hirdetés
Megvertek és megaláztak egy tinilányt a társai - mindezt pedig videóra is vették
Az egyik támadó végül a közösségi oldalán kért bocsánatot a tetteiért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 09.


hirdetés

Megaláztak és megvertek egy tinilányt a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron. A támadók szintén lányok, az áldozat iskolatársai lehetnek. Egy játszótéren estek neki áldozatuknak, aki éppen hitázott. A lány bántalmazását maguk a támadók videóra is vették, a felvétel pedig az RTL Híradó birtokába jutott.

A videón az látszik, ahogy a lányok ököllel ütik, rugdossák áldozatukat, aki sírva könyörög, hogy hagyják abba. Az egyik támadó többször is kutyájának nevezik a földön térdelő, vérző orrú lányt, majd arra utasítják, hogy csókolja meg az egyikük cipőjét. De a támadóknak ez sem volt elég, a földre teperték a lányt majd rugdosni kezdik és az arcát is megtapossák.

A megvert diák kórházba került, az RTL Híradó információi szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A város lakóit felháborították a történtek, azóta is sokszor beszélnek erről.

A lány kollégiumban lakik, a nagymamája neveli, édesanyját tavaly veszítette el. A támadók viszont ezzel sem törődtek és a verés során többször szidták a lány anyját is. Azt, hogy miért bántották a lányt egyelőre nem tudni.

Vasárnap videóüzenetben kért bocsánatot az egyik erőszakoskodó tinilány.

"Én vagyok az egyik elkövető, aki bántalmazta azt a lányt. Aznap este ittasak voltunk a társammal. Nagyon sajnálom, amit tettem, de nem én voltam az, aki úgy megverte, nem én tapostam az arcába. Én őszintén vallok mindent és szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőle. Nyilván nem mentség arra, amit tettem és vállalom a következményeket"

Az összevert lány és az őt nevelő nagymamája is nyilatkozott az RTL Híradónak. Szerintük a bocsánatkérés kevés. Szeretnék, ha felelősségre vonnák a támadókat.

VIDEÓ: Az RTL Híradó felvétele

A rendőrség büntetőeljárást indítottak az ügyben, ha a bíróság később bűnösnek találja a két támadót, akár börtönbe is kerülhetnek.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Videókon látható, amikor 6,1-es erősségű földrengés rázta meg Tajvant
Csütörtökön Hualien városában az épületekből kellett embereket menteni, halálos áldozatok is vannak.
MTI - szmo.hu
2019. április 18.Erős, 6,1-es erősségű földrengés rázta meg csütörtökön a Tajvan szigetén lévő Hualien városát.

A rengéseket Tajpejben is érezni lehetett, épületek remegtek meg, és egy időre a metrót is le kellett állítani.

A helyi meteorológiai szolgálat egyik illetékese szerint idén ez volt az eddigi legerősebb földrengés Tajvanon.

A tajvani vezetés közlése szerint Tajpejben mintegy 100 embert kellett kimenekíteni egy épületből, Hualienben pedig lezúduló kövek találtak el két embert.

Helyi hírügynökségi jelentések szerint egyes körzetekben előfordultak áramszünetek, de a szolgáltatások alapvetően normálisan működnek.

A rengéseket követően a tajvani kormány létrehozott egy katasztrófareagálási központot, mert a következő napokban még számítani lehet utórengésekre.

Tajvan szigetén nem ritkák az erőteljes földrengések, 2016-ban több mint 100 ember vesztette életét egy földmozgás következtében, 1999-ben pedig egy 7,6-os erősségű földrengés több mint 2000 ember halálát okozta.

A videókért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x