hirdetés
Még nagyobb melleket akar a dögös modell, pedig már repedezik a bőre a plasztikától
A 26 éves nő azt mondja, nem akarja, hogy látsszon rajta, hogy már van gyereke, mert nem neki való az 'anyatest'. Szerinted?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 31.


hirdetés

Ava Van Rose (eredeti nevén Bridget Byrne) mindent megtesz azért, hogy Írország "legemlékezetesebb" híressége legyen, akit mindenki ismer, elsősorban a szépsége miatt.

A modell már számtalanszor feküdt kés alá ennek érdekében: kétszer műtette meg a melleit, kétszer a fenekét, egyszer-egyszer pedig zsírleszívást végeztetett a hátán és a hasán. Ezzel azonban nem elégszik meg, újabb mellplasztikával szeretné még látványosabbá tenni a kebleit.

Todays mood ? Caption this ????? #gorgeous #glamourmodel #restingbitchface #realitystar #brunettegirl #boobs #booty? #irishfitfam #ireland #irish #queen #instagramers #instagramhub #instafamous

1,717 Likes, 41 Comments - Ava Van Rose Official ? (@avavanroseofficial_) on Instagram: "Todays mood ? Caption this ????? #gorgeous #glamourmodel #restingbitchface #realitystar..."

A 26 éves nő az amerikai Botched című tévéműsorban elmondta, hogy nem egy "átlagos r.banc" akar lenni, hanem mély benyomást szeretne az ír celebek között.

Rose-nak már van három gyermeke, de nem akarja, hogy látszódjon rajta, hogy már többször is szült.

"Nem akarok úgy kinézni, mint egy anya, és hogy látszódjon rajtam, hogy már van gyerekem. Az 'anya test' szerintem nem vonzó, ez nem nekem való. Nem vagyok begyöpösödött. Karcsú és szép vagyok, és azt akarom, hogy ez így is maradjon"

- jelentette ki.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Pici eljegyzési gyűrűje miatt alázták szénné a menyasszonyt
Büszkén tette közzé a fotót a neten, de a trollok azonnal ráugrottak.
Kép: Etsy, Facebook - szmo.hu
2019. május 12.Egy büszke menyasszony minimalista gyűrűjéről töltött fel képet, ám végül nem olyan reakciókat kapott, amire számított. A kommentelők cikizni kezdték a vékony gyűrűcskét és a minigyémántot - írja a The Sun.

A Facebook-os csoportban a nő ezzel a szöveggel osztotta meg a képet:

„A barátommal online rendeltünk gyűrűt, és szerelmes vagyok belé!” - utalt arra, mennyire imádja a miniékszert.

Több száz megjegyzés érkezett az ékszerre, köztük rengeteg bántó is. A kommentelők a gyűrű méretével cikizték a nőt.

Egyikük ezt írta:

„Oké, vedd a kulcstartót az ujjadról, és mutasd meg nekünk az online megrendelt gyűrűt.”

„Ez nagyon kis nyomi, ez annyira szomorú" - írta egy másik.

„Világszínvonalú fizikus és csillagász kollégáimat is összegyűjtöttem, új műszereket találunk ki, így talán láthatjuk a kib ****** gyűrűt” - tette hozzá valaki más.

Ez a személy egyszerűen írta: „Mintha csak egy kis selyemszál lenne”

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Kétmillió feliratkozót veszített el az ismert videós egyetlen beszólás miatt
Egykori barátja szerint a fiú csak kihasznál másokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 12.James Charles Youtuberről szól a szokatlan történet, aki angol nyelven készíti videóit, melyekben leginkább sminktippeket ad. 2015. december 1-én indította el sminkes csatornáját, amely legnépszerűbb időszakában, vagyis még idén május elején is 16,6 millió előfizetővel rendelkezett, ami egy incidens miatt rohamosan csökkenni kezdett és jelenleg 14,6 millió.

A srác elég nagy sztár lett az évek alatt, ebben a videóban például Kylie Jenner Halloween-sminkjét készíti el:

A történet másik szereplője egy korábbi barát, Tati Westbrook, aki szintén szépségblogger, szintén milliós követőbázissal, ami azért jóval kevesebb, mint fiú kollégájáé – talán ez is fontos részlete a történetnek.

