Meglepő újdonsággal készül a KFC: hamarosan itt a csirke nélküli sült csirke
Egy új koncepción dolgoznak, amely az egészséges táplálkozást segíti.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. június 10.Ha KFC, akkor mindenkinek azonnal a ropogós, panírozott csirke jut az eszébe. Az 1929-ben alapított Kentucky Fried Chicken most - követve a kor igényeit - meglepő újdonsággal készül egy új vevőkört meghódítani.

Pénteken bejelentették, hogy egy olyan új recepten dolgoznak, amely - megtartva az eddigi jellegzetes KFC-s ízvilágot - alaposan különbözni fog a megszokott termékektől, ugyanis nem lesz benne csirkehús.

Az összetevők persze titkosak, de azt ígérik, hogy az íze olyan lesz, mint az "igazi" csirkének, ám az összetevők miatt a vegetáriánusok is fogyaszthatják.

A cég először az Egyesült Királyság néhány üzletében kezdi meg teszt-jelleggel az árusítást, és ha beválik, akkor 2019-től már a kínálat része lesz. Arról nem tudni, hogy nálunk mikor lehet majd megkóstolni.

A hús helyettesítésére már több kutatás is folyt, és keresi a tudomány a megfelelő alternatívát. A hírességek közül például Bill Gates, Leonardo DiCaprio is kiállt a húshelyettesítő ételek mellett, mert ezzel is csökkenthető lenne a környezetszennyezés.

Mindezek mellett az Egyesült Királyságban kampány folyik a megfelelő kalóriabevitelről is, így ez a termék ebben is segítséget nyújtana. A KFC ezt az irányt támogatva csökkentett vagy nulla kalóriás üdítőket is forgalmazna boltjaiban - írta a money.cnn.com.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x