hirdetés
Megszólalt az anya, akinek a lánya holttestét egy fagyasztóban találták meg Londonban
A nő évek óta nem beszélt a külföldre költözött lányával, aki családját, két gyermekét is elhagyta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.


hirdetés

Nem tudja magát túltenni lánya halálhírén, de nem érzi magát felelősnek az asszony, akinek 34 éves lánya holttestét egy londoni lakás fagyasztójában találták meg, összefagyva egy másik, 38 éves, háromgyerekes anya holttestével.

A putnoki asszony a brit nyomozóktól tudta meg hétfőn a lánya halálának körülményeit.

Évek óta nem tartották a kapcsolatot, amióta - 2007-ben - a lánya elhagyta családját, két kisgyerekét - a kisebbik akkor egy éves volt -, és külföldre ment. Azt még nem tudni, hogy a két áldozat ismerte-e egymást korábban.

A sajópüspökieket megdöbbentette a hír. Ők annyit tudtak, hogy az asszony új életet akart kezdeni. Az elején még néhányszor meglátogatta a gyerekeit, de évek óta nem hallottak róla. A nő anyja azt mondta, hogy régóta nem beszélt a lányával, három éve próbálta megtalálni a Facebookon, de nem jártak sikerrel. Jelenleg nem készül Londonba, azt mondja, nincs pénzük rá.

Az ügyet még vizsgálják, annyit tudni, hogy a két áldozat a halála előtt súlyos sérüléseket szenvedett.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Orbán Viktor a kilakoltatásra váró kilencgyermekes családnak kitartást és minden jót kívánt
Az anya 2 hónapja levelet írt a miniszterelnöknek, nemrég érkezett rá válasz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.Bíró Ica kilakoltatása után újabb kilakoltatási ügy híre jelent meg a sajtóban.

Április 30-án lejárt ugyanis a téli hónapokra szóló kilakoltatási moratórium, így elkezdődhettek az eljárások.

Mint arról mi is beszámoltunk, egy kilencgyermekes család is elveszítheti az otthonát. Krisztina, a jelenlegi férje és a gyerekek jelenleg egy lepusztult házban laknak a Pest megyei Zsámbokon, ám azt hamarosan elárverezik a fejük fölül.

Az édesanya nemrég az RTL KLub Házon kívül című műsorában mondta el, mi történt velük, hogyan jutottak el idáig. A nő előző házassága bántalmazó kapcsolat volt, rendszeresen verte a férje. A házasságból 8 gyermek született.

A nő gyermekeivel együtt elmenekült a bántalmazás elől.

Kiderült, hogy most ott laknak, ahonnan négy évvel ezelőtt Krisztina elmenekült. Volt, hogy a nagyszülőknél laktak, és olyan is, hogy egy ideig albérletben húzták meg magukat.

A nő új kapcsolatot létesített, jelenlegi férjének állandó munkahelye van, így visszaköltözhettek egykori zsámboki házukba. Egy közös gyerekük is született, így már összesen 11-en laknak ott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Összesöpörték és a kukába dobták az élő méheket egy iskolában
Az eső miatt dermedtek meg, bár jelezték, hogy mit tapasztaltak, de nem várták meg a segítséget. A méhész mentette, amit tudott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.Azt hitték, hogy elpusztultak a méhek, ezért összesöpörték és a kukába dobták őket egy budapesti, XI. kerületi, Soproni utcai iskolában kedden. Egy harmincezres méhraj fele semmisült meg - számolt be az esetről egy méhész a közösségi oldalon.

Az iskola értesítette a méhészt, de

mire a férfi kiért a helyszínre, a gondnok már a méheket összesöpörte és kidobta.

A szakember azonban úgy látta, hogy a méhek egy része még él, csak az eső miatt megdermedtek. Ezért kiszedte őket a szemétből és a lakásába vitte az állatokat, hogy ott felmelegedjenek.

Boros Tibor felvételein látszik, hogyan talált rá a méhekre, és próbálta őket felmelegíteni.

Közzétette: Boros Tibor – 2019. május 7., kedd

A méhrajbefogó a Szeretlek Magyarországnak elmondta, hogy a mintegy 30 ezres népességű rajt végül nem sikerült megmentenie. Mikor a kukából kiszedte őket, akkor az állomány fele még élt, de csütörtök reggelre ők is elpusztultak.

Az RTL Híradó megkeresésére az iskola igazgatója azt írta, hogy a szakembert a gyerekek biztonsága miatt hívták ki, és nem dobták kukába a méheket.

Ha bajba jutott méheket látsz, hívj méhészt, vagy a 112-t - ők tudnak segítséget nyújtani, vagy küldeni.

Címlapkép: illusztráció


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kukacos levest kaptak egy kerepesi iskola diákjai
Az étel zárt edényben érkezik az intézménybe, most vizsgálják, hogy mi történhetett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.A kerepesi Széchenyi István Általános Iskola arról tájékoztatta a szülőket, hogy kedden gondok voltak az iskolai ebéddel, és ezért a polgármesteri hivatallal közösen igyekeznek mielőbbi megoldást találni.

A problémát pedig az okozta, hogy csontkukacok voltak a levesben - írta meg az Index.

Franka Tibor polgármester is elismerte, hogy a

„levesben valóban 3-4 esetben találtak kukacot a csatolt jegyzőkönyv alapján. Erről a Hungast Vitál képviselője később a helyszínen is meggyőződött. A mintát a Népegészségügyi Hivatal vizsgálja, következménye tehát lesz”.

Szerinte is jogos, hogy a szülők, a pedagógusok és az önkormányzat is felháborodott az eset miatt. A kukacok nem az iskolában kerültek az ételbe, mert ott a zárt edényben érkező ételt szedik ki a tányérokra. A tálalókonyhát pedig most festették.

A napokban zárult le az iskolai étkeztetésre vonatkozó pályázat, így a jövő tanévben már az új nyertes szállíthatja az ételt - írta.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kirúgták a BBC rádió műsorvezetőjét, mert egy ruhába bújtatott csimpánzképpel viccelődött Harryék kisfiának születésén
Sokak szerint a fotó rasszista és bántó volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.Kirúgták Danny Bakert - egy ismert műsorvezetőt a BBC Radio 5-től - mert a Twitterén egy majmos fotóval viccelődött Harry herceg és Meghan hercegné fiával kapcsolatban - írta meg a The Guardian.

Az újszülött Archie Harrison Mountbatten-Windsort szerdán mutatták meg a világnak, és a műsorvezető ezután tette ki a képet, amit azóta már törölt az oldaláról.

Bár többször is elnézést kért, de hiába, mert csütörtökön a cég elbocsátotta. A csatorna szóvivője szerint

Baker súlyos hibát követett el, és szembe ment a brit közmédiára jellemző értékekkel. A rádiós szakmailag kiváló, de a továbbiakban nem folytathatja heti műsorát a rádiónál.

A csimpánz képe azért is felháborodást okozott, mert a hercegné édesanyja afroamerikai, és sokan rasszista bejegyzésnek vélték a fotót.

A volt rádiós azt írta, hogy sajnálja a dolgot, és soha nem gondolt arra, hogy ennek a posztnak rasszista felhangja lenne. A kirúgása után a BBC-t is kritizálta, amiért az elbocsátása mellett döntöttek.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x