hirdetés
Megszólalt a lány, aki elkötötte a csuklós buszt buliból hazafelé – beismerte, hogy ittas volt
Csilla elmondása szerint felhívták a busz sofőrjét is, aki Szegeden várt már rájuk, és saját autójába ülve kísérte vissza őket. Utána jelentette fel a lányokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 20.


hirdetés

Mint azt megírtuk, buliból hazafelé elkötött egy csuklós buszt három fiatal lány, majd órákig furikáztak vele.. Sándorfalváról egészen Szegedig jutottak, közben nekimentek egy táblának, és a busz oldala is megsérült.

Az útjukat még videón is megörökítették.

A buszt vezető lány beismerte, hogy ivott, úgy vezette a buszt.

"Sajnos igaz, tényleg ittasan ültem a volán mögé, de nem voltam részeg"

– mondta el a Borsnak Csilla.

A jogosítvánnyal rendelkező lány azt is elmondta, hogy amint elindultak, felhívták a busz sofőrjét, hogy elvitték a buszt. A férfi - akit ismertek - Szegeden várta már őket.

"Ő egy szóval sem mondta, hogy szálljunk le. Kocsival kísért minket vissza Sándorfalvára, végig én vezettem. Aztán rendőrt hívott, hogy magát mentse"

- mondta a lapnak.

Csilla korábban a buszt üzemeltető Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt.-nél dolgozott. A cég közölte, hogy feljelentést tettek, és belső vizsgálatot is indítottak az ügy miatt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást, két lány ellen.

"Arra kérek mindenkit, hogy ne ítélkezzen és ne mocskolódjon, mert meg fogom ezért kapni azt a büntetést, ami jár"

- mondta a lány.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Nagykövetté nevezték ki Csiszár Jenőt
Eddig milánói főkonzul volt. Azt még nem tudni, hol lesz az új állomáshelye.
Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA - szmo.hu
2019. május 18.Rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté nevezték ki Csiszár Jenőt.

A hírt a 444 szúrta ki a Magyar Közlöny egyik információja alapján.

A május 17-i közlönyben az áll: Szijjártó Péter javaslatára a köztársasági elnök kinevezte rendkívüli és meghatalmazott nagykövetté Csiszárt.

Azt azonban még nem tudni, hogy hol lesz az állomáshelye.

Eredetileg rádiós műsorvezető volt, és az 1990-es években vált ismertté az Apukám világa című betelefonálós műsorával, ami a Juventuson, majd a Petőfi Rádióban ment. Később egy rövid időre a Heti Hetes műsorvezetője lett, dolgozott a TV2-nél és a Class FM-nél is.

2001-ben költözött a párjával Olaszországba, 2003-ban pedig az M2 Sziget TV című műsorában. Később a TV2-n vezette az Activity-t, valamint 2006. július elejétől 2007. október 31-éig a Mokka című műsort. 2011 és 2016 között az M1 Magyarország, szeretlek! vetélkedő zöld csapatának a kapitánya volt.

Csiszár Jenőt 2017 januárjában nevezték ki milánói főkonzulnak, de a munkáját 2017 nyarán kezdte meg, miután letette a szükséges nyelvvizsgát. Főkonzulként augusztusban részt vett a magyar kormányfő és Matteo Salvini belügyminiszter találkozóján, novemberben pedig ő kísérte a Kurtág György operájának milánói ősbemutatójára érkező Orbán házaspárt.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Törölte Toroczkai László oldalát a Facebook
Az indokot egyelőre nem közölték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18."Törölte Toroczkai László 207 ezer követővel rendelkező oldalát a Facebook cenzúragépezete. Ez egyértelmű beavatkozás a választásokba" - írják a Mi Hazánk Mozgalom Facebook-oldalán.

Ehhez hasonló szöveget tett közzé egy plakátfotóval együtt Novák Előd is a közösségi oldalon.

Úgy tűnik, valóban eltávolította a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Toroczkai László közösségi oldalát a Facebook. Bár az okokról nem írtak, a hvg.hu szerint "lehetséges, hogy a Facebook szabályellenesnek talált valamit Toroczkai posztjai közt, ezért megszüntette a politikus csatornáját".

A 24.hu azt írja, hogy "a Mi Hazánk szerint a Facebook hadat üzent a fehér, európai, keresztényeknek", és idézik a párt tatabányai szervezetének szintén Facebookra írt közleményét, amelyben többek közt az áll: "A Facebook törölte mozgalmunk elnökének, Toroczkai Lászlónak az oldalát! Jó ideje tudjuk, hogy a facebook üzemeltetői szembehelyezkedtek a normalitással, hadat üzentek a fehér európai keresztény kultúrkörnek és a különböző degenerált viselkedési formák, devianciák egyik első számú védelmezőiként léptek elő!"

A jelek szerint már ezt a közleményt is eltávolíthatták a közösségi oldalról.

A 24. hu szerint "sejthető, hogy Toroczkai tartalmai általában nem feleltek meg a Facebook community guideline-jainak, és az oldal az EP-választások előtt különösen keményen bánik a szélsőjobboldali tartalmakkal."


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Holtan találták az egyik leghíresebb és legnépszerűbb női pankrátort
Ashley Massaro 39 éves volt, korábban a Playboy címlapján is szerepelt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.39 éves korában meghalt Ashley Massaro korábbi pankrátor és modell.

A nőre Long Island-i otthonában találtak rá május 16-án, miután nem jelent meg a munkahelyén, egy helyi rádiócsatornánál.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát. A Women's Health magazin a helyi rendőrségi forrásokra és a TMZ-re hivatkozva azt írta, hogy az idegenkezűséget kizárták.

Ashley Massaro 2005-ben csatlakozott a legnagyobb és legsikeresebb pankráció-promotercéghez, a WWE-hez, amikor megnyerte a Diva Search nevű versenyt. Pankrátori pályájával 2008-ban hagyott fel.

Ashley Massaro szerepelt a Playboy magazin címlapján és 2007-ben a Survivor nevű valóságshow Kínában forgatott évadában is feltűnt.

Utolsó, május 15-i Twitter bejegyzésében a rajongóktól kapott leveleket mutatta meg.

Ashley Massaro 18 éves lánya - mint arról a Women's Health beszámolt -, Instagram Story-ban búcsúztatta az édesanyját.

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Honvédelemért Kitüntető Címet kapott Mága Zoltán
'Ígérem, hogy a honvédelem ügyét, az egészségügyet, a kórházakat, a beteg gyermekek gyógyulását továbbra is támogatni fogom!' – írta a hegedűművész a Facebook-oldalán.
Fotó: Mága Zoltán Facebook-oldala - szmo.hu
2019. május 18.Mága Zoltán nem csak itthon, hanem külföldön is népszerű.

A hegedűművész számos elismeréssel büszkélkedhet.

Többek közt megkapta már a Magyar Érdemrend tisztikeresztjét és a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztjét is.

Legutóbb arról számolhattunk be, hogy "kiemelkedő zenei előadóművészi tevékenysége elismeréseként" ő is Liszt Ferenc-díjat kapott a március tizenötödiki ünnep alkalmából. Az állami díjat március 13-án adta át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

Mága Zoltán most újabb elismerésben részesült.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x