hirdetés

Médiaajánlatunk

A legmodernebb display és natív hirdetéseket ajánljuk a legnagyobb közösségi média-eléréssel rendelkező magyar portálon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. január 09.


hirdetés

A Szeretlek Magyarország.hu a Facebookra épülő online magazin, ahol a nap legfontosabb hírei mellett pozitív történeteket, magyar sikersztorikat, programajánlókat, utazási, kulturális, gasztronómiai tippeket, érdekességeket, közösségi és civil kezdeményezéseket mutatunk be.

Elsősorban a Facebookon keresztül érjük el olvasóinkat. FB-oldalainkkal több mint 2 millió emberhez jutunk el. Portálunkat 2018. márciusában több mint 1.200.000-en keresték fel, naponta 200-230 ezer egyedi olvasónk van. (Gemius, RU)

Milyen nagy Facebook-oldalak tartoznak hozzánk?

Szeretlek Magyarország, Hírek élőben, I ♥ Budapest, I ♥ ALVÁS, I ♥ NYÁR, I ♥ ZENE, I ♥ Pécs, I ♥ Szeged, I ♥ Siófok, I ♥ Győr, I ♥ Debrecen, A magyar lányok a legszebbek, I ♥ Csokoládé

hirdetés

és több tucat további oldal.

Natív hirdetések

A natív hirdetések az adott médiumhoz tartalmukban, stílusukban és formai megjelenésükben is tökéletesen illeszkedő hirdetések.

A Szeretlek Magyarország szerkesztőségének nagy tapasztalata natív cikkek és Facebook-posztok írásában. Ezeknek a hirdetéseknek az előállítása valódi kézműves munka, amit részletes egyeztetés előz meg az ügyféllel.

Az eredmény egy, a hagyományos hirdetési formáknál lényegesen hatékonyabb megjelenés, amire az olvasók általában nem reklámként, hanem releváns, hasznos információként tekintenek. Természetesen minden alkalommal felhívjuk a figyelmet arra, hogy fizetett hirdetésről van szó, a döntő nem ez, hanem az olvasási élmény és a minőség.

A Szeretlek Magyarország elkötelezett újfajta natív megjelenése kidolgozása iránt is. Ilyenek például azok a cikkekkel és Facebook-posztokkal kombinált kérdőíves felmérések (1000-1500 válaszolóval), amelyeknek eredményét az ügyfelek saját közleményeikben is felhasználhatják.

Milyen típusú kampányok futottak már nálunk?Helyi és országos programok, események, kiállítások, fesztiválok beharangozása, cégek társadalmi felelősségvállalás-kampányainak kommunikációja, új éttermek, szórakozóhelyek bemutatása, könyvek, újságok népszerűsítése, 1%-os kampányok, pályázati kommunikáció, microsite-ok, FB applikációk, játékok, új oldalak, promóciók beharangozása, Youtube-videók népszerűsítése

1. Natív cikkel kombinált posztkampány

Közösségi médiában szerzett tapasztalatainkat felhasználva natív cikket és a cikket promotáló posztkampányt készítünk. Az eredményekről részletes statisztikát adunk.

2. Natív videós kampány

Saját csapattal, igény esetén drónfelvételekkel színesített videókat forgatunk, amiket Facebook, YouTube és Instagram felületeinken publikálunk, és cikkekkel, valamint natív posztkampánnyal támogatunk meg.

3. Nem reprezentatív kérdőíves felmérés

Facebook-oldalaink kiváló lehetőséget adnak 1000-1500 fős, nem reprezentatív felmérések elvégzésére. Ehhez összeállítjuk a kérdőívet, és elkészítjük figyelemfelhívó posztokat. Az eredményeket az ügyfelek közleményeikben is kommunikálhatják

4. Forgalomterelés

Portáloknak, márkázott blogoknak hatékonyan végzünk forgalomterelést a Facebook-oldalakinkról. Szerkesztőink tapasztalatát felhasználva választjuk ki a leginkább odaillő oldalainkat, valamint alkotjuk meg a posztok szövegét. Tényleges átkattintások alapján számlázunk.

