hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Megharapta feleségét, hogy együtt haljanak meg, miután megmarta egy mérges kígyó az indiai férfit
Nem szerették volna, ha a halál elválasztja őket egymástól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Szombat éjjel az indiai Patna város közelében mérges kígyó harapott meg egy férfit, miközben az igazak álmát aludta. A támadásra nem riadt fel, csupán a reggeli ébredés után vette észre, hogy állapota rohamosan romlik, és meg fog halni.

Elöntötték az érzelmek, és felesége elvesztésének a félelme, ezért aztán megharapta az ő kezét is, azt gondolván, hogy így majd átad a méregből, és együtt távoznak az élők sorából.

Azt mondta neki, hogy szereti, és azt szeretné, ha együtt halnának meg, így a haláluk után is együtt maradhatnak.

"Egyetértettem vele"

– mondta Amiri Devihez később a sajtónak.

Az eset után mindketten eszméletüket vesztették, és a helyi kórházba kerültek. A férj meghalt, de az asszony életét szerencsére még meg lehetett menteni.

Forrás:gulfnews.com


KÖVESS MINKET:
Ennyi volt a korai tavasz, hidegfronttal, szélviharral tér vissza a tél
Két frontra is fel kell készülnünk a következő napokban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Szerdán általában változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Néhol futó zápor előfordulhat. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 9 és 14 fok között alakul. Késő estére -1 és +6 fok közé hűl le a levegő.

A folytatásban aztán először egy gyenge, majd egy markánsabb hidegfront is tiszteletét teszi a Kárpát-medencében. A több helyen viharossá fokozódó szél előnye, hogy megtisztítja a légkört - írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Csütörtökön eleinte sok napsütésre számíthatunk, majd az újabb hidegfront hatására észak felől megnövekszik a felhőzet. A késő délutáni óráktól egyre nagyobb területen ered el az eső. A nyugatias szél többfelé megélénkül. Napközben 9-13 fokra készülhetünk.

Pénteken a front mögött erős, viharos északias szélre számíthatunk, többfelé záporokkal. Felhős és enyhe lesz a hajnal, de délután kevés napsütés mindenütt valószínű. 3-10 fokos maximumokat mérhetünk, északkeleten lesz a leghidegebb - írja az Időkép.


KÖVESS MINKET:"Semmi kedvem a börtönhöz", mondta - megszólalt a férfi, akit túszul ejtett a szökött fegyveres rab
A sofőrnek nem volt esélye a menekülésre.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Megszólalt az 63 éves sofőr, akit túszul ejtett a szökött rab Budapesten. A sofőr csak parkolóhelyet keresett, amikor szembe találta magát Sz. Károllyal - írta meg a Ripost. A sofőr elmondta: nem volt számára menekvés, először csak a szélvédőn keresztül látta a fegyvert, majd nem sokkal később már a rab a kocsiban szegezte rá a pisztolyt.

Hozzátette, útközben igyekezett nyugtatni a férfit, aki elmesélte neki, hogy most ítélték 11 év börtönre, de „semmi kedve hozzá”. A szökött rab eközben végig fegyverével hadonászott, a sofőr rá is szólt, mire a rab bocsánatot kért.

A sofőr azzal nyugtatta a férfit, hogy amíg ott van mellette, addig nem fognak lőni.

Azt mondta a szökött rab, hogy neki már teljesen mindegy, de a sofőrt nem akarta bántani, viszont "ha kell, akkor le foglak lőni". Erre a sofőr azt válaszolta, hogy ha egy mód van rá, ne tegye, mert van egy unokája, és most fog születni neki a második.

A 35 éves rabot garázdaság és rongálás vétsége miatt hallgatták ki másodfokon pénteken. A Fővárosi Törvényszék 1 év 1 hónap börtönbüntetésre ítélte jogerősen. A férfi az ítélethirdetést követően, a kézbilincs felhelyezésekor dulakodni kezdett az őrrel, megszerezte a fegyverét és lábbilinccsel a lábán kimenekült a tárgyalóteremből.

Az ügyben eljáró bírói tanács a történtekről értesítette a Fővárosi Törvényszék Biztonsági Szolgálatát, amelynek egy tagját a menekülő férfi fegyverrel túszul ejtette. A tússzal az épületen kívülre távozott, ahol egy autót megállásra kényszerített a fegyverével. Ezután a túszt elengedte, majd beszállt a kocsiba és a sofőrrel együtt elhajtott a helyszínről.

A férfit végül több lövéssel eltalálták a rendőrök, Újpalotán elfogták, súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.


KÖVESS MINKET:
Nem mondott igazat Nagy Blankáról a kormánysajtó - megjelent a helyreigazítás
Nem áll bukásra, nem hiányzott sokat a kormánykritikus gimnazista tüntető.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

"A Ripost alapján valótlanul híreszteltük, hogy Nagy Blanka három tárgyból is bukásra áll, illetve, hogy kifejezetten gyenge tanuló. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Nagy Blankának annyi hiányzása van, hogy az már meghaladta azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz."

Ezt a helyreigazítást tette közzé a Figyelő. A lap mellett a Ripost, az Origo és a Lokál is a múlt héten kapta meg a helyreigazítási kérelmet, az ezt követő öt napon kellett közölniük a helyreigazítást.

A kormánysajtó januárban arról írt, hogy Nagy Blanka több tárgyból is bukásra áll, illetve sokat lóg az iskolából. A 18 éves diáklány cáfolta az állításokat, és elmondta, egy tárgyból sem áll bukásra.

A Népszava azt írja, a Ripost, az Origo és a Lokál még nem tett eleget helyreigazítási kötelezettségének.


KÖVESS MINKET:
Levágta az ujját a betonozó gép, húszezer forintot kapott
Egy budapesti belvárosi építkezésen komoly baleset ért egy dolgozót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Egy 47 éves férfi egy zsák cementet rakott a betonozó gépbe, amikor megcsúszott, a szerkezet pedig bekapta a kezét. Egy ujját azonnal levágta a gép, két másikat pedig amputálni kellett. A férfi egy fővárosi építkezésen szenvedett balesetet – számolt be a január 8-án történt esetről az RTL Híradó.

A munkás elmondta: főnöke azonnal bevitte a kórházba, ahol megműtötték, másnap viszont 20 ezer forintot adott a párjának, azzal, hogy "ne problémázzon".

A háromgyermekes apa azóta nem tud dolgozni, ezért úgy döntött, értesíti a munkavédelmi hivatalt, ahol eljárást is indítottak. A jogász szerint komoly kártérítés jár ilyenkor – derült ki az RTL Híradójából.

Nézd meg a tudósítást!


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x