Megosztotta a kommentelőket az USNK győzelme
Záporoznak a gratulációk a két erdélyi srácnak, ugyanakkor sokan egyáltalán nem értenek egyet a végeredménnyel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 16.Mi is beszámoltunk arról, hogy az USNK nyerte az idei X-Faktort. A két erdélyi srác az élő adások alatt csak saját számmal állt színpadra. Mentoruk, ByeAlex már az első alkalommal elmondta, nem szeretné, ha mások dalait adnák elő, így ő segített abban, hogy hétről-hétre saját számaik és klipjeik készülhessenek.

Az USNK győzelme viszont nagyon megosztotta a kommentelőket. Természetesen sokan gratuláltak a győzelmükhöz és már előrevetítették, hogy milyen siker várhat a két rapperre, ugyanakkor voltak, akik kiakadtak és egyáltalán nem értettek egyet.

"Szép volt fiúk, megérdemelt győzelem volt!!"

- záporoznak az ilyen és ehhez hasonló gratulációk az X-Faktor Instagramján.

"X-Faktor győzelem, remélhetőleg jövőre Eurovízió és utána Go a Szigetre"

- fogalmazott egy másik kommentelő, aki szerint hatalmas karrier előtt állnak a rapperek.

"Bevallom az őszintét, hogy nekem az elején egyáltalán nem voltatok szimpik, de tegnap az X-Faktor előtt meghallgattam pár zenéteket és megtetszett az a stílus, amit ti képviseltek"

- írta egy olyan rajongó, aki korábban nem szimpatizált a két sráccal.

Sokan az X-Faktor második helyezettjéhez, a Stolen Beat-hez hasonlították az USNK-t. A hasonlóság igazából ott mutatkozik meg, hogy mind a két csapatnak rengeteg követője, hatalmas rajongótábora lett az X-Faktor alatt. A négy fiú tinilányok ezreinek rabolta el a szívét.

"Hát én jobban örültem volna, ha a Stolen Beat nyeri. De hát ez van"

- írta az egyik kommentelő, aki ugyan nem az USNK-nak drukkolt, de elfogadta a győzelmüket.

"Nekem is jobban tetszettek a Stolen Beat-es fiúk, pedig már bőven elmúltam 30. Elég sokféle zenét meghallgatok, de nekem nem tetszett az USNK. Ízlések és pofonok. Nekem úgy tűnt hogy Alex jobban nyomatta őket..."

- írta egy másik kommentelő, aki azokra a hozzászólókra reagált, akik szerint a két csapat csak azért juthatott el idáig, mert a tinilányok nemcsak a zenéjük miatt, hanem a külsőjük miatt is imádták őket.

"Várható volt, hogy ők nyerik, de a magam részéről nem tetszenek. Nem a műfajjal van bajom, mert a hiphop is lehet színes, de Gáspár Lacinak igaza volt, mikor egy adásban elmondta, hogy unalmasak, mindig ugyanazt hozzák. Két szám után kikapcsolnám. Usnk... Yo... Yo. Nem... Usnk nem jó!"

- fogalmazott egy másik hozzászóló.

"Nem hiszem el, hogy az emberek többsége rájuk szavazott! Ez nem éneklés és borzalmas. Ennyire nem csúszhatott el a magyarok ízlése"

- írja az egyik kommentelő, aki szintén nem örült az USNK győzelmének.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x