hirdetés
hodi-pamela.jpg

Megkérték Hódi Pamela kezét és ő igent mondott

A nagy pillanatot egy romantikus fotóval dokumentálta is a boldog pár.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.


hirdetés

Rózsaszirmok és gyertyák szív alakba rendezve, vízpart, féltérdre ereszkedett férfi - igen, aki ma rápillantott Hódi Pamela éjjel megosztott Instagram-posztjára, az máris kitalálhatta, hogy Berki Krisztián egykori kedvesének fejét ismét bekötötték.

Hódi Pamela és focista kedvese, Tóth Bence immár másfél éve alkotnak egy párt, a családalapítás témája is felmerült már köztük, így a nagy kérdésre is lehetett számítani.

A modell és Bence kapcsolatát valószínűleg az Ázsia Expressz című műsor forgatása is tovább szilárdította - amikor Pamela májusban hazatért, sugárzott róluk a boldogság.

Boldogsááág??? @tothbenc.e #reggelunk #borzasztoannezunkki #vidamanindultareggel #azejszakasemvoltszomoru #filmeztunkis ? #azsiaexpressztv2 #szercsoek

24.1k Likes, 0 Comments - Hódi Pamela (@hodipamela_official) on Instagram: "Boldogsááág??? @tothbenc.e #reggelunk #borzasztoannezunkki #vidamanindultareggel..."

Ha kíváncsi vagy az eljegyzésről készült fotóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
berki-krisztian-karasz-robert.jpg

Kárász Róbert lesz a főpolgármesterségért induló Berki Krisztián kommunikációs tanácsadója

Az ATV műsorvezetője és a celeb tíz éve ismerik egymást. A hírt közleményben jelentették be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 05.Kárász Róbert, az ATV reggeli műsorának vezetője látja el kommunikációs tanácsokkal Berki Krisztiánt, jelentette be csütörtökön egy sajtóközleményben egy social media ügynökség.

Kárász Róbert és és Berki Krisztián több mint tíz éve ismeri egymást,

és Berki úgy érezte, hogy „ideje ismét barátja tanácsát kérnie kommunikációs kérdésekben”.

Mint ismeretes, Berki Krisztián független jelöltként kíván indulni a budapesti főpolgármester-választáson. Amikor részben ezzel kapcsolatban, részben a bírósági ügyéről kérdezte Rónai Egon az ATV egyik műsorában, Berki kirohant a stúdióból.

Berki a közlemény szerint kiváló szakembernek gondolja Kárászt, aki már korábban is tartott neki órákat. A főpolgármesteri ambíciókat dédelgető Berki a későbbiekben akár állandó tanácsadójának is megtenné Kárász Róbertet, aki elmondta:

"Gyakran tartunk tréningeket olyan személyeknek, akik a nyilvánosság előtt készülnek megszólalni, fellépni.

Vannak ösztönös dolgok, amiket bárki tudhat magától, de vannak olyanok, amiket kisebb-nagyobb mértékben fejleszteni lehet és kell.

Egy barátommal évekkel ezelőtt kezdtünk el kommunikációs tréningeket tartani. Krisztián még akkor járt nálam, most ismét eljött egy tréningre, hogy még hatékonyabb legyen a kommunikációja."


KÖVESS MINKET:hirdetés
junior-cimkep.png

Három napon át virrasztottak L.L. Juniorék - barátai nem is merik magára hagyni

Kisfia, Dávidka temetése pénteken lesz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 06.Pénteken temetik L.L. Junior hároméves kisfiát, Dávidkát, akit egy tragikus balesetben halálra gázolt egy autó. A Fiumei úti temetőben megtartott szertartás nyilvános lesz, a családot kordon fogja elválasztani a várhatóan több száz érdeklődőtől. A rapper mindenkitől azt kérte: hófehérben jöjjön. A kisfiút egy fehér ló által húzott fehér hintóban viszik örök nyughelyére.

A Blikk azt írja, L.L. Junior édesanyjánál

három napon át tartottak virrasztást családtagokkal, barátokkal, zenésztársakkal,

többek közt Kökény Attilával, a Gáspár családdal, a Romanticból ismert Völgyi Zsuzsival és Kunovics Katinkával, Emilióval és feleségével, Tinával, a Bódi családdal, Hajdú Péterrel. Beszélgettek és imádkoztak. Több híresség is részvétét nyilvánította. Gáspár Laci többször is kereste a gyászoló apát az elmúlt napokban Mága Zoltánhoz hasonlóan. Utóbbi hegedülni fog a temetésen.

