hirdetés
dia.png

Megmutatta kéthetes kisfiát Nyári Dia

Vőlegényével szinte úsznak a boldogságban, ez látszik is a fotón.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 28.


hirdetés

Két hete szülte meg kisfiát Nyári Dia. Sajnos a szülés nem volt zökkenőmentes: mint a színésznő elárulta, hosszan, húsz órán keresztül vajúdott, végül császármetszéssel hozta világra babáját. A kicsi és anyukája szerencsére hamar kiheverték az eseményeket, Dia pedig azóta többször is posztolt már képet róla az Instagramjára. Most például egy olyan fotót osztott meg, amelyen párja is szerepel, ketten tartják gyermeküket, és láthatóan úsznak a boldogságban.

Kedvenc fiúim??? #myboys #srácok #babánk #zébaba #zétény #husinyúl #babafotozas #szabogaborphotography #bestmagazine ? @gabo_szabo

12.6k Likes, 49 Comments - Nyári Diána (@nyaridia) on Instagram: "Kedvenc fiúim??? #myboys #srácok #babánk #zébaba #zétény #husinyúl #babafotozas..."


KÖVESS MINKET:

hirdetés
kiss-alex.jpg

A levegő királynője: kevesen mernék utánozni a Barátok közt színésznőjét!

Nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy egyáltalán felléphetett a műsorban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 15.Nagy Alexandra, a Barátok Közt színésznője a Szenzációs Négyes műsorában már megmutatta, hogy félelmeit legyőzve is képes a magasban légtornázni. Alex a hétvégén már a Magyar Nemzeti Cirkuszban telt ház előtt debütált - láthatjuk a Fókuszban!


KÖVESS MINKET:hirdetés
lili.jpg

Hoppá: Bajor Imre lánya szerepet kapott a Barátok köztben

A színésznő úgy érzi, édesapja büszke lenne rá.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 16.Bajor Imre lánya is szerepet kapott a népszerű sorozatban - ma estétől Bajor Lili visz új színt a Mátyás király tér lakóinak életébe.

A Blikknek a színész lánya is nyilatkozott, aki elmondta: valószínűleg édesapja is örülne annak, hogy a színészkedést választotta.

"Nagyon szerettem a Szomszédokat és benne aput, nekem ez volt a gyerekkorom. Biztos örülne ennek a munkámnak és támogatna.Színházi színésznő szeretnék lenni, a diplomámat is ebből szereztem, de úgy érzem, sokat tanulhatok a Barátok közt csapatától és sok szakmabelivel ismerkedhetek meg" - mondta a színésznő, aki a Varga Iza által alakított dr. Balogh Nóra szerelmének, Leventének volt barátnőjét személyesíti meg.

"Eszter rendkívül életvidám, cserfes lány, egy picit szerintem hasonlít is rám a karaktere, én is ilyen életigenlő ember vagyok – árulta el a lapnak Lili, aki márciusban kezdett el forgatni a stábbal.

A sorozat kreatív producere, Szerencsés Gabriella elmondta: hogy a nyári forgatási szünet után, ősztől újra számolnak a színésznővel.

Bajor Lili ebben a korábbi beszélgetésben mondta el, mit szóltak szülei, amikor kiderült, hogy ő is a színészi pályát választotta:


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x