"Még találkozunk, fajáruló!" – halálosan megfenyegették Harry herceget a neonácik
Harry herceg lelövésére szólított fel egy amerikai neonáci csoport brit fiókszervezete, mert szerintük azzal, hogy feleségül vette a félvér Meghan Markle-t, 'elárulta a fehér fajt'.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 06.Az Atomwaffen Division nevű szervezetet 2013 körül alapították az Egyesült Államokban. Az amerikai civilizáció lerombolását tűzték ki célul, hogy a helyén egy nemzeti-szocialista államot hozzanak létre. A szervezetnek eddig öt gyilkossággal hozták kapcsolatba. A Hitler-rajongó csoport rendszeres tart közelharc-, túlélő és lőgyakorlatokat. Vezetőjét, Brandon Russelt néhány hónappal ezelőtt öt évi börtönre ítélték, miután floridai otthonában pokolgép készítésére alkalmas eszközöket találtak.

E csoport brit változata a Sonnenkrieg Division, amelyet a BBC oknyomozói szerint egy 21 éves egyetemista, bizonyos Dymock hozott létre. A fiatalember, egy fogász professzor fia, tagadja ezt – írja a Daily Mail .

A BBC beazonosította a csoport fő propagandistáját is, a 17 éves nyugat-londoni Oskar Koczorowski személyében. Az oknyomozás során több száz üzenetre bukkantak, amelyeket a szervezet európai és amerikai neonáci csoportokkal váltott, köztük az Atomwaffen kulcsfiguráival.

Az egyik üzenetben egy „Blitzy” nevű felhasználó rendőrök meggyilkolására szólít fel. A BBC úgy tudja, hogy „Blitzy” maga Dymock. Egy másik üzenetben tették közzé a „Még találkozunk, fajáruló” feliratú képet, amelyen fegyvert tartanak Harry herceg fejéhez és alatta egy horogkereszt látható.

A brit rendőrség jelenleg vizsgálja a BBC dokumentációját.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x