A lap azt írja,

barátai egyetlen pillanatra sem hagyják magára Juniort.

Kökény Attila így nyilatkozott:

"Gyakran beugrom hozzá néhány percre, hogy lássam, mi van vele. Igazából

nehéz leírni, hiszen ez az elképzelhető legnagyobb tragédia. Ezt csak az idő képes enyhíteni vagy még az sem, és akkor nem lesz jobb a helyzet. Az biztos, most a legfontosabb, hogy ne legyen egyedül, legyen társasága. Persze, nem is merjük magára hagyni Juniort ezekben a sötét pillanatokban.

Remélem, a temetést bírni fogja."


KÖVESS MINKET:
hirdetés
osztersandor.jpg

Oszter Sándor és felesége a jó házasságról: „Nem a megcsalás a fontos, hanem az árulás, ami közöttünk sohasem történt meg”

A 71 éves színész és Failoni Donatella 45 éve élnek boldog házasságban, melynek egyik sarkalatos pontja a megbocsátás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 07.Oszter Sándor és felesége immár négy és fél évtizede vannak együtt jóban, rosszban.

Failoni Donatella zongoraművész elmondása szerint, amikor Sándor feleségül vette, a nők között kitört a "nemzeti gyász".

A színészt akkoriban bálványozták a nők, a féltékenység mégsem tudott rést ütni kapcsolatuk pajzsán.

"Nálunk sohasem volt féltékenység, pedig nem láncoljuk magunkat egymáshoz. Egy okos asszony tud szemet hunyni. Nem a megcsalás a fontos, hanem az árulás, ami közöttünk sohasem történt meg. Olyan véd- és dacszövetség van közöttünk 45 éve, amit nem lehet romba dönteni. Mondanom se kell, nem volt könnyű vele, erős egyéniség, de csak olyan nőért hagyott volna el, amilyen én vagyok. Ilyen viszont nincs még egy (nevet)"

- magyarázta Donatella a Blikk hasábjain.

"A nők többsége ott rontja el, hogy már minimális hibákért válnak. Vannak dolgok, amin jobb felülkerekedni, ha egy-egy botlás megesik, abból felesleges cirkuszt csinálni. Donatella mindig jól kezelt, más nő el sem viselt volna ennyi ideig. Ma is megfordulok egy bögyös szőke vagy egy csinos barna után, megnézem, ahogy egy szép festményt vagy szobrot, de a feleségem pontosan tudja, senki nem léphet a helyére. A jó házasság titka a kölcsönös bizalom. Akkor veszített volna el, ha magához akar láncolni, de mindketten tudjuk, kell egy kis szabadság"

- tette hozzá Sándor.

Az év felét 230 kilométer távolságban töltik, de szerintük pont abban rejlik a titok nyitja, hogy nem fojtják meg egymást, hanem mindketten annak élhetnek, amit szeretnek. Egyébként pedig a távollétek alatt is beszélnek telefonon reggel és este.

"A fényévek távolság, 230 kilométer semmi. Élnek házaspárok egy lakásban úgy, hogy már semmi közük egymáshoz, de tartják a hamis látszatot. A mi összetartozásunk olyan, amit évtizedek óta semmi nem tudott megszakítani, és ez halálunkig így is lesz"

- jelenti ki a színész.

Mindkettőjük belekóstolt már a házasságba megismerkedésük előtt egy-egy rövid időszak erejéig, azonban rájöttek, hogy a legfontosabb az összhang, ami közöttük rögtön megvolt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Nicki-Minaj.jpg

Nicki Minaj a Twitteren jelentette be visszavonulását

Ezentúl a családjával törődik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 05.Az utóbbi évek egyik legsikeresebb énekesnője a Twitteren közölte, hogy visszavonul és családja lesz, azzal foglalkozik.

Azt már több hónapja közölte, hogy Kenneth Pettyvel, barátjával összeházasodnak.

A Variety szerint még nem tudni, hogy komoly-e a bejelentés. Azt azonban sejteni lehet, hogy a közleményével az őt gyűlölőknek is üzent.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x