hirdetés
isntagram-sztar-albaleset-1.png

Megjátszott motorbalesettel vádolják az Insta-sztárt: tragikus képei sokak szerint beállítottak

The Sun - szmo.hu
2019. augusztus 21.


hirdetés

A lány követői azt is furcsállják, hogy a képek hogy sikerülhettek ilyen művészire, sőt, sokak szerint beállítottra, amikor még azt sem lehetett tudni, hogy Tiffanynak nincs-e valami komoly sérülése? Egyáltalán, kinek jutott eszébe így lefotózni? És miért nincs rajta a sisakja?.

Az Insta-sztár hosszú videóban, és egy külön posztban is (alább) hosszas magyarázkodásba kezdett. Azt mondja: egy baráti társasággal volt, amikor elcsúszott a motorjával.

A képeket egy barátnője, Lindsay készítette, aki "kamera-megszállott", és élete minden pillanatát videóra rögzíti. Ezért videózta le a földön fekvő Tiffanyt is, de csak miután barátaikkal meggyőződtek róla, hogy a lánynak nem esett komoly baja. A sisakot is előtte húzták le róla, a motoron még rajta volt.

Tiffany azt is elmondta: számára a baleset egy nagyon sokkoló, fájdalmas élmény volt (állítólag egy évekkel korábbi balesete emléke is előtört benne), és azért posztolta a képeket, mert meg akarta osztani rajongóival a fájdalmát, és ebben vigaszt lelni.

A követői nagy részét azonban ez nem győzte meg. Még aki hisz neki, az is azt mondja: egy ilyen dolgot kiposztolni önmagában is beteg dolog, még akkor is, ha valóban megtörtént.

Akit baleset ér, és épp várja a mentőket, de közben még "ráér" egy kicsit fotózkodni, annak az értékrendjével a hozzászólók szerint komoly problémák vannak.

I've been figuring out how to respond to everything that's unfolded recently regarding the post I shared 3 weeks ago about my moto accident. I won't get into that post here (see my Moto Accident story highlight for all the details), but I want to talk about the reactions I've been getting to the article @buzzfeednews posted sensationalizing what I went through that day, and making a mockery of the post I shared. As a result, I've been accused of staging the accident to get attention, using it as a product placement opportunity with a water company, and other things I can't even wrap my head around. I've been sharing real life stories here since I started my account. I've opened up about miscarriage, divorce, anxiety, losing my partner in a moto accident 3 years ago, and navigating the grief that followed. I've chosen to use Instagram as a tool for healing and connecting with other humans who may be going through similar things so we can do it together. And it's been beautiful. When I work with brands, they're ones I personally enjoy, and I disclose every single sponsorship. Accusing someone of faking or exploiting an accident is extremely serious-because what if you're wrong? It really happened to me, and I was scared. I really was injured and had to recover. I was in shock laying on the side of the road, having flashbacks to when I lost someone very important to me. Friends were by my side, strangers called an ambulance, waited while I was checked out and then gave me a ride home. When I found out my professional photographer friend who I'd been shooting with earlier took photos of everything, I was completely moved. I shared this on my feed with humans who have been on a journey with me for years because I knew they would understand what it meant to me and I understood what it would mean to them. I'm sad that something so true and personal has been treated this way, and disappointed in BuzzFeed for spinning it there. I would just ask that if you're here because of this, consider that the post I made was something real that happened in my life that resonated deeply with me and those who have chosen to follow me. That's what it was intended for. ??

1,429 Likes, 0 Comments - Tiffany / ? tifforelie (@tifforelie) on Instagram: "I've been figuring out how to respond to everything that's unfolded recently regarding the post I..."

Happy first day of summer!!! ☀️?? It's gonna be a magnificent one guys. ? My top 3 absolute favorite warm weather sunshine activities: paddle boarding lake days, trips to the ocean, and moto rides with friends. ??? I hadn't taken the bike out since last year and oh myyy I missed it so much!! ?? I met up with my adventure sistor @lindseygracewhiddon (she rides too, TRULY grateful for the number of female riders in Nashville ??), and we grabbed some pics while filling up my front tire and sipping @drinkbai. Such a sweet, refreshing, hilarious moment. ? What are your top 3 summer things?! Tell tell! Oh and help me name my bike. I can't believe she's still nameless after 3 1/2 years!! ? Leave a comment and I'll announce my favorite in stories tomorrow!! ? #firstdayofsummer #Baipartner #flavorlife #whyweadventure

3,108 Likes, 146 Comments - Tiffany / ? tifforelie (@tifforelie) on Instagram: "Happy first day of summer!!! ☀️?? It's gonna be a magnificent one guys. ? My top 3 absolute..."


