Megszólalt az encsi kislányt elütő nő, akit megvertek a gázolás után
Azonnal kiszállt és bocsánatot kért, de rögtön nekiestek. El is költözött a faluból egy időre.
Címkép: Google Maps - szmo.hu
2018. október 10.


Mi is beszámoltunk az encsi balesetről: október 6-án, délután egy 52 éves nő elé úgy futott ki egy 5 éves kislány, hogy az autó vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést. Azonnal megállt és kiszállt a kocsiból, mire a helyiek közül többen (valószínűleg a gyerek rokonai) bántalmazni kezdték, autóját megrongálták. A hamar kiérkező rendőrök végül lehűtötték a dühös helybeliek kedélyeit, a sofőrt beültették a rendőrautóba, a mentősök pedig kórházba szállították a súlyos sérülést szenvedett gyermeket.

"Elrántottam a kormányt, mindent megtettem, hogy elkerüljem az ütközést, de hiába. Még egy oszlopot is eltaláltam az autómmal. Azonnal kiszálltam, bocsánatot kértem, de nyomban nekem estek" – mondta a kocsit vezető nő a Blikknek, aki most annyira fél, hogy inkább elköltözött a faluból egy időre. A nő teljesen maga alatt van, megviselték a történtek.

A lap információi szerint az elgázolt gyermek nem életveszélyesen, de súlyosan sérült meg. Mentők vitték el a helyszínről, éppen úgy, mint a megvert sofőrt. Az egyenruhások egyébként egész éjszaka, sőt, még másnap is a gázoló házánál maradtak - a kislány rokonai az autót vezető nő lányának megölésével és házuk felgyújtásával fenyegetőztek korábban.

"Állítólag több fogát is kirúgták szerencsétlen nőnek. Csoda, hogy meg nem ölték. Ilyen erőszakos jeleneteket még életemben nem láttam"

– mondta el a lapnak egy utcabeli szemtanú.

Az esettel kapcsolatban az egyenruhások egy 19 és egy 27 éves férfit vettek őrizetbe, garázdasággal és súlyos testi sértés okozásával gyanúsítják őket. Egyikük a gyermek édesapja.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x