hirdetés
mckamey_manor.png

6 milliót kap, aki végigcsinálja, de még senkinek sem sikerült: ez a világ legdurvább szabadulószobája

A McKamey Manor sokak szerint nem is szabadulószoba, sokkal inkább egy kínzókamra. Most petíció indult a bezáratásáért.
Fotó: YouTube/McKamey Manor - szmo.hu
2019. október 30.


hirdetés

Már több mint 60 ezren írták alá azt az online petíciót, amit a McKamey Manor bezáratása miatt indított egy felhasználó, olvasható a The Sun cikkében.

A petíciót elindító férfi szerint a McKamey Manor játékosai közül sokaknak psuzichiátria kezelésre, másoknak pedig szakorvosi ellátásra volt szüksége a játék után. Frankie Towery úgy véli, hogy ez valójában nem is egy szabadulószoba, hanem egy elátkozott házba csomagolt kínzókamra. Ráadásul rögtön kettő.

Ugyanis nemcsak San Diegóban, hanem már Alabamában is van egy ilyen létesítmény, a brutális horrortúra pedig elképesztően népszerű:

az egész évben üzemelő szabadulószobának 24 ezer főt számláló várólistája van.

A McKamey Manorba pedig csak azok juthatnak be, akik tökéletes állapotban vannak, nemcsak testileg, hanem szellemileg is. A jelentkezőknek orvosi és sportorvosi igazolást is be kell mutatniuk, igazolni kell a mentális épséget, a kezdés napján drogteszten kell részt venni, és egy 40 oldalas nyilatkozatban kell hozzájárulni mindenhez, ami az összesen 8-10 órás (!!!) próbatétel alatt történik velük.

hirdetés

A kegyetlen szabadulószobában pedig tényleg bármi megeshet. Minden próbálkozóról külön felvétel készül, amit a saját YouTube-csatornájára tölt fel a McKamey Manor, ezeknek a sokszor 1,5-2 órás videóknak már a gyors átpörgetése is emberfeletti önuralmat kíván, nemhogy a végignézése.

Nem túlzás azt állítani, hogy nincs tabu: a játékban részt vevőkkel ismeretlen dolgokat etetnek meg, csúszómászókat helyeznek a testükre, intenzív hang és fényhatásoknak teszik ki őket, vagy a hajuknál fogva lógatják őket egy többméteres lyuk felett. Gyakran megkötözik, ütik és egyéb más módokon kínozzák a résztvevőket, akik közül még senki nem tudta végigcsinálni a döbbenetes próbatételeket.

Ezeket egyébként teljesen személyre szabják. A játék megkezdése előtt a cég munkatársai hosszasan elbeszélgetnek a nevezőkkel, feltérképezik minden félelmüket, amikkel jó eséllyel a szembe is kell nézniük majd a szabadulószobában töltött idő alatt. Erre utal a videókban is gyakran elhangzó mondat:

"You really don't want to do this. (Tényleg nem akarod ezt megtenni.)"

Az alapító Russ McKamey külön büszke arra, hogy a Desolation (Pusztaság) névre keresztelt legújabb játékot még senki nem csinálta végig. Ha valakinek ez mégis sikerülne, 20 ezer dollár (átszámítva közel 6 millió forint) üti a markát. Ez már csak azért is jó üzletnek tűnik, mert a McKamey Manor játékaiban nem pénzért, hanem egy zsák kutyakajáért lehet benevezni - ezt az alapító kedvencei fogyasztják el.

Aki esetleg még ezek után sem tudja elképzelni, milyen lehet ez az egész, és miért akarják a lehető leggyorsabban bezáratni mindkét McKamey Manort, azoknak itt van az egyik legtöbbször elindított videó. De tényleg csak azok nézzenek bele, akik mindenre fel vannak készülve. Mi szóltunk.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
walter-palmer.jpg

A világ legnagyobb termetű juhát ölte meg az a fogorvos, aki Cecil oroszlán levadászásáért így is közutálatnak örvendett

Walter Palmer 80 ezer fontot fizetett, hogy leölje az állatot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 11.


hirdetés

Walter Palmer akkor került az újságok címoldalára, és egyben a kommentelők és fórumozók célkeresztjébe, amikor egy vadászat alkalmával megölte Cecilt, a 13 éves oroszlánt, Zimbabwe egyik nemzeti jelképét.

