hirdetés
par-szakitas-valas-pixabay.jpg

Megengedte feleségének, hogy lefeküdjön egy közös barátjukkal, aztán jött a váratlan fordulat

A férfi végső elkeseredésében hunyt szemet felesége félrelépése felett, annyira szerette volna megmenteni a házasságukat. Ő sem számított arra, mi lesz az engedélyezett félrelépésből.
Illusztráció: AlemCoksa/Pixabay - szmo.hu
2020. szeptember 14.


hirdetés

Házassága megmentése érdekében egy férfi elnézte a feleségének, hogy megcsalja őt, de végül nem úgy sült el a dolog, ahogy gondolta.

Az elkeseredett családfő a Reddit közösségi oldalon írta meg történetét. Azzal kezdte, hogy 17 éve él házasságban a párjával, két gyerekük született, de egy ideje már nem olyan jó a kapcsolatuk. A nőt nagyon zavarja, hogy férje nem kedveskedik neki apró ajándékokkal, romantikus randikkal és külföldi utazásokkal. Ráadásul egy harmadik fél is megjelent, aki a közös barátjuk. Miután a férfi szakított a párjával, a házaspár egy időre befogadta őt.

A barát azonban ezt úgy hálálta meg, hogy elkezdett flörtölni a feleséggel,

aki először még ellenkezett, de a férfi végül megnyerte őt magának. Egy idő után a férj is észrevette, mi megy köztük, és számon is kérte a nejét, aki azt mondta, ez csak egy kis flört, semmi más. De a férfi tudta, hogy feleségének valós érzelmei vannak a barátjuk iránt.

"Azt mondtam neki, hogy bármit megtennék, hogy boldog legyen. Kapott egy 24 órás kimenőt, ő pedig rögtön a férfi házába ment"

hirdetés

- írta a férj.

A hűtlen feleség és szeretője viszonya azonban váratlan fordulatot hozott: a férfi megunta, hogy a házas nő után fusson, és inkább keresett és talált is magának valaki mást. Ezen aztán a feleség nagyon kiakadt.

"Nagyon dühös lett, és csak arról akart beszélni velem, hogy mekkora s.ggfej a férfi, amiért nem őt választotta. Az egyáltalán nem érdekelte, hogy mit tett velem vagy a családunkkal. Csak az ügyvédekről volt hajlandó beszélni, és nem fogadott el semmilyen békülési ajánlatot tőlem. Párterápiára sem akar menni, mert szerinte már túl késő ehhez, mivel ő már évekkel ezelőtt kiszállt a házasságunkból"

- részletezte a férfi.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
lany-repuloter-pixabay.jpg

2400 km-t utazott a neten megismert szerelméhez egy amerikai nő, a repülőtéren jött rá, hogy felültették

Tanulságos sztori arról, milyen veszélyeket rejt magában az online társkeresés.
Címkép: illusztráció (RyanMcGuire/Pixabay) - szmo.hu
2020. október 10.


hirdetés

Rendkívül kellemetlen szituációba keveredett egy fiatal amerikai nő, akit csúnyán becsapott a nemrég megismert partnere.

Jasmine Triggs egy hete ismerkedett a férfivel, amikor az meghívta őt a Texas állambeli Houstonba, ahol lakik. Csakhogy a 23 éves lány Indiana államban él, ezért ez nem kis utazás lett volna, ugyanis 1500 mérföld, azaz nagyjából 2400 kilométer választja el őket egymástól. A pasi nagyon szerette volna, ha személyesen is találkozhatnak, ezért Jasmine belement abba, hogy Houstonba repül. Abban egyeztek meg, hogy ő fizeti a repülőjegyét odafelé, és a férfi állja majd a houstoni tartózkodásának költséget és a hazaútját.

Ám Jasmine már az utazás előtti napon érezte, hogy nem stimmel valami. Reggel írt a kiszemeltjének egy "jó reggelt" üzenetet, aki viszont úgy válaszolt, mint akinek rossz kedve van. Később viszont telefonon megbeszélték, hogy minden úgy lesz, ahogy eltervezték. Utána azonban a lány hiába írt neki üzeneteket, a férfi nem írt vissza. Jasmine ekkor még azzal hitegette magát, hogy a pasi biztos alszik, de azért továbbra is üzengetett neki, hátha majd reagál rá. Amikor másnap már a repülőn ült, rossz érzés fogta el, mert még mindig nem volt semmi hír a férfiról.

Már Houstonban, a repülőtéren szembesült azzal, hogy a szerelme felültette őt: a pasi kilépett abból a csevegőcsoportból, ahol megismerték egymást, ezután pedig a lány számát is letiltotta. Jasmine hiába próbálta elérni őt, nem tudott vele már kapcsolatba lépni.

hirdetés

Szerencsére volt egy barátja, aki a közelben lakott, így pár napra megszállhatott nála, mielőtt hazautazott. Azóta se tette túl magát a döbbeneten és a csalódáson.

