hirdetés
madar.jpg

Meglett Vajna Tímea madara, szerinte elhunyt férje vigyázott az állatra

Korábban pénzjutalmat is felajánlott a nyomravezetőnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 03.


hirdetés

Andy Vajna özvegye Instagram-oldalán számolt be arról, hogy tegnap hajnali öt órától kezdve kereste madarát, Tatit, akit végül sikerült előkerítenie. Korábban pénzjutalmat is felajánlott a nyomravezetőnek.

A keresésben segítették követői, így a madár néhány óra alatt meglett. A celeb azt mondja: elhunyt férje, Andy Vajna vigyázott a Tati névre hallgató madárra.

Vajnáné rózsás kakaduja egyébként megér egy tisztességes nyomravezetői díjat, a legolcsóbb példányok ára is 150 ezer forint körül mozog.

Közösségi oldalán a celeb ezt írta:

"Képzeljétek ma kora este meglett Tati! Hálás köszönet Mindenkinek, aki segített keresni, megosztani, tanácsokat adni és Rózsa Mártának és kedves férjének, akik megtalálták a kertjükben. Hihetetlen az emberek szeretete, összetartása és a social média ereje, hogy jó dolgokra is lehet fordítani... Mindketten kimerültünk, de végre biztonságban van Tati és isteni csoda, hogy nem bántották a nagyobb maradak vagy kutyusok és hogy viszonylag hamar meglett. Vigyázzon Mindenki, akiknek madara van otthon, mert bármelyik pillanatban, óhatatlanul is bekövetkezhet hasonló »baleset«. Soha nem szabad feladni a reményt! Szerintem Andy vigyázott rá. Borzasztó lett volna elveszíteni még őt is" - írta Vajna Tímea.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
kate.jpg

A királynő soha nem engedné meg Vilmos hercegnek és Katalinnak, hogy elváljanak

Vilmosnak azt javasolta, jól gondolja meg kit vesz el, mert nem lesz több válás a királyi családban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 02.A királynő soha nem engedné meg Vilmos hercegnek és Katalinnak, hogy elváljanak - még akkor sem, ha akarnának, kezdi sorait a Yahhoo Lifestyle, akik arra nem térnek ki, vajon mi más indítéka lehetne a szétválásnak a pár akaratán kívül.

A lényeg azonban az, hogy ez a pár nem fog elválni.

A hírek szerint ugyanis a királynő megelégelte a válásokat a családban, és még 2006-ban figyelmeztette Vilmost, ahogy alaposan gondolja meg, kit vesz el.

Vilmos és felesége először 2002-ben találkoztak, ám 2005-ig nem erősítették meg a kapcsolatukat. A herceg a jelek szerint hallgatott a királynőre és nem siette el a dolgot, sőt, 2007-ben még szakítottak is egy kis időre Katalinnal.

Akárhogy is, a királynő a bennfentesek szerint már túl sok királyi válást látott, és kikötötte William és Harry számára egyaránt, hogy bölcsen válasszák meg partnereiket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
leto.jpg

Leoltották Jared Letót a fotója miatt, végül Courtney Cox adta meg a kegyelemdöfést

Néhány sztár is bekapcsolódott a beszélgetésbe. Mindenki vidám.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 03.Az egész válaszolgatós poénpingpong abból indult ki, hogy Jared Leto a hétvégén Instagramon jelentkezett be egy szelfivel, amin a haja picit nőiesre sikerült.

Fotója alá a Dokik sztárja, Zach Braff máris egy erős poént lőtt, miszerint, csodás "Courtney Cox-hangulatban" volt Jared Leto.

Ezt láthatta meg Cox, aki válaszképp egy fotót posztolt ezzel a szöveggel: Jared Leto hangulatban...

A képen a színésznő egy app segítségével változtatta magát férfivá, és a képen valóban nagyon hasonlít Letóra.

Lapozás után mutatjuk a fotókat!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kek.jpg

Életveszélyben lehetett Kim Kardashian újszülött gyereke – kiakadtak a kommentelők egy fotó miatt

Többeknek feltűnt, hogy a kiságy takarókkal van kibélelve, ami akár halálos is lehet az újszülöttre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 02.Kim Kardashian nemrég újabb támadások kereszttüzébe került: a kommentelők szerint ugyanis rosszul altatja a család legifjabb tagját, vannak, akik szerint akár meg is ölheti vele a babát.

Hetekig tartó várakozás után az amerikaiak végül megpillantották saját királyi újszülöttjüket, aki a Psalm West nevet kapta. Kim Kardashian meg is osztott egy fotót küldött újszülött fiáról a Twitteren.

Ez volt az a kép:

Ám a szívmelegítő családi pillanat hamar ellentmondásossá vált, amint az önkéntes kommentrendőrség megérkezett, és közölte: veszélyes így altatni egy gyereket.

A képen, amelyről úgy tűnik, hogy egy Kardashian és Kanye közötti szöveges üzenetváltásból lett kivágva, a kicsi arccal felfelé fekszik a kiságyában. Ám számos hozzászóló megjegyezte, hogy a kiságyat takarókkal bélelték ki, ami veszélyes lehet az újszülöttekre.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ica.jpg

Bíró Ica élőben közvetítette kilakoltatása utolsó fejezetét

A celeb azt mondja: gonosz ember lakik majd a házában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 03.Elkeseredett és kissé gúnyos hangú videót tett közzé Bíró Ica, aki utoljára még bemehetett elárverezett otthonába, elpakolni. A fitneszhírességet hetekkel ezelőtt lakoltatták ki, most éppen amiatt elégedetlenkedik, mert az új lakó szerinte egy gonosz ember és hozzátette: egyáltalán nem biztos abban, hogy jogosan él majd a házban, mert neki nem mutatták meg a lakót feljogosító papírokat.

A kommentelők vegyes érzelmekkel reagálnak a videóra, egyikük műbalhénak nevezi az egészet, míg többen arra biztatják Bíró Icát, hogy mindent vigyen el a házból, még a villanykapcsolókat is.

"Szépen bontják le szerencsétlen otthonomat. [...] Megszakad a szívem, hogy egy ilyen gonosz ember fog itt terpeszkedni"

- mondja a videóban a celeb.

Bíró Ica azt kéri, hogy aki tud, menjen és segítsen neki pakolni.

Lapozás után mutatjuk a videót:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x