátrabb sportolókat, akik nekivágtak a gyilkos távnak. A férfiaknál 24-en, a nőknél - akik kilenc perccel később ugrottak vízbe - 19-en indultak.

A versenyzőknek nemcsak a távval, hanem az elemekkel is meg kellett küzdeniük, mivel időről időre óriási eső zúdult a helyszínre, jelentős széllel kísérve.

Csaknem két óra úszás után a mezőny szinte teljesen együtt volt a férfiaknál. A szám Európa-bajnoka azonban már nem volt köztük:

Rasovszky Kristóf kétszer is hányt a verseny közben, így több mint kilenc kilométer megtétele után feladni kényszerült a viadalt.

A férfiak mezőnye körülbelül 18 kilométerig szinte teljesen együtt haladt, ekkor Gyurta Gergely kapcsolt magasabb fokozatra és 40 másodperces előnyre tett szert üldözőivel szemben az ekkor már folyamatosan szakadó esőben, az egyre nagyobb szél miatt emelkedő hullámok között. A nők versenyében mindkét magyar a középmezőnyben úszott, miközben hárman elléptek tőlük.

A 27 éves Gyurta folyamatosan növelte előnyét, 3500 méterrel a vége előtt már 1:23 perccel járt a mezőny előtt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
chem.png

Akkora robbanás volt a BorsodChem üzemében, hogy az ablakok is beleremegtek

A kazincbarcikai üzemben pár perccel este fél tíz után műszaki meghibásodás történt, szerencsére senki nem sérült meg.
Címkép: Google Street View - szmo.hu
2019. július 18.Az Index olvasóitól úgy értesült, robbanás volt a BorsodChem vegyipari vállalat kazincbarcikai székhelyű üzemében szerda este, műszakváltáskor.

Több beszámoló alapján is olyan nagy erejű volt, hogy néhány helyen az ablakok is beleremegtek, és hatalmasat szólt.

A berentei önkormányzat úgy tájékoztatott, hogy az üzemben a nagyleállási munkák megkezdésekor,

pár perccel este fél tíz után műszaki meghibásodás történt az egyik hőcserélőnél, és víz került a technológiai rendszerbe. A gyors reakció miatt erőteljes fizikai nyomásemelkedés történt a tartályban

- írták honlapjukon.

Senki nem sérült meg és tűz sem keletkezett, szerencsére veszélyes anyag sem jutott ki az üzemből.

A helyzetet a létesítmény tűzoltósága a hivatásos tűzoltósággal közösen kezelte. A katasztrófavédelem tűzoltóinak nem volt dolga a helyszínen.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
borton.jpg

Áramot vezettek börtöncellájuk ajtajába a tizenéves testvérek, egyikük 10 évet kapott

A börtönőrnek az volt a szerencséje, hogy az ajtót nem kézzel, hanem gumitalpú cipőjével tolta be.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. július 19.Hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt tíz év fegyházra, illetve két és fél év börtönre ítéltek első fokon, nem jogerősen egy testvérpárt, mert 2017-ben áramot vezettek zárkájuk ajtajába - tájékoztatta a fővárosi főügyész pénteken az MTI-t.

Ibolya Tibor közleménye szerint az elkövetéskor 18 és 17 éves féltestvéreket egy fővárosi büntetés-végrehajtási intézetben közös cellába zárták. 2017. április 11-én a vádlottak a zárkaajtó melletti villanykapcsoló foglalatát lefeszítették, a vezetékeket kihúzták, és úgy állították be, hogy a drótok érintkezzenek majd a befelé nyíló fémajtóval.

Ezután - mivel tudták, biztonsági kamerával figyelik őket - filctollal firkálni kezdtek a zárka falára, hogy az őröket odacsalják.

Az ügyeletes tiszt több körletfelügyelővel a zárkához ment, hogy intézkedjen.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
gyilkos.jpg

Magyarországra hozták a csantavéri bérgyilkost, aki a Pólus Centernél is ölhetett

D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján március 1-jén Prágában, egy szállodában fogták el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 18.Két gyilkossággal is gyanúsítják azt a férfit, akit csütörtökön szállítottak Magyarországra - közölte a rendőrség a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint

a 38 éves férfi a gyanú szerint 2018. július 30-án Amszterdamban megölt egy horvát férfit, 2018. szeptember 19-én pedig Rákospalotán, a Szilas-pataknál ölt meg egy 49 éves magyar férfit.

D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján március 1-jén Prágában, egy szállodában fogták el.

A férfit csütörtökön a Terrorelhárítási Központ Rajkánál átvette a szlovák Lynx-kommandó munkatársaitól, majd a fővárosban átadta a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozóinak.

A BRFK életvédelmi osztályának nyomozói D. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a vallomástételt megtagadta; ezután őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x