hirdetés
M7-es-autópálya.jpg

Meghalt egy magyar katona az M7-esen történt tömeges balesetben

Az orvosok órákig küzdöttek az életéért.
MTI - szmo.hu
2019. augusztus 26.


hirdetés

Gyászol a Magyar Honvédség – jelentette be Benkő Tibor. Meghalt egy katona az M7-esen történt tömegbalesetben. A honvédelmi miniszter és Korom Ferenc altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a katonai menetoszlop balesetéről, amely az M7-es autópályán következett be - írta az Index.

Benkő szerint egy fiatal, kiváló katona vesztette életét a balesetben, az orvosok órákig küzdöttek az életéért.

A miniszter részvétét nyilvánította a katona családjának. Benkő Tibor belső vizsgálatot rendelt el a tragédia körülményeinek tisztázására.

Mi is megírtuk, hogy hat jármű ütközött össze az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 64-es kilométernél, Székesfehérvárnál.

Az esetnek hat sérültje volt, mentőhelikopter is érkezett a balesethez. Katonai konvoj szenvedett balesetet.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
m7.jpg

Tömegkarambol az M7-esen: katonai konvoj szenvedett balesetet

A forgalmat a 7-es főútra terelik, Székesfehérváron keresztül lehet kerülni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 26.Hat jármű ütközött össze az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 64-es kilométernél, Székesfehérvárnál, emiatt teljesen lezárták az utat - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn, valamivel dél után az MTI-vel.

Pápai Eszter közölte, hogy

a balesetben többen megsérültek. A forgalmat a 7-es főútra terelik, Székesfehérváron keresztül lehet kerülni.

A FEOL azt írja: információik szerint az esetnek több sérültje van, mentőhelikopter is érkezett a balesethez. A lap szerint katonai konvoj szenvedett balesetet.

Augusztus 26-tól nemzeti és nemzetközi gyakorlatoknak ad otthont a Magyar Honvédség Központi Gyakorlótere, emiatt jelentős számú technikai eszközből álló katonai konvojok közlekedésére kell számítani az M7-esen és Fejér megye egyes főútjain.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

Időközben az érintettek is megerősítették a hírt, a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel közölte: valóban a Magyar Honvédség egyik katonai menetoszlopa szenvedett közúti baleset az M7-esen Székesfehérvárnál hétfőn. A balesetben hatan sérültek meg - közölte.

A közlemény szerint két sérültet mentőhelikopterrel a MH Egészségügyi Központba szállítottak, négyet a székesfehérvári kórházban látnak el.

Azt írták: a tehergépjárművekből álló konvoj a Bátor Harcos 2019 gyakorlatra ment Hódmezővásárhelyről a Magyar Honvédség Központi Gyakorló- és Lőterére, Veszprém-Újmajorba.

Az ütközésben civil gépjármű nem sérült meg, a baleset okait a rendőrség vizsgálja.

Délután a rendőrség honlapján azt írták: továbbra is tart a műszaki mentés. Az autópálya 59-es és 64-es kilométere közötti szakaszán, a forgalmi helyzet miatt veszteglő gépjárművek részére a rendőrség feloldotta a forgalomkorlátozást és a belső sávon megindult a forgalom.

Az érintett útszakaszt továbbra is az agárdi lehajtónál, a 7-es számú főúton kerülhetik el - közölték.


KÖVESS MINKET:hirdetés
fecske.png

Holttestet találtak egy félretolt vonat vécéjében Budapesten

A MÁV megerősítette a hírt, azonban a haláleset okát ők sem tudják.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 26.Augusztus 21-én, a Nyugati pályaudvari tárolóvágányra kitolt Fecske típusú vonaton a vonat ellenőrzésekor egy holttestet találtak az egyik wc-ben, írta meg az Indexnek egyik olvasójuk.

A portál a MÁV-ot is megkereste, akik megerősítették a hírt és elmondták: a haláleset okát ők sem tudják.

Mindössze annyit tudni, hogy valószínűleg természetes halállal hunyt el az illető, ugyanis belülről volt bezárva az ajtó. Állítólag miután magára zárta a mosdóajtót, rosszul lett.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
gyilkossag-buda-1.jpg

Kutyájukat is leszúrta a rózsadombi családirtó, hogy ne védhesse meg a meggyilkolt anyát és fiát

A szakember szerint az állat főleg a kisfiú életét igyekezett volna megmenteni.
Kép: MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2019. augusztus 26.Ahogy korábban mi is megírtuk: három holttestet találtak a budapesti Zöldlomb utcában, egy társasház második emeleti lakásában. A gyanú szerint a 35 éves férfi megölte 31 éves élettársát és négyéves közös gyereküket, ezután pedig öngyilkos lett. A rendőrséget a lakás tulajdonosa hívta, mert nem tudta elérni bérlőit.

A Blikk úgy tudja: a gyilkos harci kutyáját, Killert sem kímélte, szeretteivel együtt a család kedvencét is kivégezte.

A lapnak egy szomszéd is nyilatkozott, aki azt mondja: máskor is járt már a családnál a rendőrség:

"Nagyon megdöbbentett mindenkit, ránézésre teljesen normális család volt, bár azóta már a szomszédoktól tudom, hogy nem ez volt az első eset, hogy náluk jártak a rendőrök"

– mondta a neve elhallgatását kérve az egyik lakó.

A lap által megkérdezett kutyakiképző szerint a család kutyája képes lehetett volna arra, hogy megmentse az áldozatokat a mészárlástól, főképp a kisfiú életét igyekezett volna megmenteni.

A rendőrség vizsgálata szerint a háromtagú család és kutyájuk már 24 órával azelőtt meghalt, hogy a rendőrök a bejelentést követően a helyszínre értek.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fegyver-1.jpg

Tragédia: kettős gyilkosság történt Nyíregyházán

A Blikk információja szerint egy helyi vendégház tulajdonosa és fia az áldozat.
MTI, fotó: Pixabay - illusztráció - szmo.hu
2019. augusztus 26.Megöltek két embert hétfőn Nyíregyházán, a feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták - erősítette meg az MTI értesüléseit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fehérvári Marietta elmondta, a kettős gyilkosság Nyíregyháza-Oroson történt, a feltételezett tettest rövid időn belül sikerült elfogni.

A szóvivő a bűncselekmény részleteiről későbbre ígért bővebb tájékoztatást.

A Blikk információja szerint egy helyi vendégház tulajdonosa és fia az áldozat.

A rendőrségre fél négy után érkezett bejelentés arról, hogy a megyeszékhely orosi városrészének lakóövezetében egy ismeretlen férfi rálőtt két emberre, akik a helyszínen életüket vesztették.

A feltételezett elkövetőt Nyíregyháza határában rövid időn belül elfogták, elszámoltatása és a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van - olvasható a police.hu oldalon.

Az MTI helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy a gyilkosság a Diák utcában történt, az információk szerint apát és fiát lőtték le, akiknek a háza egymással szemben állt. A rendőrség nagy erőkkel helyszínel, az utcát lezárták.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x