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
eskü_vé-1000x638.jpg

Nagyon világos ruhában ment esküvőre egy magyar influenszer, a külföldi kommentelők is nekiestek

A magyar lány kitart amellett, hogy ő bézs színű, nem fehér ruhát vett fel, ami szerinte nem bűn. Már az angol bulvársajtó is vele foglalkozik.
Fotó: Illusztráció (Unsplash) - szmo.hu
2019. október 15.A brit Mirror bulvárlap arról számol be, hogy egy Reddit-es fórumon, ami "esküvői szégyenek" név alatt fut, egy magyar influenszer fotójától hangos, amit az Instagramra töltött fel.

A lány ugyanis egy fehérre nagyon hasonlító színű ruhában fényképezkedett a barátnője esküvőjén a menyasszonnyal, amiért az internet népe szétszedte a lányt.

A Noémiként megnevezett lányt megszólaltatta a brit lap:

"Az egész dolog igazából nevetséges. A ruhám BÉZS, nem fehér. A weboldal konkrétan barnának hozza a ruhámat, és bár van fehér verziója is, én nem azt vettem meg."

A fórumon kommentelőket azonban nem hatotta meg az influenszer érvelése, elég nekik, hogy "törtfehérnek tűnik" a ruha a képen, amivel a dressz viselése szerintük máris helytelenné válik.

A magyar Instagram-influenszer követői azonban a lány védelmére keltek.

"Ne törődj az irigy beszólásokkal! Akinek nem tetszel, az ne nézze a képeidet !"

"Szerintem se kell ezen vitázni, minden esküvőn van valaki amúgy is, aki túl világos ruhában vagy pirosban jelenik meg, neki az tetszik, és ha nem fehér, nagy baj nem lehet!"

"Komolyan egy ilyen vidám kép alatt egy ruha színe a téma? Remélem a vendégeknek és a párnak is jól telt a nap, és ismeretlenül is sok boldogságot kívánok nekik!"


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
fly.png

„Ez itt egy pisis pelenka.” „Mozog egyáltalán a gép?” - egy stewardess mondta el a legfurább kéréseket a repülőn

És igen, teljesen komolyan gondolták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 13.Alapszabály a repülőn, hogy a hívógombot nyomogatni tényleges ok nélkül nem illik. Apróságokért nem szép ugrasztani a személyzetet, és főleg nem akkor, amikor nekik is ülve kell maradniuk.

Vannak, akik mégis megteszik, néhányan közülük ráadásul fura okokkal. Ezekről szóló beszámolókból készítette el összeállítását az Insider, akiknek egy légiutas-kísérő mondta el, mik voltak a legérdekesebb okok, amik miatt valaki megnyomta a hívógombot.

Shawn Kathleen volt stewardess videót készített "Hagyd abba a hívógomb nyomkodását"-címmel, amiben kedvenceit szedte össze.

"Bárcsak az egész kitalált lenne, de sajnos nem az" - mondta Kathleen az Insider-nek hozzátéve, hogy a gomb leginkább veszélyhelyzetekre és segítségkérésre van kitalálva.

Lapozz a kérdésekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
0_Naomi-Pacheco-1.jpg

Sértőnek találta a nők testsúlyát firtató kérdést a 10 éves kislány, nem volt hajlandó válaszolni

Tanára megértő volt, és szülei is büszkék rá.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 13.Ha matematikából nem is, de empátiából és érzékenységből mindenképpen jelest érdemel az a kislány, nem válaszolt egy matekpéldában szereplő kérdésre, amiben nők súlyáról volt szó. Szerinte ugyanis ilyen dolgokat nem illik firtatni - írja a Mirror.

A lapban megjelent történet szerint miután a 10 éves Rhythm Pacheco befejezte a házi feladatát, édesanyja átnézte fiatal lánya munkáját, és felfedezett abban egy üzenetet, amelyet a tanárnak írt a nebuló.

A feladat azt kérte, hogy a diák hasonlítsa össze három nő súlyát és határozza meg, hogy „mennyivel nehezebb” Isabelle, mint Sue.

Lapozz, hogy mit írt a kislány:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
katinkanyito.jpg

Hosszú Katinka is csatlakozott a tetriszes kihíváshoz: itt a teljes úszófelszerelése

Az úszódresszen kívül jó pár eszközre is szüksége van a felkészüléshez az olimpia bajnok úszónőnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 13.Egyre többen csatlakoznak a hetekkel korábban elindult #tetrischallenge nevű kihíváshoz, melyben meg lehet mutatni, hogy mi minden szükséges a munkához, vagy hobbihoz. A résztvevő kipakolja a földre a holmiját, majd maga is befekszik közé, és minderről egy fotó készül.

Sok követője akadt már az érdekes kihívásnak, mentősök, rendőrök, katonák, művészek, orvosok, sportolók, de civilek is sorra osztják meg a képeiket. Van köztük megdöbbentő és van vicces is.

Legutóbb például a budapesti brit nagykövet is beszállt a "játékba".

Most pedig világhírű háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónőnk,

Hosszú Katinka mutatta meg, hogy mi rejtőzik a táskájában, mi szükséges ahhoz, hogy remek formába kerüljön.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!