hirdetés
mckamey_manor.png

6 milliót kap, aki végigcsinálja, de még senkinek sem sikerült: ez a világ legdurvább szabadulószobája

A McKamey Manor sokak szerint nem is szabadulószoba, sokkal inkább egy kínzókamra. Most petíció indult a bezáratásáért.
Fotó: YouTube/McKamey Manor - szmo.hu
2019. október 30.


hirdetés

Már több mint 60 ezren írták alá azt az online petíciót, amit a McKamey Manor bezáratása miatt indított egy felhasználó, olvasható a The Sun cikkében.

A petíciót elindító férfi szerint a McKamey Manor játékosai közül sokaknak psuzichiátria kezelésre, másoknak pedig szakorvosi ellátásra volt szüksége a játék után. Frankie Towery úgy véli, hogy ez valójában nem is egy szabadulószoba, hanem egy elátkozott házba csomagolt kínzókamra. Ráadásul rögtön kettő.

Ugyanis nemcsak San Diegóban, hanem már Alabamában is van egy ilyen létesítmény, a brutális horrortúra pedig elképesztően népszerű:

az egész évben üzemelő szabadulószobának 24 ezer főt számláló várólistája van.

A McKamey Manorba pedig csak azok juthatnak be, akik tökéletes állapotban vannak, nemcsak testileg, hanem szellemileg is. A jelentkezőknek orvosi és sportorvosi igazolást is be kell mutatniuk, igazolni kell a mentális épséget, a kezdés napján drogteszten kell részt venni, és egy 40 oldalas nyilatkozatban kell hozzájárulni mindenhez, ami az összesen 8-10 órás (!!!) próbatétel alatt történik velük.

A kegyetlen szabadulószobában pedig tényleg bármi megeshet. Minden próbálkozóról külön felvétel készül, amit a saját YouTube-csatornájára tölt fel a McKamey Manor, ezeknek a sokszor 1,5-2 órás videóknak már a gyors átpörgetése is emberfeletti önuralmat kíván, nemhogy a végignézése.

Nem túlzás azt állítani, hogy nincs tabu: a játékban részt vevőkkel ismeretlen dolgokat etetnek meg, csúszómászókat helyeznek a testükre, intenzív hang és fényhatásoknak teszik ki őket, vagy a hajuknál fogva lógatják őket egy többméteres lyuk felett. Gyakran megkötözik, ütik és egyéb más módokon kínozzák a résztvevőket, akik közül még senki nem tudta végigcsinálni a döbbenetes próbatételeket.

Ezeket egyébként teljesen személyre szabják. A játék megkezdése előtt a cég munkatársai hosszasan elbeszélgetnek a nevezőkkel, feltérképezik minden félelmüket, amikkel jó eséllyel a szembe is kell nézniük majd a szabadulószobában töltött idő alatt. Erre utal a videókban is gyakran elhangzó mondat:

"You really don't want to do this. (Tényleg nem akarod ezt megtenni.)"

Az alapító Russ McKamey külön büszke arra, hogy a Desolation (Pusztaság) névre keresztelt legújabb játékot még senki nem csinálta végig. Ha valakinek ez mégis sikerülne, 20 ezer dollár (átszámítva közel 6 millió forint) üti a markát. Ez már csak azért is jó üzletnek tűnik, mert a McKamey Manor játékaiban nem pénzért, hanem egy zsák kutyakajáért lehet benevezni - ezt az alapító kedvencei fogyasztják el.

Aki esetleg még ezek után sem tudja elképzelni, milyen lehet ez az egész, és miért akarják a lehető leggyorsabban bezáratni mindkét McKamey Manort, azoknak itt van az egyik legtöbbször elindított videó. De tényleg csak azok nézzenek bele, akik mindenre fel vannak készülve. Mi szóltunk.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
109344294_micheandcassidy_976.jpg

17 évesen egy szelfinek köszönhetően tudta meg, hogy csecsemőkorában elrabolták

Miché Solomon egy hihetetlen véletlennek köszönhetően tudta meg, ki is ő valójában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 28.1997 áprilisában egy nővérnek öltözött nő sétált ki egy fokvárosi kórházból, karjában egy háromnapos csecsemővel, akit a szülészetről hozott el, miközben édesanyja az igazak álmát aludta.

Nem sok esély volt arra, hogy 17 évvel később az elrabolt kisbaba felfedezi valódi személyazonossgát, mégis pontosan így történt.

Az igaz történetet a BBC közölte hasábjain.

Minden Miché Solomon végzős évében kezdődött, a szintén fokvárosi Zwaanswyk középiskolában.

