Meglepetésbulin tudta meg a 15 éves lány, hogy kigyógyult a rákból
Emily örömkönnyekben tört ki, amikor osztálytársai közölték vele a csodás hírt.
A címkép illusztráció - szmo.hu
2018. december 02.


Emily-t 2017 márciusában diagnosztizálták pajzsmirigyrákkal. Ez a fajta rák ritkán fordul elő 30 évesnél fiatalabb embereknél és alig vannak tünetei. A lány több, mint egy évig szenvedett a különböző műtétektől, a kemoterápiás kezeléstől és a sugárkezeléstől - amik aztán, hála az égnek, megtették a hatásukat. A tesztek kimutatták, hogy a meggyógyult a kórból, ám a nővérek nem osztották meg vele rögtön a nagy újságot.

Mivel mindig azt hangoztatta, hogy ha sikerül legyőznie a betegséget, hatalmas ünnepséget szeretne csapni, az anyukája pár napig szintén titokban tartotta a jó hírt, egyeztetett a tanáraival és az osztálytársaival, és szervezett egy rendhagyó meglepetésbulit a Missouri állambeli középiskolába.

Végül, egy héttel Hálaadás előtt az egyik oktató bejelentette, hogy eljött az idő a közös évkönyv-csoportkép elkészítéséhez, ám mikor Emily megérkezett az előcsarnokba, ünneplő tömeg várta, akik aztán felfedték előtte friss diagnózisát.

"Kiálltam oda és rengeteget sírtam. Egyszerűen nem fogtam fel, hogy mi történik. Úgy voltam vele, hogy 'Te jó ég!' Minden barátom, tanárom és családtagom ott volt. Elképesztő volt látni ezt a nagy fokú támogatást, hiszen ezek az emberek végigkísérték az egész betegségem" - mesélte a lány a Fox 4-nek.

Emily anyukája, aki ugyanabban az iskolában tanít, elmondta, hogy valójában Hálaadásig szeretett volna várni a meglepetéssel, de már nem bírta tovább magában tartani. Az akció nem is sikerülhetett jobban, lánya könnyei "Niagara-vízesésként hullottak" boldogságában.

Forrás: DailyMail


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x