"Vagy azt hitte, hogy ez vicces, vagy felesége vagy barátnője van. (...) Az se biztos, hogy tényleg Texasban lakik"

- nyilatkozta Jasmine.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
jamiewalker.png

5 éven keresztül csalta anyósával a feleségét a hűtlen férj

A lebukás is szappanoperába illő: fiuk nyitott rá az apjára, ahogy a nagymamával szexel.
Fotó: jwalkersong/TikTok - szmo.hu
2020. október 01.


hirdetés

Öt éven keresztül folytatott titkos viszonyt saját anyósával egy amerikai férfi, aki aztán végül úgy bukott le felesége előtt, hogy fiuk rájuk nyitott szex közben - írja a The Sun.

Jamie Walker TikTokon több videón keresztül számolt be a több mint kellemetlen incidensről. A nő házassága 33. születésnapja után kezdett szétesni, akkor vallotta be ugyanis neki férje, hogy immár egy éve viszonyt folytat egy ismeretlen nővel.

A felzaklatott feleség édesanyjához fordult vigaszért, aki természetesen lánya pártját fogta, és elítélte a férfi tettét.

Ehhez képest négy év múlva kiderült, hogy éppen az őt vigasztaló édesanyja az, aki a titokzatos ismeretlen nő, vele csalta ugyanis a hűtlen férj a beismerést követően is Jamie-t.

Ki tudja meddig folytatódott volna még a viszony, ha tinédzser fiuk nem nyit rá az éppen szexelő apjára és nagyanyjára.

hirdetés

A srác ekkor döntés elé állította apját: vagy te mondod el neki, vagy én. A férj ekkor állt oda felesége elé, és vallott be mindent az azt megelőző öt évből. Jamie érthető módon sokkot kapott, ám anyagilag nem volt abban a helyzetben, hogy függetlenedjen férjétől. Éppen ezért továbbra is együtt maradtak, párterápiára jártak, sőt, el is költöztek egy másik államba.

Mikor már azt hitték, hogy végre sikerült újraépíteni romjaiból házasságukat, a férfi ismét félrekacsintott: kiderült, hogy az egyik hatvan fölötti munkatársnőjével csalja a feleségét.

Végül 2017-ben szakított Jamie-vel, és rögtön feleségül is vette kolléganőjét.

A nő hosszas terápia után volt csak képes ennyire nyíltan megosztani a történetét, sőt, most már ő maga is terapeutaként dolgozik. Édesanyjának is sikerült megbocsátania, akit négy évre teljesen kizárt az életéből. Az immár 25 éves fiuk nem tartja a kapcsolatot sem apjával, sem nagyanyjával, Jamie viszont kénytelen találkozni néha exférjével 16 éves közös lányuk miatt.

A TikTok-videókat elárasztották a kommentek, egy részük együttérzően kívánt kitartást a nőnek, meglepően sokan viszont hasonló élményekről írtak, arról, hogyan jöttek rá, hogy saját anyósukkal csalja meg őket a férjük.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szerelmi-haromszog2-1.jpg

19 év után vált el, azóta két nővel él együtt az amerikai férfi

Egy tévéshow ihlette meg, a kísérlete pedig beválni látszik.
Fotók: mediadrumworld.com / @shai_the_poly_guy - Northfoto - szmo.hu
2020. október 01.


hirdetés

Tizenkilenc év után vált el feleségétől egy 46 éves pennsylvaniai férfi, hogy együtt élhessen két szerelmével.

Shai Fishman már korábban is a poliamória, vagyis a többszerelműség lelkes hirdetője volt, amelynek gyakorlói több partnerrel való egyidejű hűséges, érzelmileg elkötelezett partneri kapcsolatban élnek.

A férfi már 13 éve házasságban élt nála egy évvel fiatalabb feleségével, Danielle-lel, amikor két tévéshow, a Nagy Szerelem és Poliamória (Big Love and Polyamory), és a Nős és randevúzik (Married and Dating) megerősítette benne azt a hitét, hogy az embereknek joguk van szerelmet érezni több személy iránt is – írta a Newscolony

Shai először e valóságshow-kon keresztül ismerkedett meg ezzel az életstílussal, és rájött, hogy a monogámiát nem neki találták ki.

Elkezdte tanulmányozni a témát, és megállapította, hogy jelenlegi házasságában nem kapja meg azt a hat dolgot, amire „emberi lényegének” szüksége van: a szeretettség, a biztonság, a fontosság érzését, valamint a változatosságot, a fejlődést és a másik iránti hasznosságot. Mi több, ez utóbbi háromról úgy érezte, hogy nem is lehet része bennük a monogámia természetéből adódóan.

hirdetés

Hat év és számos heves vita után Shai és Danielle úgy döntöttek, hogy szabad utat engednek a poliamóriának, de Danielle hát hónap után már nem tudott mit kezdeni egy nyílt kapcsolat érzelmi igényeivel. Ráadásul az asszony, ellentétben férjével, nem akart semmit megosztani gyermekeikkel házasságukon kívüli kapcsolataikról. Végül 2014-ben elváltak.