2015 januárjában az akkor 17 éves lányt azzal kezdték el piszkálni az iskolatársai, hogy kísértetiesen hasonlít az új lányra, Cassidy Nurse-re, aki három évvel alatta kezdte meg a tanulmányait.Miché eleinte nem sokat foglalkozott a témával, de amikor a folyosón összefutottak, a lány azonnal érezte a megmagyarázhatatlan összeköttetést kettejük között.

"Szinte úgy éreztem, hogy ismerem. Nagyon ijesztő volt - nem értettem, hogy miért érzem ezt"

- magyarázta a lapnak.

A korkülönbség dacára a két lány ezután sok időt töltött együtt, nagyon jó barátnők lettek. Ha valaki arról kérdezte őket, hogy testvérek-e, mindig azzal viccelődtek, hogy nem tudják, talán majd egy következő életben azok lesznek.

Aztán egy nap elkészítették azt az ominózus szelfit, ami mindent felborított.

Egy barátjuk még fel is vetette Michének, hogy egészen biztos benne, hogy nem adoptálták? Ő azonban csak nevetett az ötleten.

Később otthon is megmutatták a fotót a családtagjaiknak. Lavona, Miché anyukája - aki "hercegnőmnek" hívta lányát és bármit megtett érte - meg is jegyezte, hogy mennyire egyformán fest a két lány.

De Cassidy szülei meglepődve bámultak a fényképre és azt mondták, hogy lenne egy kérdésük lányuk új barátnőjéhez.

Mikor legközelebb találkoztak, Cassidy meg is kérdezte Michét, hogy 1997. április 30-án született-e. A lány először nem értette a faggatózást, de aztán elmondta, hogy bizony, akkor született. Pár héttel később Michét váratlanul az igazgató irodájába hívatták a matekórájáról és két szociális munkás várt rá. Elmeséltek neki egy történetet egy háromnapos babáról, akit Zephany Nurse-nek hívtak és 17 évvel ezelőtt elraboltak a fokvárosi kórházból. Elmagyarázták neki, hogy több bizonyíték is arra utal, hogy ő lehet ez a gyermek.

Ő eleinte nem hitte el a dolgot, azt bizonygatta, hogy a születési anyakönyvi kivonatán is egy másik kórház szerepel, a szociális munkások azonban nem tágítottak. Miché azt gondolta magában, hogy csakis egy félreértésről lehet szó, de azért beleegyezett a DNS-tesztbe.

"Annyira hittem anyámban, aki felnevelt, hogy soha nem hazudna nekem, főleg arról, hogy honnan származom. Ezért biztos voltam benne, hogy a teszt negatív lesz."

De a reményei nem igazolódtak be, másnap kiderült, hogy valóban ő az a Zephany Nurse, akit annak idején elloptak a kórházból.Michét lesokkolták a hírek, úgy érezte, hogy elvesztette a kontrollt élete felett. A sztori a dél-afrikai újságok címlapjára került és a felnőttkor küszöbén álló lány élete fenekestül felfordult. Azt mondták neki, hogy míg három hónappal később be nem tölti a 18. életévét, addig nem hozhat saját döntést a témában és nem térhet haza, hanem egy otthonban kell maradnia.

Ezután a nőt, akit 17 évig édesanyjának hitt, letartóztatták.

"Ez teljesen összetört engem. Szükségem volt rá. Szükségem volt arra, hogy megkérdezzem, 'Miért? Mi ez az egész?' Nagyon felkavart, hogy valaki máshoz tartozom"

- mondta a lány.

Miché ott volt, amikor kikérdezték Lavona férjét, Michaelt, akit egészen addig gyengéd, gondoskodó édesapjának tekintett, és akire hősként nézett fel. A rendőrség sosem talált bizonyítékot arra, hogy a férfi is részt vett a gyermekrablásban. Elmondása szerint Lavona terhes volt.

A hatóságok úgy gondolják, hogy a nő vetélése után úgy tett, mintha még mindig terhes lenne, majd ellopta a gyermeket a kórházból és azt hazudta, hogy az övé.

Noha Celeste és Morne Nurse további három gyermeknek is életet adott, sosem adták fel elveszett lányuk keresését, és minden évben megünnepelték a születésnapját, még azután is, hogy elváltak. Fogalmuk sem volt arról, hogy a kislány csupán 5 kilométerrel arrébb cseperedik.

A lányt hamar egyesítették biológiai szüleivel, de nem volt minden zökkenőmentes. Hiába ölelte meg őket, hiába sírtak valamennyien, valami hiányzott.

"Úgy voltam vele, hogy sajnáltam ezeket az embereket, amiért sok mindenen mentek keresztül. Ez szomorú, de valójában nem éreztem semmit. Nem éreztem, hogy hiányoztak volna"

- nyilatkozta Miché, aki érzelmi zűrzavarba került.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
Képernyőfotó-2019-10-26-16.44.06.png

„Túl kicsi” pocakja miatt támadták a terhes modellt, válaszul videóban mutatta be, hogyan változott a teste

Az Instagramon népszerű lányt azzal gyanúsították az internetes trollok, hogy éhezteti a kisbabáját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 26.Az általában internetes zaklatásban és ócsároló kommentekben testet öltő "shaming", vagyis online megszégyenítés a kismamákat sem kíméli.

