A királynő is mérges – Egyre több a botrány Meghan Markle családja körül
Még mi történhet? Már csak három nap van hátra az esküvőig.
Cosmopolitan, fotó: YouTube
2018. május 16.

Elég sok minden történt a Markle-ágon a napokban. Meghan Markle apja például beállított paparazzifotókat készíttetett s adott el magáról, de a testvére is kitett magáért: nyílt levélben próbálta lebeszélni Harry herceget arról, hogy elvegye Meghant. Az apa azóta állítólag kórházba is került, miután lemondta a részvételét az esküvőn. A Cosmopolitan forrásai szerint szívműtétre kerül majd sor nála.

A királynő állítólag rettenetesen mérges lett Meghan apjára – nyilván nem a szívműtét, hanem az azt megelőző műsor miatt. Emellett aggódnak is érte, különösen Harry, akinek kifejezetten bűntudata van. A királyi családhoz közel álló források szerint önmagát hibáztatja: azt gondolja, akinek köze lesz hozzá, meg kell fizetnie az árat azért, hogy a királyi család közelébe került.

Az apa, Thomas Markle Sr. pár napja a TMZ nevű amerikai pletkyaoldallal vette fel a kapcsolatot, s most az ő példáját követte Meghan féltestvére, Samantha is, aki gyorsan szintén felkereste a médiumot. Samantha rengeteget panaszkodott húgáról, aki szerinte megpróbálta őt elhallgattatni. "Ha az apám életéről és az enyémről van szó, valami nincs rendben ebben az országban, ami a szólásszabadságáról híres. Meghan nem rendelkezik saját joggal a mi életünk felett" – mondta a nő az interjúban.

"Nagyon nincs a helyén, ha azt gondolja, megtilthatja nekem, hogy beszéljek."

Ugyanakkor nem tűnik értelmetlennek, hogy Meghan azt kéri a családjától, ne beszéljenek a médiának napokkal azelőtt, hogy a királyi család tagjává válik, és a szerepe jóval komolyabb lesz, mint korábban.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!