hirdetés
vereekedes-tinilanyok-nadudvar-1000x636.jpg

Megvertek és megaláztak egy tinilányt a társai - mindezt pedig videóra is vették

Az egyik támadó végül a közösségi oldalán kért bocsánatot a tetteiért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 09.


hirdetés

Megaláztak és megvertek egy tinilányt a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron. A támadók szintén lányok, az áldozat iskolatársai lehetnek. Egy játszótéren estek neki áldozatuknak, aki éppen hitázott. A lány bántalmazását maguk a támadók videóra is vették, a felvétel pedig az RTL Híradó birtokába jutott.

A videón az látszik, ahogy a lányok ököllel ütik, rugdossák áldozatukat, aki sírva könyörög, hogy hagyják abba. Az egyik támadó többször is kutyájának nevezik a földön térdelő, vérző orrú lányt, majd arra utasítják, hogy csókolja meg az egyikük cipőjét. De a támadóknak ez sem volt elég, a földre teperték a lányt majd rugdosni kezdik és az arcát is megtapossák.

A megvert diák kórházba került, az RTL Híradó információi szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A város lakóit felháborították a történtek, azóta is sokszor beszélnek erről.

A lány kollégiumban lakik, a nagymamája neveli, édesanyját tavaly veszítette el. A támadók viszont ezzel sem törődtek és a verés során többször szidták a lány anyját is. Azt, hogy miért bántották a lányt egyelőre nem tudni.

Vasárnap videóüzenetben kért bocsánatot az egyik erőszakoskodó tinilány.

hirdetés

"Én vagyok az egyik elkövető, aki bántalmazta azt a lányt. Aznap este ittasak voltunk a társammal. Nagyon sajnálom, amit tettem, de nem én voltam az, aki úgy megverte, nem én tapostam az arcába. Én őszintén vallok mindent és szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőle. Nyilván nem mentség arra, amit tettem és vállalom a következményeket"

Az összevert lány és az őt nevelő nagymamája is nyilatkozott az RTL Híradónak. Szerintük a bocsánatkérés kevés. Szeretnék, ha felelősségre vonnák a támadókat.

VIDEÓ: Az RTL Híradó felvétele

A rendőrség büntetőeljárást indítottak az ügyben, ha a bíróság később bűnösnek találja a két támadót, akár börtönbe is kerülhetnek.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
rettegesben-tartotta-a-kornyeket-a-deak-teri-keselo.jpg

Rettegett tőle a környék - mondták a Deák téri késelő fiúról a barátai

„Gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 25.


hirdetés

Mi is beszámoltunk arról a tragédiáról, amely péntek hajnalban történt Budapesten. A Deák téren két társaság között vita, majd verekedés tört ki, és a verekedésben halálra késeltek egy 16 éves és egy 21 éves fiút.

Az elkövetéssel gyanúsított fiatal előző nap töltötte be a 18. évét, a születésnapját ünnepelte, csakúgy, mint 16 éves áldozata.

A rendőrség az ügyről tartott pénteki sajtótájékoztatón a két társasággal kapcsolatban elmondta: 90 százalékuknak van rendőrségi múltja, jellemzően garázdasággal, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt kerültek a hatóság látókörébe.

Korábban már megírtuk, hogy a gyilkossággal gyanúsított fiú intézetben nevelkedett. A Blikk megkereste a fiú barátait, akik azt mondták:

borítékolható volt, hogy börtönbe kerül.

hirdetés

"Krisztián gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt" - tudta meg a lap.

Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá.

Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel."


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
rablo.jpg

Könnyes szemmel kérte a pénzt egy fegyveres rabló egy szegedi virágboltban, 5 ezer forintot kapott

'Még meg is simogattam a karját, hogy ne csinálja, mert ebből nagy baj lesz' - a tulajdonos elmesélte, mi történt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 24.


hirdetés

Könnyes szemmel kérte a pénzt egy fegyveres, szájmaszkos, baseball sapkás rabló egy szegedi virágboltban.

Az eladó nem adta neki a bevételt, ezért könyörögni kezdett. Azt mondta, nagyon nehéz helyzetben van. A boltos végül adott neki ötezer forintot, és közben riasztotta a rendőröket is.

Egy órán belül elfogták a tettest, akiről kiderült, nem ez volt az első rablási kísérlete.

A tulajdonos az RTL Híradónak elmondta, hogy zajlott a rablás.

