lh
Megdöbbentő részletek a szolnoki halottról: 10 éve fekhetett a lakásban
Senkinek nem hiányzott, senki nem kereste.
Blikk
2017. június 15.

A lakását a holttestével árverezték el, R. Gábor ráadásul már 10 éve feküdt holtan a saját nappalijában, amikor az új tulajdonos rátalált, mivel megnézte a megvásárolt ingatlant - írja a Blikk.

Döbbenetes, de a férfi nem hiányzott senkinek, nem keresték, a szomszédoknak se tűnt fel semmi. A közvetlen szomszédja se foglalkozott vele, azt mondta, nem éreztek büdös szagot a lépcsőházban, inkább csak dohos volt a levegő.

"Magányos, zárkózott ember volt, néhanapján futottam csak össze vele. Igazából még abban sem vagyok biztos, hogy a köszönésemet fogadta. Ha fogadta is, a mellette lévő Sokol rádió zaja elnyomta azt" – mondta a Blikknek a szomszédban élő Sándor.

A helyiek inkább furcsa különcnek tartották, aki a saját világában él. Állítólag korábban a katonasággal kapcsolatos munkája volt.

"
2008 nyarán láttuk utoljára.

"A gyermekünk akkor még alig féléves volt, mi pedig babakocsival együtt sétáltunk. Mindig itt ült a padon, és fadarabokat hegyezett egy tőrrel, miközben szalonnát evett" – mesélte Sándor.

A furcsa viselkedésére jó példa az az eset, amikor vegyvédelmi ruhában kipakolta lakása berendezéseit a lépcsőház előtti füves területre.

Tíz év alatt a lakásban a mumifikálódott holttest mellett rengeteg levél gyűlt össze, például a behajtócég felszólításai is.

"Több lakógyűlésen is felmerült, vajon mi lehet Gáborral. Többen azt gondoltuk, hogy elköltözött, vagy otthonba vitték" - mondta Sándor a lapnak. "Miután visszapakoltak és leragasztották az ajtót, a párommal együtt fertőtlenítettük a lépcsőházat, még a lábtörlő szőnyeget is kidobtuk, nehogy valamilyen fertőzést kapjunk."

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a halálesetet.

Spontán mumifikálódás

Mumifikálódásról akkor beszélünk, amikor az elhalt szervezet lágy részei nem rohadnak el, miután bekövetkezik a halál. A bennük lévő fehérjék megalvadnak, a szövetek pedig kiszáradnak.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!