A nő posztolt ki egy szomorú videót néhány napja arról, hogy egykori barátja nem is olyan jó fej, mint ahogy sokan gondolják.

Erre kezdtek leiratkozni a korábbi barát csatornájáról a követői.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Elmondta az egykori lottónyertes, hogyan tette pokollá az életét a hatalmas nyeremény
Hatvan évvel ezelőtt, 18 éves korában nyert, de legszívesebben az egészet visszacsinálná.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 13.Hatvan évvel ezelőtt, 18 éves korában több mint egymillió forintot nyert a lottón a mórahalmi Szabó István, aki most a Délmagyarnak beszélt először arról, miért volt számára átok a főnyeremény. Történetéből az körvonalazódik, hogy talán ma már inkább meg sem venné a győztes lottószelvényt, mert az végül nagyon rossz irányba terelte életét.

"1959-ben, amikor kétéves volt a lottó, a 24. játékhéten 124 köteg piros százast, 1 millió 240 ezer forintot nyertem, amit hatalmas csinnadrattával adtak át a helyi takarékban. Az első dolog, amit vettem, egy Pannónia motor volt 19 ezer 900 forintért. Az volt a lényeg, hogy csicsás legyen. A pénz sorsa az lett, hogy apródonként, három-négy-öt kötegenként kihordtam a takarékból, és a ruhásszekrényemben egy kalap alatt tartottam" - mesélte a férfi, aki azt is elárulta, nem sokáig maradt a kalap alatt a pénz, amit főleg szórakozásra költött.

Ezek után, 1962-ben részegen motorbalesetet szenvedett, amely során agyrázkódása lett, másfél napig nem tért magához.

Hat hónap felfüggesztett börtönt kapott, a jogosítványát is elvették három évre. Később le is ültették, ittas vezetés miatt.

"Egyre mélyebbre süllyedtem. Úgy voltam vele, akárhogy is lesz, de bornak mindig kell lennie, nem tudtam meglenni anélkül. Mindent elkövettem, hogy pénzt szerezzek italra. Az első szabadulásomat követte még tizenkettő, mind vagyon elleni bűncselekmény volt: loptam, csaltam, sikkasztottam. 24 év, 4 hónap, 20 napot töltöttem börtönben, a legszebb éveimet töltöttem rácsok mögött" - emlékezett vissza a férfi, aki ma már 78 éves és egy nyugdíjasotthonban él.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Azért nem talál pasit, mert „túl jól néz ki” – állítja egy bikinimodell
Jenna Thompson azt nyilatkozta: a normális pasikban kisebbségi érzést kelt a szépsége. A Twitterezők egy része szerint a hölgy csak nárcisztikus.
The Sun.Fotó: Twitter - szmo.hu
2019. május 13.Alaposan felkavarta a kedélyeket a brit ITV reggeli műsorában Jenna Thompson, kétgyerekes bikinimodell, aki kijelentette, "lehetetlen normális párt találnia, mert túl jól néz ki." Jenna szerint a normális férfiak megijednek a külsejétől, kisebbségi érzést vált ki belőlük, ezért a hölgy magánélete elmondása szerint az elmúlt két évben leginkább egy katasztrófához hasonlítható.

"A férfiak csak egy dolgot akarnak tőlem. Gyorsan rám nyomulnak, aztán ha megkapnak, nem is látom őket többet. De olyan is volt, aki csak több randi után vallotta be, hogy nős, és amikor el akartam jönni a lakásából, úgy rohant utánam, hogy elcsúszott, és akkorát esett, hogy kórházba kellett vinnem."

A modell, aminek egy öt és egy egyéves gyereke van, a randioldalakat és appokat is kárhoztatja, mert szerinte azok túl felszínesek, mindenkit csak a külső érdekel, jobbra-balra húzogatják egymást az emberek, miközben valójában semmit sem tudnak egymásról.

Jenna fotóiért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x