"Bejött egy pasi, fehér baseball sapkában, szájmaszkban, ahogy kell, és akkor mondja, hogy - fegyver a kezében – és mondja, hogy fegyveres rablás, elviszi a pénzt".

hirdetés

A tulajdonos nem ijedt meg, hanem alkudozni kezdett a rablóval. "Mondom, adok ötezer forintot és menjen el. És mondja, hogy nagyon nehéz helyzetben van. Odaadom neki az ötezer forintot jószántamból és mondja, hogy adjak már még pár kétezrest. Mondom, figyeljen nekem is van 6 unokám, nem adok többet. Elégedjen meg ennyivel".

Ő figyelmeztette még, hogy ne akarjon magának bajt, mert a biztonsági kamera felveszi az esetet.

"Még meg is simogattam a karját, hogy ne csinálja, mert ebből nagy baj lesz. Tiszta könny volt a szeme, még idézőjelben, úgy meg is sajnáltam szegényt".

Mikor a férfi kiment a boltból, a tulajdonos hívta a rendőröket, akik hamarosan elfogták az elkövetőt. A házkutatásnál megtalálták a fegyvert és a ruházatot is.

Csütörtökön a kispostán is megjelent a férfi, ahol az egyedül dolgozó alkalmazottól pénzt követelt. A nő beszélgetett vele egy kicsit, majd felállt és megnyomta a néma riasztót. A támadó végül zsákmány nélkül elmenekült. Eddig bujkált, de a második kísérlete után lebukott. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár 10 év börtönt is kaphat.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
2-1.jpg

Tragikus autóbaleset: meghalt egy egyéves kisfiú Budapesten

A szülők súlyos sérüléseket szenvedtek. A másik autó vezetője az eddigi vizsgálatok alapján a piros jelzésen hajtott át.
MTI, fotó: Mihádák Zoltán - szmo.hu
2020. május 24.


hirdetés

Autóbalesetben meghalt egy egyéves kisfiú a fővárosban vasárnap délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a XXII. kerületi Kolozsvári utca 23. előtt két autó ütközött össze. Az egyikben egy család utazott, a férfi vezette az autót, felesége hátul ült, ölében tartotta a gyermeket.

A balesetben a szülők súlyos sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték. A kisfiúhoz mentőhelikopter is érkezett, azonban olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A másik autót egy nő vezette, aki - az eddigi vizsgálatok alapján a piros jelzésen hajtott át - könnyű sérüléseket szenvedett.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja - olvasható a rendőrségi közleményben.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
police.jpg

Fellöktek egy babakocsit toló nőt, és letépték a nyakláncát a XIX. kerületben

Nyaklánctépőket fogtak el a rendőrök több kerületben is, mindannyian több nőt támadtak meg
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 24.


hirdetés

Csütörtökön délelőtt 10 óra 30 perc körül Budapesten a kispesti Deák Ferenc utcában két férfi egy babakocsit toló anyuka nyakából kitépte a nyakláncát.

A támadás következtében az édesanya a babakocsira esett, ami felborult, és a kisgyerek kiesett a kocsiból. Az esés következtében az anya és gyermeke is megsérült

- írja a Police.hu.

Az esetet látva a nő segítségére sietett egy szemtanú, ezért a támadó elszaladt és a láncot eldobta. Ezt követően társa kocsijába beszállt, és elmenekültek.

A két férfi egy órával később a IX. kerületben, a Határ úti villamosmegállóban próbált meg hasonló módszerrel megszerezni egy nyakláncot. A villamosra szállt fel egy nő, amikor a nyakából kitépték a nyakláncát. A nő a támadást követően megnyomta a jármű vészjelzőjét, ezért a villamosvezető és egy utas a segítségére sietett. A támadó a helyszínről elfutott, a megszerzett nyakláncot menekülés közben eldobta, majd társával együtt autóval elhajtottak.

hirdetés

A 26 éves B. Gyulát a XX. kerületben egy körzeti megbízott fogta el, társát a 24 éves H. Sándort pedig szintén aznap délután fogták el a ferencvárosi nyomozók IX. kerületi lakásán. A két férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Nem a nyaklánctépők időszaka volt az elmúlt hét:

a rendőrség hivatalos honlapja beszámol egy másik, május 18-i esetről is, amikor Újpesten tépte le a nyakláncot egy nő nyakából egy 18 éves férfi. Lakossági bejelentésnek köszönhetően a járőrök hamar megtalálták az elkövető autóját, aki gyakorlatilag "belefutott" a hatóság karjaiba.

Az újpesti rendőrök a helyszínen elfogták a 18 éves O. Jánost és társát a 31 éves T. Barbarát akiket a kerületi rendőrkapitányságra vittek. Kiderült, hogy a férfi nem sokkal korábban szintén megpróbált elrabolni egy láncot, de akkor nem járt sikerrel. A rendőrség ebben az esetben is lopás bűntettének gyanújával hallgatta ki a tetteseket.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!