hirdetés
 
 
Megszületett Richard Gere és 34 évvel fiatalabb feleségének közös kisfia
A kisfiú, akinek nevét egyelőre homály fedi, New York-ban látott napvilágot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Richard Gere és Alejandra Silva júliusban házasodtak össze és máris három tagúra bővült kis családjuk. Néhány nappal ezelőtt ugyanis a 69 éves színész ismét apai örömök elé nézett.

Amint arról mi is beszámoltunk, a boldog pár szeptemberben jelentette be a gólyahírt és még a dalai lámához is ellátogattak, hogy áldást kérjenek a kisebb csodának számító magzatra.

Majd 7 hónappal a színész 70. születésnapa előtt, a napokban New York-ban világra is jött a kis csöppség.

A kicsit még nem mutatták meg a nagyvilágnak, eddig még csak anyukája pocakjában "láthattuk" és egyelőre arról sincsenek információk, hogy milyen nevet kapott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

¡Soy muy feliz! ❤️ ... I’m so happy! #happygirl

Alejandra Gere (@alejandragere) által megosztott bejegyzés,

A színésznek előző házasságából van már egy gyermeke, a 18 éves Homer James Jigme Gere.

Forrás: DailyMail


KÖVESS MINKET:
Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya már kész nő: Noncsi 10. születésnapját ünnepli
Édesanyja közös fotóval köszöntötte fel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Tíz éves lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya. Noncsi már kész nő, és igazi modellként viselkedik anyukája mellett.

"Ez a nap ma róla szól...! 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!" - írta az egyik fotóhoz.

#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????

17.5k Likes, 67 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "#birthdaygirl #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon ???????"

Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a gyönyörű kis lelkével! Megtanított az anyaságra, az önzetlenségre, és olyan sok sok dologra, amit leírni sosem tudnék! Értelmet adott mindennek 10 évvel ezelőtt! Boldog vagyok, hogy az ő édesanyja lehetek! Isten éltessen drága kicsi lányom!? #birthdaygirl #alegjobbkislany #imadomagyerekeimet #anyanaklennialegjobbavilagon

13.2k Likes, 114 Comments - Kata Sarka (@katasarka) on Instagram: "Ez a nap ma róla szól...!❤️ 10 éve aranyozza be a mindennapokat a kedvességével, bájával, és a..."


KÖVESS MINKET:Kasza Tibi és Csuti megkóstolta az anyatejet
Mindkettejük felesége szoptat, így ők adtak nekik az anyatejből. A két apuka pedig videóra vette a kóstolást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Kasza Tibi és Csuti úgy döntött, hogy megkóstolják azt, amit a gyerekeik fogyasztanak. Mindkettejüknek nemrég született pici babája, így feleségeik Manker és Kulcsár Edina szoptatja Lora Bellát és Medoxot is.

A két anyuka lefejt egy adagot az anyatejből, az apukák pedig hosszú tanakodás és poénkodás után lehúzták. Kasza Tibinek nagyon ízlett, végül Csutival együtt a maradékot is megitták.

Mindezt pedig videóra vették és feltették Kasza Tibi YouTube csatornájára:


KÖVESS MINKET:
Vilmos és Katalin privát vetítést szerveztek György hercegnek egy Oscar-jelölt filmből
És a meglepő fordulat: ez nem egy rajzfilm.
Marie Claire - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

A hercegi pár a hétvégén részt vett a BAFTA filmes díjátadón, ahol egy jó ideig elbeszélgettek az Oscar-jelölt dokumentumfilm, a Free Solo főszereplőjével. Állítólag mindketten imádták a filmet, amely egy profi hegymászóról, Alex Honnoldról szól - annyira, hogy el is intézték, külön, csak nekik szervezett vetítésen nézheti majd meg a kis György herceg az alkotást.

This evening The Duke and Duchess of Cambridge attended the @BAFTA Awards at the Royal Albert Hall. The Duke, BAFTA President, presented the Fellowship to Thelma Schoonmaker at the Awards Ceremony. Swipe to see The Duke and Duchess congratulating some of tonight's #BAFTA Award winners, including Rising Star Award winner @letitiawright and @officialspikelee, Director of BlacKkKlansman, winner of Best Adapted Screenplay. Congratulations to all of tonight's #EEBAFTAs Award Winners! ? PA / ? Kensington Palace

554.6k Likes, 4,575 Comments - Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Instagram: "This evening The Duke and Duchess of Cambridge attended the @BAFTA Awards at the Royal Albert Hall...."

Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy Vilmos és Katalin megengedhetik-e azt, hogy ennyire nyilvánvalóan gyakorolják királyi privilégiumaikat - de a Marie Claire szerint megbocsáthatóak lehetünk, hiszen az öt éves kis hercegről van szó, ráadásul a film kulturális értéket is képvisel.

A házaspár állítólag akkor rajongója a filmnek, hogy ő maguk kérték, hadd beszélgethessenek Alex-szel és a barátnőjével. A hegymászó egyébként a filmben azt kísérli meg, hogy a világon először egyedül, biztosíték nélkül megmásszon egy hírhedt hegyet a Yosemite nemzeti parkban, egészen pontosan a El Capitan Wall hegyet. Vilmos állítólag úgy viselkedett a találkozó alatt, mint egy rajongó tini.


KÖVESS MINKET:
A Tinderen találta meg szerelmét Singh Viki, 4 év szingliség után
A párja is ismert ember, de nem hatottak rá a budapesti élet negatívumai – mondja az énekesnő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Négy év után talált rá a szerelem Singh Vikire. Az énekesnő egy randiappon találta meg párját két éve. A Tinderen csak egy rövid ideig volt, és amint megismerte Csepregi Tamás focistát, törölte is magát az oldalról.

A Joynak elárulta, hogy nem volt könnyű ismert emberként bejelentkezni a társkeresőre, többen kamunak vélték, vagy a közösségi oldalára írtak, így többször is kínos helyzetbe került.

Ám a találkozásuk sikeres volt:

"Az első randink után nem volt kérdés, hogy ez nem csak egyetlen alkalomról szól. Számomra ez olyan volt, mint a szemétdomb tetején egy gyémántot találni."

Nem véletlenül volt négy évig szingli, korábban több rossz élménye is volt az ismerkedéssel kapcsolatban. Szerinte nehéz ma igazi társat találni, és sokan már az első nehézségeknél gyorsan továbbállnak.

Tomit azonnal megkedvelte, de lépésről lépesre haladtak. "Ő kivételesen nem egy olyan férfi, akit bedaráltak a budapesti lét negatívumai. Ráadásul akkor lépett be az életembe, amikor már azt gondoltam, hogy nekem soha nem lesz senkim."


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x