Megalázó büntetést eszelt ki az apa a lányának, akit letiltottak az iskolabuszról, mert agresszív volt
Nem biztos, hogy az apai módszer követendő, de az biztos, hogy a lány egy életre megjegyzi ezt a büntetést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 06.Az Ohio államban élő Matt Cox tíz éves gyermekét ugyanis rövid időn belül másodszor tiltották le az iskolabuszról agresszív viselkedése miatt. A lány azonban nem csinált ügyet a dologból, közölte apjával, hogy a következő egy hétben majd ő szállítja kocsival az iskolába. Erre rágott végleg az apa.

„Rájöttem, hogy ő azt képzeli, hogy busszal vagy kocsiba járni iskolába őt megillető jog és nem kiváltság – mondta Cox egy helyi tv-nek.

Alapos büntetést eszelt ki. Lányának gyalog kellett megtennie az iskolához vezető közel 8 kilométert, esőben, fagy közeli hőmérsékletben. A megaláztatást súlyosbítandó, az apa lassan követte őt kocsival, videóra vette lánya gyaloglását, és megosztotta a Facebookon, Több ezer látogató figyelt fel e nevelési módszerre - írta a Daily Mail.

„Lehet, hogy nem mindenki ért velem egyet, de a szülőknek felelősségre kell nevelniük gyermekeiket” – kommentálta a videót az apa, aki szerint lánya megértette, hogy miért kapta a büntetést, és remélhetően a jövőben megembereli magát.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x