hirdetés
csibok-laszlo-ejjel-nappal-budapest-agyverzes.jpg

Meghalt az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Czibók László

A szomorú hírt párja, Georgina osztotta meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 26.


hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy május 17-én agyvérzést kapott Czibók László, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, akit ÉNB Mikiként ismerhetnek a sorozat nézői. A hírt Czibók László párja, Georgina osztotta meg egy videóban.

Czibók Lászlót kritikus állapotban vitték kórházba, altatásban tartották, az állapota pedig továbbra is súlyos volt.

Georgina többször is bejelentkezett a YouTube-csatornáján, mindig elmondta a friss információkat Laci állapotával kapcsolatban. Nemrég még arról beszélt, hogy Lacit hamarosan megpróbálják felébreszteni az altatásból.

Czibók László végül feladta a harcot, Georgina kedden este arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy párja meghalt.

hirdetés

"Laci feladta. Elment. Egy csupaszív jó embert veszítettünk.

Minden egyes adományt visszautalok. Köszönöm az imákat, bátorítást"

- fogalmazott posztjában Czibók László párja.hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
betoro_alarc_pixabay.jpg

Belehalt a nagymama, hogy egy betörő a szeme láttára erőszakolta meg három unokáját

A dél-afrikai nagymama 19, 22 és 25 éves unokáját erőszakolták meg, miközben a tettes végig pisztollyal tartotta sakkban.
Képünk illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. június 30.


hirdetés

Feltehetően szívroham végzett egy 71 éves dél-afrikai nagymamával, akit egy betörő fegyverrel arra kényszerített, hogy nézze végig, ahogy egyesével megerőszakolja három unokáját - írja a Daily Mail.

A férfi álarcban tört be a család otthonába a KwaZulu-Natal tartományban található mindössze 230 főt számláló Impendle nevű településen. A támadó előbb az egyik hálószobába zárta a 19, 22 és 25 éves nőket.

Ezután egyesével kivezette őket a nappaliba, ahol a nagymamára pisztolyt szegezett, így kényszerítette arra, hogy végignézze, amint külön-külön megerőszakolja a lányokat.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
ketrecben-tartott-gyerek.jpg

Egy ketrecben találtak rá a másfél éves kisfiúra egy állatokkal és szeméttel teli amerikai házban

Borzalmas körülmények között, 600 különféle állattal élt együtt a kisgyerek. A szüleit és még egy embert letartóztatott a rendőrség.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 01.


hirdetés

Elképesztő körülmények között tartottak egy másfél éves kisfiút egy nashville-i házban az Egyesült Államokban. A gyereket egy kutyaketrecben találták meg, körülötte rengeteg szemét, állat és ürülék volt - számolt be róla az RTL Híradó.

Egy menhely emberei mentek ki a helyszínre, elsősorban a házban nem megfelelő körülmények között tartott állatok miatt, ezért igencsak megdöbbentek, amikor megtalálták a kisgyereket az egyik ketrecben.

Az állatmenhely munkatársa szerint kígyókkal, rágcsálókkal, csirkékkel, kutyákkal és sok más állattal élt együtt a kisfiú. Elmondása szerint mindenhol legyek voltak, csótányok szaladgáltak, és voltak olyan kutyák, amelyeket a konyhaszekrényben tartottak. Összesen 600 különféle állatot szedtek össze, a gyereket pedig azonnal elvitték.

A kisfiút rokonoknál helyezték el, ugyanis a szüleit és még egy embert letartóztattak.

A rendőrök a házkutatás során 20 fegyvert és egy több mint 120 tőből álló marihuána-ültetvényt is találtak.

hirdetés

Az RTL Híradó beszámolója:


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
renner.png

A Kúria döntése: börtönben marad a lúgos orvos

Az áldozat, Renner Erika azt mondja, hogy megkönnyebbült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 01.


hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, februárban az Alkotmánybíróság elrendelte a Kúrián a lúgos orvosként ismert B. Krisztán ügyében 2018 júliusában hozott jogerős ítélet felülvizsgálatát. A tárgyalás előtt leváltották az addigi bírót, Pákozdi Zoltán Rudolfot és női bírót neveztek ki a lúgos orvos ügyének tárgyalására.

A Kúria most lezárult vizsgálata nem változtatta meg a korábbi ítéletet, így B. Krisztián börtönben marad 11 évre.

Áldozata, Renner Erika ügyvédje a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldal írásában megerősítette, hogy ők is megkapták a döntésről szóló írást:

"Kevés olyan bűnelkövető van, akinek a jogrendszer ennyire kényesen szem előtt tartotta a jogait, mindeközben az áldozatának ennek a töredékét sem biztosította. Az összes jogi fórum most már egyértelműen bizonyította a bűnösségét. Vége. Itt az ideje, hogy több, mint hét év után a jogrendszer a bűncselekmény által elszenvedett károkkal is foglalkozzon!”

„Megkönnyebbültem, remélem, végre valóban vége az ügynek”

hirdetés

- mondta a nő a Blikknek.

Az MTI beszámolója szerint a Kúria szerdai közleményében azt írta, hogy a Kúria megállapítása szerint nem sérült a barátnőjét lúggal leöntő orvos fellebbezéshez való joga. Ezt Kónya István, a legfőbb bírói fórum elnökhelyettese egy sajtótájékoztatón mondta el.

A Kúria elmúlt féléves tevékenységét értékelve jelentette be, hogy befejezték az Alkotmánybíróság (Ab) által előírt felülvizsgálatot és megállapították, hogy a bíróság alkalmazta átmeneti rendelkezés nem üresítette ki a vádlott másodfokú fellebbezésének valós jogi tartalmát.

Az Ab februárban döntött arról, hogy alkotmányellenes a büntetőeljárási törvény egyik átmeneti rendelkezése, amelyet a Kúria harmadfokú eljárásában alkalmazott. Ugyanis a bírósági eljárás alatt megváltozott szabályok kizárták az indítványozó által már benyújtott, az előző törvény által megengedett másodfellebbezés - a másodfokú döntés elleni rendes jogorvoslat - elbírálását a konkrét ügyben. Ezért az Ab megsemmisítette a támadott rendelkezést, és elrendelte a jogerős bírói döntéssel lezárt eljárás felülvizsgálatát.

Az Ab nem foglalt állást a bírói döntés érdemi részéről.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
rendor.jpg

Toplistás magyar körözött bűnözőt fogtak el a rendőrök Hollandiában

A férfi társaival korábban 150 millió forint értékű droggal és 56 millió forint értékű hamis 500 euróssal üzletelt. Több mint egy évig bujkált, mielőtt elfogták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 01.


hirdetés

Több mint egy évig bujkált egy toplistás magyar körözött bűnöző, akit június végén Hollandiában fogott el a rendőrség - számolt be róla a police.hu oldal.

A férfi társaival korábban 150 millió forint értékű droggal és 56 millió forint értékű hamis 500 euróssal üzletelt.

Miután a nyomozás lezárult az ügyében, vádat emeltek ellene. A bírósági szakban lévő eljárás során a férfi bűnügyi felügyelet alatt állt, azonban 2019. február 17–én a testén elhelyezett nyomkövető eszközt eltávolította, majd ismeretlen helyre menekült.

Szökése alatt a bíróság 12,5 év fegyházbüntetésre ítélte; ellene hat elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök aztán kiderítették, a férfi Hollandiában bujkál, a holland kollégák segítségével pedig meg is találták őt. Június 26-án fogták el a férfit, aki ekkor hamis osztrák iratokkal próbálta meg igazolni magát.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!