hirdetés
 
 
Megharapta feleségét, hogy együtt haljanak meg, miután megmarta egy mérges kígyó az indiai férfit
Nem szerették volna, ha a halál elválasztja őket egymástól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Szombat éjjel az indiai Patna város közelében mérges kígyó harapott meg egy férfit, miközben az igazak álmát aludta. A támadásra nem riadt fel, csupán a reggeli ébredés után vette észre, hogy állapota rohamosan romlik, és meg fog halni.

Elöntötték az érzelmek, és felesége elvesztésének a félelme, ezért aztán megharapta az ő kezét is, azt gondolván, hogy így majd átad a méregből, és együtt távoznak az élők sorából.

Azt mondta neki, hogy szereti, és azt szeretné, ha együtt halnának meg, így a haláluk után is együtt maradhatnak.

"Egyetértettem vele"

– mondta Amiri Devihez később a sajtónak.

Az eset után mindketten eszméletüket vesztették, és a helyi kórházba kerültek. A férj meghalt, de az asszony életét szerencsére még meg lehetett menteni.

Forrás:gulfnews.com


KÖVESS MINKET:
Fiatalon akart meghalni az M3-as autópályán halálra gázolt lány
Édesanyja szerint Kata szép testet akart hagyni maga után, ezért szerette volna, ha még huszonévesen távozik erről a világról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

Öntörvényű lány volt, szerette a pezsgést, a lovakat, a kocsikat és a motorokat, nem tervezett előre, és úgy élt, ahogy neki jó volt - ez derült ki arról a 25 évesen elhunyt lányról, akit még újév napján gázoltak halálra az M3-as autópályán.

A gyászoló édesanya lánya búcsúztatása után mesélt a Fókusznak. Többek közt azt is elárulta, hogy Kata egy barátnőjével együtt már kisiskolás korukban azt mondogatták, hogy fiatalon szeretnének meghalni.

"Hátborzongató volt. Mindig azzal jöttek, hogy az öregség egy nagyon csúnya dolog, ezért ők nem akarnak megöregedni, és huszonévesen meg fognak halni, hogy szép testet hagyjanak itt maguk után"

- mondta az anya.

A Fókusz riportja:

A lány és barátja egy újévi Tankcsapda-koncertről tartott hazafelé az M3-as autópályán, amikor összevesztek. A kocsival lehúzódtak a leállósávba, a lány kiszállt a járműből, majd a párjára zárta a kocsit és elrohant. Percekkel később egy 20 éves gyömrői férfi elgázolta, őt másnap fogták el otthonában.


KÖVESS MINKET:Videón, ahogy tüzet nyitnak a rendőrök a Fővárosi Törvényszékről megszökött rabra
A férfi a menekülés során túszt is ejtett. Válságos állapotban vitték kórházba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

Lábbilinccsel a lábán menekült ki a tárgyalóteremből az a férfi, aki garázdaság és rongálás vétsége miatt állt a Fővárosi Törvényszék előtt. A férfi hirtelen lefegyverezte őrét, majd az őr fejéhez szorította a pisztolyt, és megszökött.

A bírói tanács a történtekről értesítette a Fővárosi Törvényszék Biztonsági Szolgálatát, amelynek egy tagját a menekülő férfi a fegyverrel túszul ejtette. A tússzal együtt a férfi elhagyta az épületet, majd megállított egy autót, és túszát elengedte.

A Blikk információi szerint a Szentmihályi út-Nyírpalota út kereszteződésénél fogták el, az autóval eddig vitette magát. Ott kocsit akart váltani, de a Blikk úgy tudja, az általa leállított autót végül nem sikerült megszereznie. Ekkorra már odaértek a rendőrök.

A férfi a rendőrökre lőtt, a rendőrök pedig viszonozták a tüzet, eltalálták a férfit, akit válságos állapotban vittek kórházba a mentők.

A Törvényszéken személyi sérülés nem történt. A férfit erőszakos bűncselekmények miatt korábban már elítélték, s jelenleg is más bűncselekmény miatt jogerős büntetését töltötte" – írta a bíróság épületében történt részletekről a Fővárosi Törvényszék.

Az Index egy olvasójától videót kapott, amelyen az látszik, hogy egy a szürke autóval menekül a rab, és megkerülve a rendőri blokádot a fűre hajt. A rendőrök tüzet nyitnak, de az autó továbbhajt.

Nyitóképünk illusztráció


KÖVESS MINKET:
Megszólalt egy férfi, akit a kocsijában akart lelőni a menekülő rab
A támadó megszerezte egy őr fegyverét, úgy menekült el tárgyalásáról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

"Teljesen őrült tekintete volt, sosem fogom elfelejteni" – mondta a helyszínen a hvg.hu

munkatársának az a férfi, akinek autóját próbálta elvenni a törvényszékről fegyverrel elszökő rab.

Ahogyan megírtuk, lábbilinccsel a lábán menekült ki a tárgyalóteremből a férfi, aki garázdaság és rongálás vétsége miatt állt a Fővárosi Törvényszék előtt. A férfi hirtelen lefegyverezte őrét, majd az őr fejéhez szorította a pisztolyt, és megszökött.

A Blikk úgy tudja, a fegyveres a Fővárosi törvényszék közelében arra kényszerített egy autóst, hogy vigye el a XV. kerület irányába. A Szentmihályi útnál valamiért autót akart váltani, és egy Mercedes sofőrjét próbálta kényszeríteni a kocsija átadására.

A Blikknek a fegyveres férfi által kiszemelt Mercedes 33 éves sofőrje azt mondta, hogy mikor a férfi benyúlt a kocsijába a fegyvert tartó kezével, próbált ellenkezni, igyekezett lenyomni a fegyvert tartó kezet. A támadó próbálta elsütni a pisztolyt, de nem sikerült neki, végül menekülőre fogta, ekkorra már odaértek a rendőrök.

Közben felkerült egy videó a Youtube-ra, amin látszik a szökésben lévő férfi a kereszteződésben, amikor a gyalogosan menekülő férfit a rendőrök utolérik.

Nézd meg a videót!

Itt van egy másik videó, amin az autós üldözés részletei látszanak.


KÖVESS MINKET:
Élő adásban vetkőzött le a brit műsorvezető – így tiltakozott a Brexit ellen
Nem szeretné, ha Nagy-Britannia kilépne az Európai Unióból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 15.


hirdetés

Rachel Johnson a SkyNews műsorán vett részt egy vitaműsorban, ahol szóba hozta a Brexit kapcsán a kilépés ellen kampányoló cambridge-i professzor, Victoria Bateman akcióját. Az oktató meztelenül jelent meg több műsorban, hogy felhívja a figyelmet a kilépés ügyének fontosságára. A műsorvezető pedig egyetértett vele, így élő adásban ő is ledobta a felsőjét.

Az EU-ból való kilépés, noha a lakosság korábban megszavazta, hatalmas vitákat gerjeszt Angliában, és nem is egészen világoimég, hogyan zajlana le és milyen hatásai lennének. Az Európai Unió málláspontja mindenesete egyelőre az, hogy nem hajlandó újratárgyalni a Brexittel kapcsolatos megállapodást.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x