Részletes, személyre szabott árajánlatért keressen bennünket bizalommal!

Elérhetőségeink:

Cím: Budapest, 1012, Várfok u. 12.

Telefonszám: +36-1-793-93-56

Mobil: +36 30/823-02-26

E-mail cím: [email protected]

Ügyfeleinknek kreatív prémium display megjelenéseket is kínálunk, időalapon, AV és CT alapon egyaránt. Ilyen igényeivel keresse sales house-unkat!

Ügynökségi hirdetési képviselet:

e-mail: [email protected], weboldal: adsinteractive.hu, telefonszám: +36/1-898-25-77

Cégadatok:

Szeretlek Magyarország Médiacsoport Kft., székhely: 1012, Budapest, Várfok u. 12., adószám: 23092822-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-952566

Rólunk írták

"Létrejött egy olyan cég, aminek valószínűleg 2 milliónál is több hazai rajongója van, a magas aktivitásnak köszönhetően pedig naponta százezreket tud akár többször is elérni."

Lévai Richárd: Közösségi kalandozások - 20 magyar marketing sikersztori a Facebookon


hirdetés
KÖVESS MINKET:




Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
construma_20190404_1246_DSC_8985-1.jpg

CONSTRUMA / OTTHONdesign idén októberben!

Jó hír az építkezni készülők számára, hogy megrendezik az egyetlen olyan kiállítást, ahol személyesen is találkozhatnak a cégekkel, inspirációt gyűjthetnek, vagy akár rögtön vásárolhatnak is.
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2020. szeptember 28.


hirdetés

COVID-19 vírus okozta több mint fél éves kényszerszünet után újra nyit a HUNGEXPO Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ. Október 7—11-ig rendezi a tavaszról elhalasztott CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállításcsokrot, mely az építkezni készülők számára az idén az egyetlen kiállítás, ahol személyesen is találkozhatnak a cégekkel, inspirációt gyűjthetnek, vagy akár rögtön vásárolhatnak is. A megszokottól eltérő időpontban és körülmények között szervezett kiállítás a HUNGEXPO legnagyobb alapterületű csarnokában, az A pavilonban zajlik majd, csaknem 150 kiállító részvételével.

A kiállítók eltökéltségét és optimizmusát jelzi, hogy a nehézségek ellenére ennyien részt vesznek a rendezvényen. A látogatók számára bemutatják az elmúlt időszak újdonságait, a legújabb trendeket. A szervező HUNGEXPO az elmúlt hónapokban speciális higiéniai eszközökkel és intézkedésekkel felkészült arra, hogy minimalizálja a kockázatot a rendezvény résztvevői számára. Így semmivel sem kockázatosabb részt venni a kiállításon, mint elmenni egy bevásárlóközpontba.

Az építkezés mellett a lakásbelső kialakításához, a lakberendezéshez is inspiráló környezetet teremt a csokor. A lakberendezés különböző területeit felvonultató kiállítókon túl az OTTHONDesign kiállítás része a MAGYAR DESIGN stand, amely idén külsejében megújulva, de küldetését tekintve változatlanul igyekszik bemutatni az utóbbi év magyar design termését: a diplomamunkáktól kezdve néhány prototípuson át a megvásárolható, megrendelhető termékekig.

Ezzel egyfelől láthatóvá teszi az aktuális design trendeket, másfelől pedig egy egyedi kínálattal várja az érdeklődőket. A Magyar Design mottója idén a fenntarthatóság és a környezet védelme. Az itt bemutatott darabok a legújabb, környezetkímélő technológiákkal készültek, legtöbbjük hagyományos, környezetkímélő anyagok felhasználásával. Mintegy 20 hazai tervező munkáját láthatják a standon. Kollektív textiltervező standot is felvonultat az OTTHONDesign, illetve fiatal iparművészek is bemutatkoznak rajta.

A CONSTRUMA/ OTTHONDesign kiállítási csokor a Budapest Design Week 2020 hivatalos programjának része.

hirdetés
A kiállítás nyitvatartása:

2020. október 7-11. naponta 9-18 óráig (vasárnap 9-17 óráig)

Szakmai napok: október 7-9.