Ezt megtapasztalhatta Belle Lucia Instagram-sztár és modell is, akit azzal vádoltak meg, hogy "éhezteti gyermekét", mivel várandósan "túl kicsi" volt a pocakja.

Hogy visszavágjon a trolloknak, a 24 éves ausztrál nő űgy döntött, hogy készít egy videót teste terhesség alatti átváltozásáról.

15 hetes terhességétől kezdve egészen a szülésig rögzített bikinis videókat, majd egy héttel azután is, hogy életet adott kisfiának októberben, így a montázs végén a baba is látható.

A gyermek pontos születési dátumát és nevét titokban tartotta, de annyit megosztott követőivel, hogy 3,2 kilót nyom a kicsi.

A fiatal nő korábban a Daily Star hasábjain vallott arról, hogy az átlagostól (talán) kisebb babapocakjáért piszkálták.

"Az emberek azzal vádoltak, hogy csak tettetem a terhességem, vagy olyanokat mondtak, hogy szerintük a gyermek halott.

Teljesen lesokkolt, hogy egy anya kijelentette, hogy rossz példa vagyok a többi nő számára, mivel nem vagyok elég nagy, mások pedig azt hangoztatták, hogy éheztetem a kicsit és egészségtelen vagyok"

- mesélte Belle Lucia.

Szerencsére a pozitív kommentek azért túlsúlyban voltak, de a kismamát így is megviselték a pocakjára tett megjegyzések.

A videót 2 nap leforgása alatt több mint 37 ezren nézték meg YouTube-on.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
orthodontist-287285_1920.jpg

Világrekord: kihúzták a világ leghosszabb emberi fogát

A közel 4 centiméteres fogat egy német fogorvos távolította el.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. október 30.A világrekord 2018. szeptember 17-én született egy mainzi fogorvosi rendelőben.

Dr. Max Lukas egy horvát származású, német páciens szájából húzta ki az eddig soha nem látott méretű, egészen pontosan 37,2 milliméteres emberi fogat - számolt be a Frankfurter Neue Presse c. lap.

A műveletért kedden kapta meg a Guinness Világrekordoktól az elismerő oklevelet.

A beteg heves fogfájással érkezett a rendelőbe, de ekkor még nem sejtették, hogy különleges esetről lesz szó - írja a DW.com.

A fogorvos szerint egy közönséges foghúzásra készültek és mindenki meglepődött, amikor egy csaknem 4 centiméteres fog került elő a páciens szájából.

A fog közel háromnegyede az ínyben helyezkedett el.

A "világcsúcs" dokumentálása körülbelül egy évig tartott. Az orvos minden szükséges papírmunkát elkészített és ellenőriztette a fogat, így gond nélkül hitelesítették a rekordot.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
twerkeles_fejbe_rugas_brazilia.png

Sokkoló videó: nekifutásból rúgta fejbe a buliban táncoló barátnőjét egy férfi

Túl erotikus volt a lány twerkelése, ezen pöccenhetett be a brazil srác.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2019. október 29.Szabályos nekifutásból rúgta teljes erővel arcon a barátnőjét egy brazil férfi, miközben a lány éppen guggolva twerkelt egy buliban. A Daily Mail azt írja, hogy az eset az O Poeta nevű rapper buliján történt Pojucában.

A döbbenetes pillanatról videó is készült, amin jól látszik, hogy

miközben a lány a csípőjét ringatva táncol, a tömegből hirtelen felbukkan egy piros pólós férfi, aki nekifutásból, teljes erőből fejbe rúgja.

A videó alapján úgy tűnik, hogy az ismeretlen nevű lánynak az ijedtségen kívül nem lett komolyabb baja.

A férfit a biztonsági őrök elkapták, de a beszámolókból nem derült ki, hogy indult-e ellene rendőrségi eljárás.

O Poeta az Instagramján határolódott el a rugdosástól. Azt írja, hogy

"Ha szexista és gyáva vagy, tele előítéletekkel, ráadásul nem tudod elfogadni, hogy egy nő táncol a színpadon, ne kövess engem az Instagramon vagy más közösségi felületen, ne gyere az O Poeta bulikra! Még jobb, ha el sem hagyod a lakásodat, a társadalom és a nők ugyanis nem érdemlik meg, hogy ilyen emberekkel kelljen élniük, te pedig azt nem érdemled meg, hogy O Poeta rajongója legyél!"


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!