hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Meglepő kulisszatitkok derültek ki a luxusfeleségek Story-gálán viselt méregdrága ékszereiről
A 20. alkalommal megrendezett ünnepélyen ezúttal is fényűzésé és a dekoltázsoké volt a főszerep.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

A Story Magazin 20. születésnapját a Szépművészeti Múzeumban megrendezett gálán ünnepelte a magyar sztárvilág színe-java. A hírességek kitettek magukért, a csillogó fogadáson elképesztő gyémánt nyakékekben parádézott a két luxusfeleség, Vasvári Vivien és Csősz Boglárka is.

"Ezt az ékszerszettet még Sophia Loren viselte az 1996-os Oscar-gálán"

- dicsekedett Vivi, férje pedig azzal viccelődött, hogy az ő házuk táján bizony ismert a színésznő és véletlenül ott felejtette a becses ékszert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Férjemmel a 2019-es Story gálán! ❤️? #storygala #2019 #love #happy #myhusband #forever #budapest #story #hungary ❤️ Dress: @dioraszalon ? Ékszer: @royaldiamondsbudapest ?

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Csősz Boglárka sem adta alább a gyémántok tekintetébe. A szépség a Blikknek elárulta, hogy a többmilliós ékszerre külön biztosítást kellett kötni.

A holmik különlegessége, hogy a nyakéket és a karkötőt is ő maga tervezte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A beautiful night at the museum✨Happy Birthday @storygala20 ! ? Lezárult egy újabb tehetségekben gazdag év és 2018 legjobbjai méltó elismerésben részesülhettek! Én pedig elhoztam nektek a legújabb trendeket! ? ?A nude mályvába hajló árnyalataiból, monokróm, csillogó, nagy pigmentekben, highlighterben, matt rúzsban gazdag sminket! ✨Aranyat és ezüstöt ötvöző kiegészítőket, gyémántokat, neon színeket, kreppelt hajat és lábtőig érő ezüst csizmát! Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik, de most ez a divat! A divatot pedig követjük vagy divatba hozzuk! ?? #stílus #trendek #báliszezon #storygála #storygála2019 #bálozunk #díjátadó #hair #makeup #style #design #abodiofficial #armani #sedatdiamond #inglot #hudabeautynudepalette #armanibeauty #mac

Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:
Dallopással gyanúsítják Nagy Ferót a Beatrice legnagyobb slágere kapcsán
Az énekes felháborodott a feltételezésen. Mutatjuk a dalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

A napokban robbant a hír, hogy a Dal egyik indulóját azzal gyanúsították: ellopott egy zenét, azt játszotta a versenyen, ezért ki is zárták.

A botrány után az egyik internetes fórumon egy kommentelő azt állította a Beatrice egyik legnagyobb slágeréről, hogy az is koppintás: az angol Gene Loves Jezebel együttes Motion of Love című száma nagyon hasonlít a Beatrice Azok a boldog, szép napok című számára.

A Gene Loves Jezebel zenekar 1986-ban adta ki a dalát, amely egyesek szerint kísértetiesen hasonlít a Beatrice slágerére 1987-ből.

Itt az angol banda dala, szerinted hasonlít?

A Bors megkereste a zenészt, aki egyértelműen visszautasította a plágiumvádat.

"Hülyeség az egész! Nem loptunk semmit! Magyar viszonyok között a dal kiadására már csak '89-ben nyílt lehetőség. A dal ekkor már várta, hogy talán előbb-utóbb kiadják. A nótát már előtte is játszottuk. Vártunk a kommunista kúltúrfelelősök döntésére. Szerintem ez a kis alternativ zenekar hallhatta és lophatott belőle. Nem létezik, hogy mi lopott nótát adtunk elő valaha is!" – mondta a lapnak felháborodottan Nagy Feró.

A lap megkeresett egy másik zenészt is. Szigeti Ferenc, a Karthago együttes zenésze a bulvárlapnak elmondta, kétségtelenül vannak nagyon hasonló részek, ám szerinte nem feltétlenül kell tudatos plagizálásról beszélni, hiszen felmerülhet az úgynevezett zeneszerzői utánérzés, amely tudat alatt előhozhat olyan dallamokat, amelyeket akár sok évvel azelőtt hallott valahol a szerző.


KÖVESS MINKET:A Való Világ győztese, Zsuzsu többé látni sem akarja a villalakókat
Azt mondja, hogy már visszanézett pár adást, és sok emberben csalódott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

VV Zsuzsu megesküdött arra, hogy senkivel nem tartja majd a kapcsolatot egykori játékostársai közül. Főként azért jutott erre az elhatározásra, mert győzelme után elkezdte visszanézni a műsort, és sok emberben csalódott, mondta.

