hirdetés
Katinka-és-édesanyjaBarbara_PG_KösziAnyu1.jpg

Megható videó az anyák támogató erejéről!

100 nappal a 2016-os Riói Olimpiai Játékok előtt készített a P&G érzelmes videót az anyákról. A kampány magyar nagykövetei Hosszú Katinka és édesanyja, Barbara.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. április 28.


hirdetés

Közeleg az Anyák Napja, a világ pedig lassan egyre inkább a nyári olimpia lázában ég - ezt a kettőt vonta most össze a P&G, hogy bemutassa azt a nélkülözhetetlen támogató erőt, amivel az anyák rendelkeznek, és ami nélkül lehet, olimpikon gyermekeik ma nem ott lennének, ahol.

A „Strong” című videó azt a mindennapi igazságot mutatja be, hogy a hétköznapi anyák bátorsága miként állít példát gyermekük számára a kritikus időszakokban.

A film négy, az Olimpiai Játékokra készülő anyuka és gyermeke utazását kíséri végig, bemutatva azokat a pillanatokat, amelyek alkalmával az anyák ereje képes mindent megváltoztatni. Ezek azok a pillanatok, amelyeket minden gyermek felidéz és bátorságot merít a világ legnagyobb színpadán, az Olimpiai Játékokon.

VIDEÓ: #KösziAnyu! - Strong | Rio 2016 Olimpiai Játékok

hirdetés
"
„Úgy érzem, mintha a saját történetemet látnám viszont.”

– mondta Hosszú Katinka, ötszörös világbajnok, világcsúcstartó úszó. “Mindig is inspiráló és példaértékű volt számomra az az erő, amit édesanyám tanúsított egész pályafutásom alatt. Nagy hullámvölgyeket kellett átélnem ahhoz, hogy most itt tartsak ahol, de anyu még akkor is pozitív maradt és a másnap lehetőségeit tartotta szem előtt, amikor a dolgok éppen nem a tervek szerint alakultak."

A P&G Olimpiai Programjáról:

P&G márkái elkötelezettek abban, hogy minden egyes nap a legjobbat nyújtsák az édesanyák számára. Nem csak az olimpikonok anyukáinak, hanem minden anyának a földön. Az Olimpiai Játékok nemzetközi partnereként az olyan P&G márkák, mint a Tide, a Gillette és Pampers partnerei lesznek a sportolóknak az Olimpiai Játékokra. A P&G elismeri az anyukák erejét, akik támogatásukkal gyermekük minden lépését támogatták a sikerhez vezető úton.

Ha tetszett a videó, nyomj egy like-ot!


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
auto.jpg

Nagyon csúnyán beégett a menőző Mustangos sofőr

Itt egy újabb bizonyíték arra, hogy a lóerő nem minden.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 02.


hirdetés

Houstonban egy autós eseményen egy férfi nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen nagyon tud vezetni. Mint a filmeken, gumicsikorgással, füstöléssel... Ám az eredmény balul sült el. Még szerencse, hogy nem lett komolyabb baj. A sofőr pedig a végén nyugodtan integetett a nézőknek, hogy bocsika.

Ha érdekes volt, oszd meg másokkal is!

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
calidora.jpg

Calidora: Én már nem című dalát a szerző saját élete ihlette

Oberritter Dóra első magyar nyelvű dalát szeptemberben mutatta be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 04.


hirdetés

A fiatal énekesnő nem csak remekül gitározik, hanem saját dalokat is ír. Szepesi Zsolt segítségével most bemutatta egyik szerzeményét.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
szalai-anett.png

Így emlékezett meghalt riporterére a Fókusz

Fürge Anett tévés karrierjének emlékezetes, számára kedves pillanatok felidézésével búcsúznak a kollégák.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.


hirdetés

Hétfőn lett volna negyvenegy éves az RTL Klub riportere, Fürge Anett. A Fókusz riportere péntek este otthon hunyta le örökre a szemét. Édesanyja és férje mindvégig mellette volt. Anett évek óta daganatos betegséggel küzdött.

Ahogy az RTL Klub honlapján írják:

Úgy tudta megmutatni a világunkat, ahogy csak kevesen képesek, humorral, együttérzéssel, hatalmas szívvel. Utolsó riportját állatmentőkről forgatta, egy hete láthatták a Fókuszban. Van úgy, hogy minden szó kevés kifejezni, amit érzünk.


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
an-1.png

VIDEÓ: Fantasztikus látvány az első magyar animációs tűzfal

Az animáció Budapesten, az Arany János és Sas utca sarkán látható, és mindenképpen érdemes megnézned.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. október 03.


hirdetés

Az idei Színes Város Budapest Fesztivál jellemzően tűzfalfestésekre épülő, egy hónapos rendezvénysorozat, amely a város színesítésén túl kulturális és zenei programokat is kínál. A harmadszorra jelentkező fesztivál most egy különleges vizuális és egyben virtuális tartalommal bővült.

Hogy te is láthasd ezt a fantasztikus animációt töltsd le a LARA applikációt telefonodra, és keltsd életre a tűzfalat! Az animáció nappali fényben jól látható. A falfestménnyel szembe állva az alkalmazást használva kiterjesztett valóságként nézheted végig a rövid történetet, így elevenedik meg számodra is a tűzfalat díszítő színes mese.

VIDEÓ - Augmented reality

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!