hirdetés
kissramona.jpg

Megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia

A hírt a magyar válogatott kézilabdás árulta el egy győztes meccs utáni interjúban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 20.


hirdetés

Vasárnap reggel megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé. Az örömhírt a válogatott kézilabdás árulta el a dán TV2-nek - szúrta ki a Nemzeti Sport. A magyar válogatott ugyanis amellett, hogy reggel apa lett, délután játszott a Tunézia elleni mérkőzésen, ahol a meccs legjobbjának is megválasztották.

„Életem legjobb napja ez! Ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok!”

- nyilatkozta Kiss Ramóna párja a dán TV2 riporterének, Lars Bruun Mortensennek.

hirdetés

Egy másik riporter, Lars Krogh Jeppensen pedig még a Twitteren is vázolta Lékai vasárnapját: 4.30-kor repült Billundról Budapestre, reggel megszületett a kisfia, 12.30-ra visszaért Herningbe, 18 órakor pályára lépett Tunézia elleni mérkőzésen.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
gesztesi2.jpg

Megható sorokkal búcsúznak a barátok, pályatársak az elhunyt Gesztesi Károlytól

'A Hang. A Színész. Az Ember.' - írta egyik színésztársa.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 04.


hirdetés

56 éves korában meghalt Gesztesi Károly színművész.

A közönsége, a pályatársai, színészek, barátok emlékeznek meg róla a közösségi oldalakon.

Hajdú Péter: "Úristen, ezt nem hiszem Barátom"

Úristen, ezt nem hiszem Barátom?? #tobi #szerettelek #baratom #gesztesikároly

952 Likes, 104 Comments - Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) on Instagram: "Úristen, ezt nem hiszem Barátom?? #tobi #szerettelek #baratom #gesztesikároly"

hirdetés

Nagy Sándor: "A Színművészeti egyetemi tanulmányaim 3. évében meghívást kaptam Székesfehérvárra a “Diótörő és egérkirály” c. családi musical főszerepére...Az Egérkirály Gesztesi Károly volt...Nagyon szerettem...megtiszteltetés volt együtt...Isten áldjon meg az úton drága Karcsi"

A Szìnművèszeti egyetemi tanulmányaim 3. évében meghívást kaptam Székesfehérvárra a "Diótörő és egérkirály" c. családi musical főszerepére... Az Egérkirály Gesztesi Kàroly volt... Nagyon szerettem...megtiszteltetés volt együtt... Isten áldjon meg az úton drága Karcsi???❤️

101 Likes, 12 Comments - Nagy Sanyi (@nagy_sandor_hivatalos_oldala) on Instagram: "A Szìnművèszeti egyetemi tanulmányaim 3. évében meghívást kaptam Székesfehérvárra a "Diótörő és..."

Veréb Tamás: "A Hang. A Színész. Az Ember. Őszinte részvétem a családjának. Az Ő hangján, színészi játékán nőttem, nőttünk fel sokan. Legyen könnyű Neked a föld Karcsi bá'!"

Németh Kristóf: "Drága Barátom! Nem, nem, nem! Sit tibi terra levis! Legyen Neked könnyű a föld! Nem térek magamhoz. Nemrégiben beszélgettünk filmről, színházról, a terveidről, családról, gyerekekről... csupaszív, drága ember... mennyit segítettél a tanácsaiddal, biztatásoddal, amikor a pályámat kezdtem... sose hallottam rossz szót Tőled! Nem tudom és nem is akarom felfogni... Őszinte részvétem a gyerekeidnek, családodnak, a többi barátnak és minden jóérzésű kollégánknak!"

Vujity Tvrtko: "Gesztesi Károly 1963-2020. Isten nyugosztaljon, Karcsi"

Endrei Judit: "Alig néhány hete találkoztunk utoljára...Egy jó hangulatú beszélgetés egyik résztvevője volt, egyetemista lányomék szervezték a közönségtalálkozót. A szinkronizálás jelene és jövője volt a téma, imádta a műfajt, és mi imádtuk őt, bárkinek is kölcsönözte a hangját. Jó kedvvel mesélt, sztorizott, érződött, hogy újra ereje teljében van, és utalt arra is, sok terve, ötlete van...Kedves Károly, azon a novemberi estén is mosolyt csaltál az arcunkra, most nagyon sokan vagyunk nagyon szomorúak..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
liptai-Copy-1.jpg

Liptai Claudia: Ma meghalt egy részem – megrendítő szavakkal búcsúzott Gesztesi Károlytól

A közösségi oldalán búcsúzik volt férjétől és kislánya édesapjától.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 04.


hirdetés

Liptai Claudia szívszorító szavakkal búcsúzott az 56 éves korában elhunyt Gesztesi Károlytól, volt férjétől és Panka lánya édesapjától.

"Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát, aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át.

Szörnyű napok hetek évek várnak ránk. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ......

Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika."

hirdetés

Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk. Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ...... Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika.

8,359 Likes, 1,536 Comments - Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on Instagram: "Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki..."


KÖVESS MINKET:


hirdetés
gesztesi2-1.jpg

Gesztesi Károly utolsó fotója alig egy nappal a halála előtt készült

Felvidéken lépett fel egy darabbal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 05.


hirdetés

Alig egy nappal szombati tragikus halála előtt még fellépett Gesztesi Károly, az előadásról egy fotót is közzétettek – vette észre a Blikk.

A színész mások mellett Kiss Ramónával járta az országot és a határon túli magyar lakosságú településeket is, ahol a Bánfalvy Stúdió előadásait játszották a helyi közönségnek.

Utoljára a felvidéki Tornalján léptek fel pénteken, a Páratlan Páros című darabbal. A helyszín, a Tompa Mihály Városi Művelődési Központ egy fotót is feltöltött az előadásról Facebook-oldalára. Minden bizonnyal ez az utolsó kép, ami a halála előtt Gesztesiről készült.

hirdetés

Lapozz a fotóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


hirdetés
gesztesi-mokka.jpg

Olyan fotóval emlékezik Gesztesire Kiszel Tünde, amin szinte fel se lehet ismerni

Évtizedekkel ezelőtt készült róla, amikor együtt játszottak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 05.


hirdetés

Mint azt megírtuk, tragikus hirtelenséggel, 56 évesen meghalt Gesztesi Károly színművész.

A hírre reagálva családtagjai és kollégái sorra nyilvánítják ki részvétüket és emlékeznek rá a közösségi oldalakon: mások mellett Hajdú Péter, Németh Kristóf, Vujity Tvrtko, Tóth Gabi és LL Junior is így tett.

Liptai Claudia pedig ezt írta volt férjére és kislánya apjára emlékezve:

"Ma meghalt egy részem. Zokogok aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem Biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát, aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át."

hirdetés

Nemrég Kiszel Tünde is megosztotta saját búcsúposztját az Instagramon, ami leginkább azért különleges, mert egy nagyon régi fényképet csatolt hozzá.

A fotót lapozás után nézheted meg:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!