"Tartom magam ahhoz, amit eddig is mondtam, már nem akarok senkivel találkozni. Majdnem mindenkiben csalódtam, számos dologban csaptak be. Láttam már részeket az adásokból, úgyhogy sok mindent megtudtam. Számomra lezárult ez az egész, a köszönőviszony megmarad, ha összefutunk, de ennél többet egyiküktől sem szeretnék"

- mondta VV Zsuzsu, aki a másik két dobogóssal, Hunorral és Greggel együtt a Blikk vendége volt.

Greg és Zsu viszonya viszont már korábban megromlott, a lap szerint akkor is egymásnak feszültek, amikor megérkeztek hozzájuk. Greg azt mondta, ő sem bánja, ha nem tartják majd a kapcsolatot, hiszen túl sok ideig volt összezárva a lánnyal.

"Rengeteg dolog van, ami irritál vele kapcsolatban, ahogy mondtam is, a kinti életben soha nem álltam volna vele szóba. Mégis összekerültünk és összetartottunk. Aztán szétesett a dolog. Mindegy, ez bent marad, én pedig boldog emberként jöttem ki"

- fejtette ki véleményét Greg, aki a nézeteltérések ellenére egy korábbi ígéretnek megfelelően mégis kap Zsuzs 36 milliós nyereményéből.

"Ezt megbeszéltük korábban, és betartom az ígéretem, kap Greg a nyereményből, de rajta kívül senki más villalakónak nem szándékozom adni"

- tette hozzá a Való Világ első női győztese, aki korábban azt is kifejtette, hogy mire költi majd a főnyereményt.


KÖVESS MINKET:

"Ez nettó prosztóság" – Balázs kiakadt Curtisre, amiért az kihagyta a reggeli interjút
A műsorvezető azt is kijelentette, hogy egy napot sem tudna együtt dolgozni egy ilyen emberrel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Sebestyén Balázs a Rádió 1 reggeli műsorában interjúzott volna az elvonót nemrég elhagyó rapperrel, ám ő végül nem tette tiszteletét a stúdióban. Amint azt mi is megírtuk, Curtis egy a Facebook-oldalán közzétett videóval próbálta menteni a helyzetet, ám Balázst láthatóan nem engesztelte ki az üzenet.

Véleményének élő adásban is hangot adott:

"Ez nettó prosztóság! Nekem már reggel óta volt egy rossz érzésem ezzel az interjúval kapcsolatban. Biztos, hogy nem beszélek róla többet, és megértem Majkát. Egy napot sem tudnék együtt dolgozni egy ilyen emberrel"

- jelentette ki a műsorvezető és a hallgatók is osztoztak vélekedésében.

Forrás: Ripost


KÖVESS MINKET:

Lady Gaga szakított vőlegényével
Az énekesnő az utóbbi időben többször is utalt már a szakításra néhány tettével.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Eddig mindenki csak találgatta, vajon igaz-e a pletyka, miszerint Lady Gaga és pasija, Christian Carino felbontották a jegyességüket. Az énekesnő az utóbbi időben ugyanis adott néhány olyan jelet, amelyből erre következtettek.

A Grammy-gálán például már nem jelent meg vele a vőlegénye, pedig a Csillag születik című film miatt mostanában elég sok díjátadón vett rész, ahová Christian Carino is mindig elkísérte. De a neves eseményen már az eljegyzési gyűrűje sem volt rajta.

Ezek ugyanakkor még olyan jelek, amiket meg lehet magyarázni azzal, hogy a pasija éppen nem ért rá, vagy a gyűrű nem passzolt a szettjéhez, de Valentin-napon már bizonyos volt, hogy itt valami tényleg megváltozott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wearing @tiffanyandco ✨ #GRAMMYs

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés,

Lady Gaga ugyanis a szerelmesek napján az új tetoválásairól posztolt fotót és a menedzseréről beszélt. Holott ilyenkor elképzelhetőbb, hogy a vőlegényéről posztol az ember.

A hír végül Gaga képviselete erősítette meg People-nek, azt az információt osztották meg a lappal, hogy

Lady Gaga valóban felbontotta az eljegyzését Christian Carinoval.

Ugyanakkor arra is kitértek, hogy nem haragban váltak el, egyszerűen csak nem működött a kapcsolatuk.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x