Nagyközönség napok: október 10-11.

Belépés: III. kapu

Kedvezményes online napi belépőjegy: 1.250 Ft

Bővebb információk: www.construma.hu


hirdetés
KÖVESS MINKET:




hirdetés
priscilla-du-preez-3YcoLbyfDSw-unsplash-2.jpg

3+1 szuper őszi étel, melyet imádni fogsz

Mutatjuk a recepteket.
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2020. szeptember 30.


hirdetés

Ősszel új alapanyagok kerülnek az asztalra. A piros gyümölcsös szezonnak vége, a narancssárga sütőtök, a lilás-kékes szilva lesz az új trend. A kímélő könnyű finomságok helyett vitamindús, energiát adó ételekre van szüksége a szervezetünknek, melyek segítenek, hogy az őszi nyirkosabb időben is megőrizzük vitalitásunkat és egészségünket. Ha ezen kívül szeretnél még Otthoni tippekről olvasni, látogass el a Provident blogjára!

Fokhagymakrémleves

Egy forró krémleves felmelegít a hideg őszi napokon is. A fokhagyma immunerősítő és baktériumölő hatású, így a megfázásos időben különösen imádni fogod a fokhagymakrémlevest. Ráadásul ez a leves fillérekből kihozható, nagyon finom, és kenyérkockákkal fogyasztva nagyon laktató is.

Hozzávalók (6 személyre):

10 gerezd fokhagyma

hirdetés

2 evőkanál liszt

4 evőkanál vaj

450 g tejföl

1 csomó petrezselyemzöld

1,8 l víz vagy erőleves vagy csontlé

őrölt fehérbors

6 db pirítós kenyér

sajt ízlés szerint

Elkészítés:

1. A felolvasztott vajból liszt hozzáadásával világos rántást készítünk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Rövid ideig pirítjuk, majd felöntjük hideg vízzel vagy csontlével.

2. Sóval, őrölt fehérborssal ízesítjük, és beletesszük a finomra vágott petrezselymet.

Egyszer fel kell forrnia, utána adjuk hozzá hőkiegyenlítéssel a tejfölt. Ha másodszorra is felforrt, akkor van kész a leves.

A krémesebb állag érdekében botmixerrel keverjük át a kész levest.

Tálaláskor szórjunk bele reszelt sajtot, és kínáljunk hozzá pirítóst. Nagyon mutatós, ha cipóban tálaljuk.

2. Sütőtökkrémleves

Ha eddig még nem kedvelted a sütőtököt, akkor biztos, hogy ettől a levestől megváltozik a véleményed. Ha az édeskés sütőtökhöz erőteljes fűszereket (chili, rozmaring) adunk, akkor egy olyan levest kapunk, mely a testet és a lelket is egyaránt felmelegíti. Pofon egyszerű elkészíteni és igencsak pénztárcabarát. Az édeskömény helyett, ízlés szerint süthetünk hozzá néhány ropogós szalonnacsíkot is.

Hozzávalók (3-4 személyre):

½ sütőtök (kb. 300 g)

frissen őrölt tengeri só

2 rozmaringág

1 tk. őrölt chili por

1 ek. olívaolaj

2 ek. tökmagolaj

½ vöröshagyma

zöldségalaplé

80 g édesköménygumó

Elkészítés:

1. A sütőtököt meghámozzuk, belsejét kikaparjuk, és apró kockákra vágjuk. A kockákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Sózzuk, őrölt chili port szórunk rá, és tökmagolajjal meglocsoljuk. Rátesszük a rozmaringágat és az egészet alaposan átkeverjük. 200 C fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. Ezalatt a sütőtök krémes állagú lesz és egy kicsit meg is pirul.

2. Egy lábosban kevés olívaolajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megsütött tököt és egy kevés tökmagolajjal együtt rövid ideig pirítjuk.

3. Felöntjük forró zöldségalaplével és kb. 10 percig főzzük. Ezután turmixgépben turmixszoljuk.

4. A tökmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, majd egy tálba kiöntjük. Félretesszük. A serpenyőben kevés olívaolajt öntünk és beletesszük a felszeletelt édesköményt. Sózzuk és mindkét oldalát pirosra sütjük.

