Több órás mentőakcióval mentettek meg a tűzoltók egy gödörbe zuhant tehenet
Az eset Törökországban történt, szegény állatot észre se veszik, ha egy kutya kitartó ugatással nem hívja fel rá a figyelmet. Mutatjuk a videót.
Daily Mail - szmo.hu
2018. december 15.Elképesztő összefogással és kitartó munkával mentették meg a tűzoltók egy szerencsétlenül járt tehén életét a törökországi Adana városában. Senki sem tudja, az állat hogyan csúszott bele a mély lyukba, amelynek ráadásul annyira szűk volt a felső nyílása, hogy a tehenet észre se vették volna. Ám egy kutya "kiszúrta", és addig ugatott, amíg néhány ember oda nem sereglett, majd kihívták a tűzoltókat.

Nem mindennapi mentőakció vette kezdetét: előbb ki kellett ásni a gödör nyílását, hogy az állat kiférjen rajta, majd egy tűzoltó lemászott, hevedereket erősített a több száz kilós (!) állat testére, és csak utána húzhatták ki.

Szegény pára tiszta föld meg csatak volt, és láthatóan halálra volt rémülve, kalimpált a lábaival. De aztán, miután szerencsésen földet ért, lenyugodott, és békésen legelészni kezdett. Az "életmentő" kutya a hírek szerint végig ott maradt, és büszke farokcsóválással üdvözölte a föld alól - neki köszönhetően - kimentett tehenet.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x