hirdetés
Meg akarta ölni szomszédja 5 éves kislányát, mert részegen Gollamnak nézte
A 69 éves asszony késsel és kalapáccsal támadt a gyerekre, majd kidobta egy harmadik emeleti erkélyről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Kilenc év börtönre ítéltek egy orosz bébiszittert, aki a Gyűrűk ura szörnyének hitte szomszédja ötéves kislányát. Az eset Szamara tartományban történt.

A 69 éves Galina Kobzeva késsel és kalapáccsal támadt a kis Nadja Susztovára, mielőtt kidobta őt egy harmadik emeleti erkélyről. A kislány életveszélyes állapotban került kórházba, eltört a gerince, a csípőcsontja, és megsérült a tüdeje is.

A csodával határos módon sikerült megmenteni őt. Négy hónapig kezelték, de azóta is rendszeres ápolásra szorul.

Kobzeva a tárgyaláson azt állította, hogy meglátta Nadját, amint a kislány tv-t nézett és hirtelen a Gyűrűk Ura szörny külsejű hobbitját, Gollamot látta maga előtt, aki ránézett és hangosan kacagni kezdett – írta a Mirror.

Szerencsére egy nő látta az esetet, felszedte a kislányt az utca kövéről, és hívta a mentőket. A szemtanú szerint a vérben forgó szemű idős nő üvöltött:

„Ne nyúlj hozzá! Meg kell halnia! Démon, ördög lakozik benne!”

Kobzeva a bírónak bevallotta, hogy mielőtt megtámadta a gyereket, sört ivott gyógyszerre. Látomása után még ivott egy sört, és újra látta a „nevető szörnyeteget.” Ezt követően azonban semmire nem emlékszik egészen addig, hogy másnap börtöncellájában ébredt fel. A kislány azt is elmondta édesanyjának, hogy a nő megpróbálta megfojtani őt. Nemcsak ütötte a gyermek fejét, hanem minden bizonnyal kését is használta, mert Nadja arca szúrásokkal és vágásokkal volt tele. Kislány később elmondta, hogy kiabált segítségért, de senki sem jött.

Nadja anyja már korábban is ismerte a szomszédját, megbízhatónak tartotta, sőt, úgy tudta, hogy szereti is a kislányt.

Kobzevát, akit épelméjűnek nyilvánítottak, a börtönbüntetés mellett 8350 fontnak (kb 3 millió forint) „erkölcsi kártérítésre” ítélték. Kiszabadulása után még egy évig rendőri felügyelet fog állni.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Nem bírta abbahagyni a nevetést a lány, mikor meglátta a neten rendelt ruháját
Egy picike csomag érkezett, benne a szexis ruhadarab. Ám a meglepetés akkor érte, mikor előkerült a sárga 'csoda'.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Nem bírta abbahagyni a nevetést a Dublinben élő Jodie Howard, mikor megérkezett a neten vásárolt ruhája.

Az Instagramon találta a szexis sárga rucit a 18 éves lány. A hirdetés szerint 33 euróért kaphatja meg a kissé áttetsző ruhadarabot, szállítással együtt.

Gyorsan meg is rendelte a ruhát, bár már az gyanús volt neki, hogy a bankja egy üzenetben figyelmeztette, hogy az oldal hitelességével gondok lehetnek. Ám Jodie mégis a vásárlás mellett döntött.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x