hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Megszületett Richard Gere és 34 évvel fiatalabb feleségének közös kisfia
A kisfiú, akinek nevét egyelőre homály fedi, New York-ban látott napvilágot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Richard Gere és Alejandra Silva júliusban házasodtak össze és máris három tagúra bővült kis családjuk. Néhány nappal ezelőtt ugyanis a 69 éves színész ismét apai örömök elé nézett.

Amint arról mi is beszámoltunk, a boldog pár szeptemberben jelentette be a gólyahírt és még a dalai lámához is ellátogattak, hogy áldást kérjenek a kisebb csodának számító magzatra.

Majd 7 hónappal a színész 70. születésnapa előtt, a napokban New York-ban világra is jött a kis csöppség.

A kicsit még nem mutatták meg a nagyvilágnak, eddig még csak anyukája pocakjában "láthattuk" és egyelőre arról sincsenek információk, hogy milyen nevet kapott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

¡Soy muy feliz! ❤️ ... I’m so happy! #happygirl

Alejandra Gere (@alejandragere) által megosztott bejegyzés,

A színésznek előző házasságából van már egy gyermeke, a 18 éves Homer James Jigme Gere.

Forrás: DailyMail


KÖVESS MINKET:
"Majdnem elokádtam magam" – Vasvári Vivien igényeinek nem felelt meg Bali
A luxusfeleséget nem nyűgözte le az indonéz nyaralás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

A Feleségek luxuskivitelben sztárja Balin romantikázik férjével, Fecsóval, ám korántsincs elragadtatva az őket körülölelő táj szépségével.

Valentin-napon is hálószobájukból posztolt - az új fejlemények tudatában talán nem is a fülledt erotika, hanem a környezetüket szennyező kosz miatt.

Mindeddig azért kihasználta a hely adta lehetőségeket és közzé tett pár pazar képet a sziget csodáiról, most azonban egy szomorú jelenségre hívta fel a figyelmet, ami beárnyékolta nyaralásukat.

"Sok-sok vízesés van Balin, mi voltunk 2-3 ilyen helyen, egyik sem fogott meg igazán bennünket. Egy fotót azért lehet készíteni... De nagyon koszos volt minden és olyan büdös volt itt, hogy majdnem elokádtam magam... kb. 10 percet töltöttünk itt. Annyira szomorú, hogy Bali gyönyörű természetét rengeteg szemét borítja...nem figyelnek a tisztaságra és ez nagyon nagy probléma!"

- kommentálta egyik friss fotóját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sok-Sok vízesés van Balin, mi voltunk 2-3 ilyen helyen, egyik sem fogott meg igazán bennünket vagyis a körítés borzalmas volt, a vízesés gyönyörű! ? Sokak nem tudnak eljutni ilyen helyekre és nem hisztiből, de szeretnék őszinte véleményt írni a helyekről ahol eddig jártunk.??‍♀️ Egy fotót azért lehet készíteni...? De nagyon koszos volt minden és olyan büdös volt itt, hogy majdnem elokádtam magam...? kb. 10 percet töltöttünk itt.? Annyira szomorú, hogy Bali gyönyörű természetét rengeteg szemét borítja...nem figyelnek a tisztaságra és ez nagyon nagy probléma! ☹️ #bali #waterfall #holiday #travel #vasvarivivien #balitravel #baliindonesia #photo #bali #calzedonia #swimwear ?

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:Curtis egy “kamurehab” áldozatává válhatott a Drogriporter szerint
A blog azt írja, Curtis nem professzionális drogterápiás programban vett részt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

A rapper öt és fél hetet töltött elvonón, s miután kijött onnan, elmondása szerint teljesen új ember lett.

A Drogriporter nevű blog egyik szakértője azonban gyanakodni kezdett, mivel szerinte egy rehab korántsem jár olyan kellemes impulzusokkal, mint ahogy azt Curtis posztjában lefestette. Éppen ezért attól tart, hogy a híresség a Narconon venű szcientológus “kamurehab” áldozata lett.

Szerinte a szervezet az említett egyház áltudományos módszereit ülteti át a gyakorlatba, ezáltal valójában hívőket toboroz és nem segíti a valódi gyógyulást. Ebben az esetben Curtis lelkes beszámolója és benyomásai szúrtak szemet a szakértőnek:

"Lelkendezve számolt be a sajtóban Curtis, a drogfüggőséggel küzdő rapper, hogy milyen remek élményekben volt része a drogrehabon: intenzív szaunázás és vitaminkúra. És még pszichológusra/pszichiáterre sem volt szüksége!"

Alapvetően furcsa az, ha egy ilyen program során a páciens efféle "élményekkel" gazdagodik, hiszen ezeknek nincs sok köze ahhoz, amit a szakma drogrehabilitációnak és felépülésnek nevez.

A Drogriporter felhívja a figyelmet arra, hogy mivel jelenleg hazánkban nincs állami drogterápiás és drogprevenciós minőségbiztosítás, a témában járatlan, jószándékú embereket bárki becsaphatja, aki hangzatos szlogenekkel hirdeti a programját.

"A Narconon módszerei pedig nem csak egyszerűen kóklerségek (a méregtelenítésről vallott nézeteiket már ezerszer cáfolták), hanem egyenesen veszélyesek is lehetnek az egészségre. Több halálesetet is regisztráltak a szcientológus kamurehabokban. Ráadásul félő, hogy a szcientológusok a kliensek személyes adataival is visszaélnek az ún. auditálás során."


KÖVESS MINKET:
Kiderült, miért hagyta ki Katalin hercegné Meghan Markle babaváró buliját
Vilmos herceg feleségének nyomós oka volt arra, hogy kihagyja a rongyrázó ünneplést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

Amint arról mi is beszámoltunk, a várandós sussexi hercegné New Yorkban ünnepelte meg első gyermeke közelgő érkezését, amihez természetesen egy pazar babaváró buli is dukált.

A fényűző ünnepélyt Amal Clooney és Serena Williams rendezte meg, nem kevés pénzért és Meghan híres barátainak apraja-nagyja tiszteletét tette. Egy valaki azonban hiányzott: az állapotos hercegné sógornője, Katalin nem jelent meg.

Mint kiderült, inkább a családjával töltötte idejét, kihasználva a lehetőséget, hogy gyermekeinek éppen iskolai szünete van. Katalin hercegné egy kis minőségi családi idő mellett tette le a voksát. Vilmos herceggel, Györggyel, Saroltával és a kis Lajossal egy hóval borított helyre mentek pihenni a pompázatos partizás helyett.

A kis család a decemberi, tradíciónak számító fotózás idején:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Mirror


KÖVESS MINKET:
"Nem hallok, nem látok!" - Weisz Fanni és férje megmutatták, hogy néz ki náluk egy veszekedés
Egy mondat elég ahhoz, hogy kitörjön a világvége.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

A modell és férje, Hajmásy Péter igazán temperamentumos páros, ezt már számtalan televíziós szereplésükből leszűrhettük. Most talán rá is játszottak kissé, mindenesetre igazán vicces a végeredmény.

Fanni hetente "jelszerdát" tart követőinek Instagram-oldalán, ilyenkor egy kis jelnyelvre tanítja őket. Nos, az aktuális rész meglehetősen életszagúra sikeredett.

Az új lecke arra világít rá, milyen is lehet egy párkapcsolati konfliktus, ha valakinek siket a párja.

Az biztos, hogy Fannit nem kell félteni, a kommentek tanúsága szerint a rajongók pedig remekül szórakoztak a mini, Weisz-féle szappanoperán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

JELSZERDA!??? @hagymaa #kisveszekedes

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x