Forrón tálaljuk az édesköménnyel, tökmaggal megszórva és tökmagolajjal meglocsolva.

3. Őszi csirkecomb almával, zsályával, sütőtökkel

Ez a recept nemcsak a tányérodra varázsol őszi hangulatot, hanem a lelkedbe is. Élvezd, ahogy a sült tök és alma édes illata keveredik az illatos zsályával!

Hozzávalók (4 személyre):

4 db csirke felső comb

őrölt fekete bors

őrölt chili

1 ek. vaj

6-7 db friss zsályalevél

3 db alma

2 db sárgarépa

500 g orange sütőtök

1 dl félszáraz fehér bor

Elkészítés:

1. A csirkét megtisztítjuk, a csontnál kissé bevágjuk, hogy jól átsüljön, majd sózzuk és borsozzuk. 10 percig hagyjuk állni.

2. A sütőtököt meghámozzuk és felkockázzuk. A sárgarépát is megpucoljuk és felkarikázzuk. Az alma magházát kiszedjük és felkockázzuk. A sütőtököt külön tálba tesszük. Az almát és a répát egy nagy tálban összeforgatjuk.

3. Egy serpenyőben vajat teszünk. Ezen sütjük elő a csirkecombokat úgy, hogy előbb a bőrével lefelé fordítjuk, hogy kisüljön a zsírja. Pár perc alatt kérget sütünk, majd kivesszük a serpenyőből.

4. A serpenyőben maradt fűszeres, olvasztott vajat felöntjük a borral. Magas hőfokon hevítjük, hozzáadjuk a felaprított zsálya leveleket és felére besűrítjük.

5. Beleöntjük a sütőtököt és sóval, kevés chilivel átforgatjuk. Rövid ideig főzzük, majd hozzáadjuk a répát és az almát is. Ezzel már csak pár percig főzzük, majd az egészet egy hőálló tálba vagy tepsibe öntjük és elterítjük. Itt is megszórhatjuk még sóval és őrölt chilivel.

6. Ráhelyezzük az elősütött csirkecombokat és előmelegített, 180 C fokos sütőben kb. 30 percig sütjük.

Rizibizivel vagy párolt rizzsel tálaljuk.

4. Őszi császármorzsa

Egy finom ráérős reggeliként vagy délutáni desszertként ajánljuk ezt a fahéjas-szilvás császármorzsát. Borongós napokon garantáltan jobb kedvre derít, ráadásul villámgyorsan elkészül.

Hozzávalók (4 személyre):

120 g búzafinomliszt

200 ml tej

1 ek. főzőtejszín

4 db tojás

60 g kristálycukor

1 csipet só

40 g vaj a sütéshez

3 db szilva

2 csipet őrölt fahéj

porcukor a szóráshoz

szilvalekvár a tálaláshoz

Elkészítés:

1. A lisztet egy nagyobb keverőtálba szitáljuk. 1 csipet sót adunk hozzá és 60 g cukrot.

2. A tojásokat szétválasztjuk. A szilvát megmossuk, kimagozzuk és felkockázzuk. Őrölt fahéjjal és porcukorral megszórjuk.

3. A tejet összekeverjük a tejszínnel és a tojások sárgájával, majd hozzáöntjük a liszthez és alaposan elkeverjük.

4. A tojásfehérjéből kemény habot verünk és beleforgatjuk a masszába.

5. Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat és beleöntjük a tésztát. Pár percig sütjük az alját, (anélkül hogy kevergetnénk, vagy rázogatnánk), majd megfordítjuk és fakanállal darabokra tépkedjük a megsült tésztát. Hozzáadjuk a kockázott fahéjas-cukros szilvát és átforrósítjuk.

Szilvalekvárral és porcukorhintéssel tálaljuk melegen.

Földi Rita receptjei

További Otthoni Tippekért látogass el a Provident blogjára!

hirdetés
KÖVESS MINKET:





hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.


hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:





hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.


hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:







Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!