hirdetés
baktakek-baleset.png

Megszólalt az édesapa, akit kisfiával együtt gázolt el saját gyerekkori barátja

A kocsi a buszmegállóba csapódott, ahol Sándor és a babakocsiban pihenő nyolchónapos baba várakozott. A kicsi azonnal meghalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 07.


hirdetés

Korábban mi is megírtuk, hogy tragikus baleset történt Baktakéken: egy babakocsit toló apukát gázolt el egy autó. A nyolchónapos kisfiú a helyszínen meghalt.

A Bors azt írja, az apuka, Molnár Sándor gyerekkori barátja, Márk volt a gázoló sofőr.

Mint kiderült, a 24 éves férfi Ladájával kicsúszott egy kanyarban, és a járdára sodródott, ahol Sándor épp gyermekével együtt várta a buszt, hogy fogadják a hazaérkező édesanyát, Anitát.

"Sosem fogom elfelejteni azt a napot, minden másodpercére emlékszem, örökre beleégett az agyamba. Betettem a babakocsiba Sanyikát, és kimentünk a megállóba, hogy ott várjuk őket. Hallottam az autóhangokat, és amikor odanéztem, láttam, hogy felénk száguld a kocsi. Azonnal éreztem, hogy baj lesz, amilyen gyorsan csak tudtam, húztam is hátrébb a babakocsit"

- nyilatkozta az édesapa a lapnak. Ekkor azonban már késő volt, barátja ugyanis egyenesen a megállóban állók közé csapódott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
auto2.jpg

Baleseteket okozott a semmibe vezető út, többen is eltévedtek

Egy újonnan átadott útszakasznál egy másik irányba induló út egyszer csak véget ér. Ám ezt semmi nem jelezte eddig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.Két autó is leszánkázott egy ötméteres domboldalon egy semmibe vezető úton Somogyaszalónál. Az egyik autó viszonylag épen megúszta, de két utasa megsérült. A másik jármű azonban alaposan összetört, a balesetnek három sérültje volt.

A héten adták át a 67-es gyorsforgalmi út új szakaszát, csakhogy azok az autósok, akik erre nem hajtanak fel, egy olyan úton találják magukat, ami hirtelen élesen elkanyarodik, és véget ér.

Ezt a kanyart nem tudták bevenni többen. A veszélyre semmilyen tábla nem figyelmeztetett, sőt a Híradó stábja olyan táblát is talált, amely azt jelzi, mintha az autósok jó irányba mennének. A forgatás ideje alatt több autós is megpróbált tovább haladni a semmibe vezető úton, mert eltévedtek.

VIDEÓ: AZ RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:hirdetés
viking.jpg

Ezer lóerős hajócsavar ölhette meg a Hableány-tragédia utolsó koreai áldozatát

A Viking Sigyn testvérhajója is áthajtott a baleset helyszínen nem sokkal a tragédia után. Könnyen lehet, hogy ez végzetes hiba volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 07.Könnyen lehet, hogy sosem lesz már meg a Hableány utolsó, koreai áldozata, akivel a legfrissebb feltételezések szerint egy hajócsavar végezhetett - írja a Blikk. Hozzáteszik, hogy a legújabb szakértői jelentésben már tényként kezelik: a balesetet okozó Viking Sigyn után a testvérhajója, a Viking Idun is áthajtott a helyszínen, és nem kezdte meg az áldozatok mentését.

„Nem kell nagy fantáziával rendelkezni ahhoz, hogy ezek alapján kitaláljuk, miért nem került elő eddig a huszonnyolcadik áldozat”

– kezdte a Ripostnak dr. Gulyás Krisztián ügyvéd, aki szerint a hajócsavar okozhatta a tragédiát.

„Én személy szerint a választ a Viking-hajók hatalmas, ezer lóerős hajócsavarjában keresném, ami pillanatok alatt kárt tesz az emberi testben, ha az a közelébe kerül. Éppen ezért sajnálatos, hogy egyik Viking-hajó vizsgálatára sem került sor, ellentétben a Hableánnyal, amit napokon át, centiről centire átvizsgáltak" - mondta Gulyás Krisztián.

Az eltűnt nő családja nemrég egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel, hogy újabb lendületet adjon a keresésnek.

A nyomozást a legutóbbi hírek szerint október végére fejezhetik be, és legkésőbb januárban emelhetnek vádat a kapitány ellen, aki jelenleg az egyetlen gyanúsított.

Május 29-én a Hableány sétahajó a Margit híd közelében összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval és elsüllyedt. A Hableányon 33 koreai turista, valamint a kéttagú magyar személyzet utazott, közülük csak hét embert sikerült kimenteni.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Királykő_és_a_Jézer-hegység.jpg

Tragédia: szakadékba zuhant és meghalt két versenyző egy romániai hegyi maratonon

A szervezők azonnal leállították a versenyt.
MTI, Címkép: Wikipédia - szmo.hu
2019. október 06.Két versenyző halála vetett véget egy romániai hegyi maratonnak.

Az Arges megyei katasztrófavédelmi hatóság jelentése szerint a két futót Dambovicioara település közelében egy szakadékban találták meg.

A 45 éves Hargita megyei nő nem reagált a hegyi mentők újraélesztési kísérletére.

A másik balesetet szenvedett versenyző - egy 39 éves kolozsvári férfi - életben volt, amikor megtalálták, de a mentés során ő is meghalt.

A 14. alkalommal megrendezett maraton pályája - a verseny honlapján közölt adatok szerint - megkerüli a Királykő-hegységet.

A Brassó megyei Zernyest városból induló versenyzőknek a maratoni táv lefutása során 2250 méteres szintkülönbséget is le kell küzdeniük. A versenye idén több mint 1250-en neveztek be.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
72481972_524387821717990_5885847869910417408_n.png

Rágyújtotta a lakást exbarátjára – hét év börtönre ítélték

A brit férfit korábban is fenyegette egykori párja, hogy ha az övé nem lesz, másé se lehet – de nem hitte volna, hogy beváltja a szavait.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 06.Az 50 éves Kevin Faulks január 7-én szörnyű szagra riadt fel álmából az angliai Shrewbury-ben.

Rögtön észrevette, hogy a konyha felől áramlik a füst, majd összesett, de szerencsére a segítségére siető szomszédok hangjára magához tért és sikerült kijutnia a házból.

Akkor jött rá, hogy nem balesetről, hanem szándékos gyújtogatásról van szó, amikor exbarátnőjét, a 43 éves Louise Podmore-t meglátta a mentőautónál.

Szomszédai később elmondták neki, hogy látták a nőt a helyszínről távozni.

A háromgyerekes apuka füstmérgezést kapott és égési sérüléseket szenvedett a fején és a kezén.

Volt barátnője égő papírokat dobott be a bejárai ajtó levélnyílásán, így gyújtotta fel a házat. A nőt hét év börtönt kapott tettéért.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x