Megdöbbent mindenki, amikor kiderült, hogy nem a királyi családé lett a legnépszerűbb videó a briteknél
Hiába volt Harry és Meghan esküvője az év eseménye, az idei brit YouTube szavazást egy koronázatlan király nyerte meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 06.


A legnépszerűbb kisfilm főszereplője az első számú videómegosztón Sir Paul McCartney volt, aki „Carpool Karaokejával” építette tovább amúgy sem kicsiny legendáját.

A 10-es toplistát annak alapján állították össze, hogy az egyes videók milyen interaktivitást értek el, beleértve a megosztásokat, a nézési időt, a lájkokat és kommenteket, és csak ezután vették figyelembe a látogatók számát – írta a Daily Mail.

A hajdani Beatles-zenész James Corden Late Late Show-jában szerepelt az év elején. A műsorvezető kocsiba ültette Maccát szülővárosában, Liverpoolban, körbejárták a várost, miközben rágyújtottak olyan klasszikusokra, mint a Penny Lane vagy a She Loves You.

Így aztán Sir Paul megelőzte a valódi angol királyi családot: Harry-nak és Meghannek meg kellett elégednie a második hellyel esküvőjük rövid összefoglalójával. A több órás egyenes közvetítés nem került be a kedvencek közé.

Nem úgy, mint az a paródia, amely a "rossz szájról olvasás" (Bad Lip Reading) címet kapta. Itt az eredeti felvételeket vágták össze látszólagos pontossággal, de természetesen oda nem illő szövegekkel és hangokkal. Ez a klip kapta meg a bronzérmet, bizonyítandó, hogy Őfelsége alattvalói szeretik a királyságot, de azért nem veszik olyan nagyon komolyan.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x