A fogorvosként dolgozó férfit nem hatotta meg a nemzetközi felháborodás:

most büszkén pózolt egy halott argali juhhal, amit ő ejtett el Mongóliában. Az állat megöléséért 80 ezer fontot fizetett

- írja a Mirror.

hirdetés

A lap szerint a férfi és társa 30 nyíl segítségével ölte meg az állatot. Palmer máris újabb vadászatokat tervez a hírek szerint.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
pok_banan_tesco.jpg

A világ legmérgezőbb pókját találta meg a Tescóban vásárolt banánok között egy angol férfi

Egy másik vásárló banánjához pedig póktojások tapadtak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 12.


hirdetés

Két vásárló is azt állítja, hogy mérges pókot talált a Tescóban vásárolt banánok között - írja a Mirror. Az angol nő és férfi egymástól függetlenül vásárolt a hipermarket Costa Ricából származó gyümölcséből. Egyikük egy jókora pókot, a másik pedig póktojásokat talált a banánhoz csomagolva.

A kétgyerekes Geoff Greenwood egy kidderminsteri áruházból ment haza, és otthon fedezte fel a gyümölcshöz tapadt pókot. Azonnal értesítette az üzletláncot a történtekről, a Tesco pedig megtette a szükséges lépéseket.

Ráadásul az áruház haladéktalanul szakértőkhöz küldte a csomagolást az állattal együtt.

A szakemberek szerint az ijesztő rovar egy fiatal brazil vándorpók lehetett, melyet a lábának mintázata alapján lehet leginkább beazonosítani. A brazil vándorpók gyakori Costa Ricában, ráadásul előszeretettel bújik el a banánfákon. Ezt a vándorpókot a világ leghalálosabb mérgű pókjai között tartják számon: a csípésével véráramba kerülő méreganyag két órán belül végezhet áldozatával.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
aszteroida.jpg

Aszteroida halad a Föld felé - később akár még gondot is okozhat

Most még biztonságban elkerül bennünket, de a visszafelé tartó útján akár belénk is csapódhat.
Fotó: A Owen/Pixabay (illusztráció) - szmo.hu
2020. július 11.


hirdetés

Több mint 75 ezer km/h sebességgel tart a Föld irányába egy aszteroida, de szerencsére a tudósok számítása szerint mintegy 9,5 millió mérföld (több mint 15 millió kilométer) távolságban halad el a Föld mellett - írja a Daily Star.

Ami aggasztóbb, hogy az Európai Úrügynökség (ESA) tudósai úgy számolnak, hogy a közel 70 méter átmérőjű 2020 MO néhány évtized múlva, 2059-ben, amikor pályája visszafordul, eltalálhatja bolygónkat.

Az ESA megállapította, hogy az aszteroida egy elnyújtott pályán mozog a Nap körül, amelyen túlhalad a Marson is, és könnyen elképzelhető, hogy keresztezi a Föld pályáját is. Emiatt felkerült az űrügynökség veszélyjelző listájára is.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
roka-tyukkal-a-szajaban-videoztak-le-zentendre-lakotelep-illusztracio.jpg

Videón, ahogy egy tyúkkal a szájában oson el a róka egy szentendrei lakótelepen

A környéken többször is láttak már rókát, de a vaddisznók is gyakori vendégek arrafelé.
A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. július 12.


hirdetés

Szentendrén, a Puspökmajori lakótelepen, a Hamvas Béla utcában vettek videóra egy rókát, amint eloson a panelházak között egy tyúkkal a szájában - számolt be a sokszinuvidek.24.hu.

Security Check Required

null

A felvétel készítője, Falaki Szabolcs a portál kérdésére elmondta, hogy gyakori vendégek arrafelé a rókák, Főleg a kora reggeli órákban lehet őket látni, de csak egy-egy pillanatra, ahogy elhúzzák a csíkot.

Viszont sokkal gyakrabban lehet hallani a közelből esténként vaddisznó hangot sőt, már a lakótelep ablakai alatt is szoktak túrni, élelmet keresni.

hirdetés

A Szentendrei Médiaközpont még májusban írt arról, hogy egyre több a róka a lakott területen, ezért az Önkormányzat tájékoztatást adott ki. Több elérhetőséget is leírtak, hova érdemes fordulni, ha valaki gyanúsan viselkedő állatot lát vagy bejelentést szeretne tenni, esetleg kérdése van.

"Fontos tudni, hogy lakott (bel)területen – és annak egy meghatározott körzetében – még vadásztársaság sem lőhet. Mérget végképp nem használhat, hiszen az nem csak a dúvadat ölné meg, vagyis ugyanúgy nem szelektív, mint a gyilkos csapda. Így csakis az ún. élve fogó csapdák használatát kérheti a vadásztársaságtól bárki, amennyiben a telke megfelelő védelméről maga előzetesen hiába gondoskodott. Ha egy róka foglyul esik, az ingatlan tulajdonosának értesítenie kell a társaságot, aki elszállítja az állatot. Mérget és fegyvert – akár légpuskát – tehát saját telkén sem használhat senki róka ellen, mert ez bűncselekmény" - hívták fel a figyelmet.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!