paper-1100254_640
Még mindig ez a legnépszerűbb romantikus könyv
Jane Austen regénye 2 éve a kategória első helyezettje a Könyvkihívásban! Mutatjuk az idei és a tavalyi listát, és azt is, hogy jelenleg holt tart a Könyvkihívás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. május 25.


A 2016-os Könyvkihívásból már eltelt 5 hónap, megnéztük, mely könyveket szeretitek idén a "Klasszikus romantikus könyv" kategóriában a legjobban! Kiderült többek között az is, hogy Jane Austen regényei a legnépszerűbbek a kategórián belül. Mutatjuk az áprilisi nyertest és a Libri Kiadó által felajánlott nyereményeit is.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a 2016-os Könyvkihívásra idén több ezren regisztráltatok már és rengetegen teljesítettétek a kihívásokat! Lezárult a Könyvkihívás negyedik havi, azaz az áprilisi nyereményjátéka, a nyertesünk pedig már minden bizonnyal a kezébe is foghatja a Libri Kiadó által felajánlott könyvnyereményeit.

books-1149959_640

:

ÁPRILISI NYERTES

Korcsek Beatrix és nyereménye

A Libri Kiadó által felajánlott nyeremények:

Angyalossy Eszter és Baranyai Ákos: Wonderland

Helen Exley: Légy boldog

Baranyai Ákos, Angyalosy Eszter: Wonderland

A Wonderland a 2000-es évek elejének underground zenei világában játszódó történet. Generációs regény szenvedélyről, barátságról, szerelemről és árulásról. Sok zenével. A Wonderland ugyanakkor több mint egy könyv. A regényben szereplő zenekar slágerét, a What do you really wanna sayt a Petőfi Rádió játssza, a dalhoz készült videoklip pedig már látható a YouTube-on.

Helen Exley: Légy boldog!

A könyvben apró örömöket kíván neked a szerző, hogy felvidítson, lenyűgözzön. Belső derűt, szeretetet, barátságot, sok nevetést, szabadságot kíván. Mindennap, egy teljes életen át.

B1356166

Kíváncsiak voltunk arra, hogy a tavaly hónapokig több kategóriában is első helyen szereplő Büszkeség és balítélet még mindig uralja-e tavaly óta a klasszikus romantikus könyvek kategória első helyét. Az első 5 hónap eredményei alapján íme, a tavalyi és az idei év legtöbbször olvasott könyveinek toplistája:

Ez volt a 2015-ös lista:

2015 top romantikus könyv

Itt pedig a kategória TOP 5 szereplője:

1. Jane Austen: Büszkeség és balítélet

2. Charlotte Bronte: Jane Eyre

3. William Shakespeare: Rómeó és Júlia

4. Jane Austen: Értelem és érzelem

5. Jane Austen: Meggyőző érvek

A 2016-os lista első helyén Jane Austen szerepel ismét:

2016 romantikus könyv

Itt pedig a kategória TOP 5 szereplője:

1. Jane Austen: Büszkeség és balítélet

2. Charlotte Bronte: Jane Eyre

3. Jane Austen: Értelem és érzelem

4. Margaret Mitchell: Elfújta a szél

5. Jane Austen: Meggyőző érvek

Egyetértesz a kialakult sorrenddel? Te szereted Jane Austen regényeit? A Könyvkihívás felületén a könyvekre kattintva olvashatod a véleményeket is róluk!

Ha Te is szeretsz olvasni, nyomj egy lájkot!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x