Meghan Markle hazamenekült barátaihoz Kanadába
Augusztusban teljes titokban néhány napra hazament, hogy feltöltődjön, mert állítólag 'már azt sem tudja, kiben bízhat.'
People - szmo.hu
2018. szeptember 13.


Átlagos utasként, egy sima menetrend szerinti járattal repült haza az ifjú Sussexi hercegné régi lakhelyére, Torontóba, hogy egy kicsit levegőhöz jusson. Legjobb barátnőjét, Jessica Mulroney-t és még néhány közeli barátot látogatott meg, mert a négy hónapja tartó hercegnői élet nemcsak csillogással járt, hanem nagyon meg is viselte Meghant.

Édesapja folyamatos nyilatkozat-dömpingje teljesen kikészítette, és az sem megy neki könnyen, hogy minden régi barátjával megszakadt a kapcsolata, és teljesen beszippantotta a brit királyi protokoll.

"Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt számára. Már azt sem tudja, kiben bízhat" - mesélte egy ismerőse a People magazinnak.

A régi jó barátnő, Jessica biztos jó hatással volt rá, ahogy a "hazai" levegő is. A hercegné élete egyik legnagyobb kihívása előtt áll: október 16-án egy több mint két hetes, hivatalos körútra indul férjével, Harry herceggel Ausztráliába, Fidzsire, Tongára és Új-Zélandra, ahol pontosan tudja, hogy minden szem elsősorban rá szegeződik majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meghan and her Best friend Jessica✨ #meghanmarkle #jessicamulroney #bestfriendgoals

Duke & Duchess Of Sussex (@princessmeghan_princeharry) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x