hirdetés
Meghalt egy 74 éves, járókeretes férfi, akit egy fiatal nő teljes erővel lelökött a buszról
Az esetről készült döbbenetes videót a Las Vegas-i rendőrség tette közzé. A nő azért gurult be, mert az idős ember azt kérte, 'legyen kicsit udvariasabb'.
Independent - szmo.hu
2019. május 16.


hirdetés

A 74 éves Serge Fournier Las Vegas-ban utazott a helyi buszon, és az egyik megállónál járókeretével elindul a kijárat felé, mert le akart szállni. Ekkor szállt fel a 25 éves Cadesha Bishop, akit az idős ember ki akart kerülni.

A busz kamerája rögzítette, ahogy a férfi és a fiatal nő váltottak néhány szót egymással, aztán következett a tragikus végkifejlet: az ajtóban álló férfit a nő teljes erőből hátbalökte. Serge Fournier kizuhant a buszból, arccal a járdára, rá a járókeretére.

Az esést még túlélte, de a Las Vegas-i rendőrség tájékoztatása szerint később a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség közzé tette a videót, és körözést adtak ki a nő ellen. Meg is találták, és a buszon utazó néhány szemtanút is, akik azt vallották: a nő hangos trágárságokat kiabált már akkor, amikor felszállt a buszra. Az idős férfi ezután halkan arra kérte, legyen egy kicsit udvariasabb. A nő ettől gurult be, és lökte meg a férfit.

Cadesha Bishopot gyilkosság vádjával tartóztatták le. A helyi televízió megszólaltatta az áldozat szomszédait is, akik szerint a bácsi nagyon kedves, jószándékú ember volt, és döbbenetüket fejezték ki amiatt, ahogyan mostanában az emberek egymással bánnak.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Sírva szaladt az anya a villamos után, miután az a gyerekeivel elment előtte
A 4 és 8 éves gyermeke már felszállt, de a nő nem tudta összecsukni az esernyőjét. A villamosvezető közben elindult, az anya csak futott utána.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 16.A megállóban hagyta a 61-es villamos az anyát, aki nem szállt fel időben, két gyermeke viszont igen, ezért sírva rohant utánuk - számolt be az RTL Híradó.

Az eset szerda délután történt Budapesten, a Villányi út egyik megállójában. A görög származású nő 4 és 8 éves gyermekével szeretett volna utazni a villamossal, ám

amíg a kicsik felszálltak, ő még a megállóban állt, mert nem tudta összecsukni az egyik esernyőjét. Mire sikerült volna, a villamosvezető elindította a szerelvényt, rajta a két gyerekkel, az anya viszont ott maradt. Miután hiába nyomta az ajtónyitó gombot, sírva rohant az elinduló villamos után. Látta, hogy kisfia és kislánya riadtan néztek utána az ablakon keresztül.

Egy másik utas látta, mi történt, ezért a következő megállóban leszállt a két gyerekkel, ahol az anya beérte őket. A nő az RTL Híradónak azt mondta, mindannyian nagyon megijedtek, ő még mindig sokkhatás alatt van.

A Villamos Független Szakszervezet képviselője azt mondta, esős időben, esernyők között, nagy tömegben nem egyszerű a villamosvezetőknek észrevenni, hogy van-e még valaki, aki a felszállásra vár. Ha mégis hasonló eset történik, mint az anyáé, azonnal szólni kell a vezetőnek.

A BKV annyit közölt az üggyel kapcsolatban a Híradó érdeklődésére, hogy vizsgálják a történteket.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:hirdetés
Nyomtalanul tűnt el a maglódi vállalkozó a kutyájával együtt - péntek óta nincs róla hír
Pintér Gyula luxusautók felújításával foglalkozott, a családja már nagyon aggódik érte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 16.Nyomtalanul tűnt el egy maglódi vállalkozó: az ötvenéves Pintér Gyula péntek óta nem adott magáról életjelet, az autósműhelyében látták legutóbb, írta meg a Blikk.

A férfi luxusautók felújításával foglalkozott, a családja már nagyon nyugtalan a rejtélyes eltűnése miatt, hiszen péntek óta semmilyen információjuk nincs róla. A lapnak nyilatkozott keresztlánya, Niki, aki, mint elmondta, apjaként szereti Gyulát. A férfinek már a telefonja is elérhetetlen, sőt, a kutyája, Répa sincs meg.

"Hiszek abban, hogy napokon belül újra látjuk, ezért is kértünk segítséget a közösségi oldalon és ismerősöktől. Reméljük, ez az egész csak egy rossz rémálom, szükségünk van még az én szeretett keresztapumra"

– mondta el a nő, aki az édesanyjával és a testvérével keresi a keresztapját.

Az eltűnt férfit nem fenyegették és nem voltak rosszakarói.

"Végtelenül kedves, soha nem veszekedett vagy balhézott a környéken. Ezért kérdezgeti mindenki egyfolytában a rokonait, ismerőseit, igaz-e a hír, vagy előkerült-e már"

– nyilatkozta a lapnak egy gyömrői eladó.

Gyula körülbelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnésekor fekete színű szövet pólót és fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„Viszlát, rohadék!” – belezavarták a mosómedvét a tengerbe, kikerült a videó az esetről
A floridai állatvédelmi hatóság nyomozást indított az esetet elkövető és rögzítő ügyvéd ellen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 16.Az állatvédőknél és a közvéleménynél egyaránt kiverte a biztosítékot az a videó, amit Thomas Cope ügyvéd először egy zárt csoportban osztott meg, ám a felvétel természetesen terjedni kezdett.

A Mexikói-öbölben készült képsorokon az látható, amint a férfi és barátja ordenáré módon kiabálva lezavarják a hajóról az ott elbújt mosómedvét, aki így körülbelül 30 kilométerre a floridai partoktól a tengerbe esik.

Ekkor a fedélzeten valaki felkiált:

"Viszlát, rohadék!"

Majd a hajót sebességbe rakva otthagyják a tehetetlen állatot, aki az utolsó képkockákon a vizet tapossa.

Ugyan pontos információk nem derültek ki arról, hogy mi lett a sorsa, de kevés esély van rá, hogy élve kijutott a szárazföldre.

Az érthetetlen és szívtelen esetet tovább tetézi a közösségi oldalon való megosztás. Nem csoda, hogy rengetegen támadni kezdték a férfit kegyetlen viselkedése miatt, tettét "undorítóként" és "megvetendőként" jellemezték.

Cope a felháborodást látva bocsánatot kért és magyarázkodott, ám a floridai állatvédelmi hatóság (FWC) nyomozást indított ellene - írta a Tampa Bay Times.

Lapozz a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Holttestet találtak a Nyugatinál, a metró peronjánál
Úgy tudni, nem baleset történt, hanem rosszul lett az illető.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 16.Holttestet találtak a 3-as metró vonalán, a Nyugati pályaudvar megállónál. Már a reggeli órákban is több mentő volt a helyszínen, de pontosan még nem tudni, mi történt.

A Népszavának egy ottani biztonsági őr azt mondta,

rosszul lett valaki.

A testet kordon veszi körül a perontól nem messze, a rendőrség helyszínel, szemtanúkat hallgat meg. A lap a BKK-tól megtudta,

közlekedési balesetről nem tudnak és a forgalom is zavartalanul halad.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x