Shai 2016-ban találkozott jelenlegi partnereivel, Leával és Krissyvel egy online randivonalon. Meglepő módon profiljukban mindketten monogámnak nevezték magukat, sőt, külön hangsúlyozták, hogy a többszerelműség nem az ő műfajuk. Shait azonban nem állította meg, és elszánta magát arra, hogy „felnyissa a hölgyek monogám szemét.”

Előbb Leával jött össze, majd öt hónappal később Krissyvel. Sok-sok beszélgetésre volt szükség, mire a trió összeforrt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
oregpar-kez.jpg

„53 éves vagyok, a párom 83, a szex pedig csodás”

A brit nő mindig vonzódott az idősebb férfiakhoz. Szerinte itt az idő, hogy ne kezeljük többé tabuként ezt a kérdést.
Illusztráció: Unsplash - szmo.hu
2020. október 14.


hirdetés

Az aktív szexuális élet egy bizonyos kor után még mindig sokakban kelt visszatetszést. Egy brit asszony a Huffington Postban osztotta meg intim életének boldogságát, nem törődve az előítéletekkel.

A most 53 éves Jennifer és a 83 esztendős Patrick látásból régóta ismerték egymást, mióta a férfi feleségével a nő falujában telepedett le. Nem kerültek közelebbi ismeretségbe, csak néha-néha váltottak néhány szót. Aztán Patrick felesége váratlanul meghalt, a férfi elköltözött és Jennifer három évig nem is hallott róla. Aztán egyszer csak újra megpillantották egymást.

„Szép, jó kiállású férfinak láttam és ezt meg is mondtam neki. Mivel éppen karácsonyi bevásárlásból jöttem, meglengettem feléje fagyöngy-ágamat, és követeltem, hogy csókoljon meg. Beindult köztünk a kémia. Megcsókoltuk egymást minden szemérmesség nélkül. Egy héttel később szenvedélyesen szeretkeztünk nála, a kandalló előtt” – írja Jennifer, aki akkor 49 éves volt.

Tudta, hogy Patrick jóval idősebb nála, de aligha hitte volna, hogy nyolcvanadik életévét tapossa. Legalább egy tízessel fiatalabbnak gondolta. „Megértem, ha ez elriaszt” – mondta a férfi, erről azonban szó sem volt.

Jennifer bevallja, hogy mindig vonzódott az idősebb férfiakhoz, szüzességét 17 évesen egy 37 évessel vesztette el. „Együttlétünk Patrickkal forró és intenzív volt. (Később elárulta, hogy erre az estére Viagrát iratott fel magának.) Nagyon tetszett nekem. Akkor miért lenne probléma az életkor?”

hirdetés

Jennifer jól tudta, hogy az idős emberek szexualitása sokszor válik ízetlen tréfák tárgyává, a testi hanyatlás, az emlékezetkiesés, a vágy hiánya egyaránt gúnyolódásra ad okot. Még rosszabb esetben undort és megvetést vált ki, és ez alól nem volt kivétel Jennifer környezete sem.

Volt olyan barátnője, aki hallani sem akart róla, mások viszont kíváncsiak voltak minden részletre, például arra, hogy „nem fagyott-e meg a jeges testétől.” És természetesen jött a legocsmányabb kérdés is. „Nem félsz, hogy meghal aktus közben?”.

„Amikor az embernek idős szerelme van, az emberek szeretnek viccelődni a hirtelen halállal, ami teljesen elfogadhatatlan lenne, ha 30 évvel fiatalabb lenne. De közlöm, hogy Patrick szíve nem mutatott semmi gyengeséget sem előtte, sem közben, sem utána. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nincs sok ideje hátra, de az élet kiszámíthatatlan. Lehet, hogy én leszek az, aki szex közben fog meghalni”.

Jennifer elismeri persze, hogy azért akadnak problémák, nemigen lehet részük például a spontán szexben, és bár tudja, hogy ebben a korban a magömlés már ritka, mégis ő érez bűntudatot, ha szerelme nem jut el odáig. Nem is olyan ruganyos a teste, mint egy fiatalabb férfié, de hát már Jennifer sem tinilány.

Ugyanakkor előjátékaikban és magukban az aktusokban is olyan gyengédséget érez, amilyent korábban szinte egyetlen férfival sem. Tisztában vannak azzal, hogy eljön a nap, amikor már nem engedhetik meg maguknak ezeket a gyönyöröket, de amíg lehet, kiélvezik szerelmüket.

„Itt az idő, hogy elfogadjuk az időskorúak szexualitását. Egyre öregedő népességünknek meg kell barátkoznia azzal a gondolattal, hogy az emberek szexuálisan aktivak lesznek 70, 80 év felett is, mert eltökélt szándékunk egészségesen megöregedni” – hangsúlyozza Jennifer, aki szerint erre a mostani 40 körülieknek sem árt felkészülniük.

„Ebben a korban férfiak, nők szerte a világon dolgoznak még, maratont futnak. Miért kellene őket vén perverzeknek nevezni azért, mert nemi életük is van? A nemiségnek nincsen kora.”

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!