hirdetés
ugyved-prostitualt-no.jpg

Másodállásban prostituált egy amerikai ügyvédnő, a férje pedig teljesen elfogadja

A nő és a férfi szerint is ez ugyanolyan munka, mint bármi más.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 10.


hirdetés

Katherine Sears védőügyvédként dolgozik, de emellett van egy teljesen másik munkája is, amit ugyan csak másodállásban végez, mégis nagyon jól keres vele. A 30 éves nő ugyanis úgy döntött, visz egy kis izgalmat az életébe azzal, hogy prostituált lesz.

Katherine három évvel ezelőtt kezdett el pénzért szexelni egy nevadai bordélyházban, ahol több hetet tölt el egyszerre, majd egy hétig otthon van, ahol mint ügyvéd tevékenykedik. Prostituáltként naponta 10-15 ügyfél jár hozzá egy forgalmasabb napon. Egyszer a szokásos három hét alatt 45 ezer fontot, azaz több mint 16 és fél milliót keresett.

A nő szerint nem kell lenézni azokat, akik szexért kapják a pénzüket, hiszen ők is emberek. Szeretné, ha az emberek véleménye megváltozna a szexmunkásokról.

"Azok a prostituáltak, akiket ismerek, a legjobb emberek között vannak, akikkel valaha találkoztam. Szerintem sokan úgy ítélik el a prostitúciót, hogy nem is tudják igazából, mit is ítélnek el. Nőket degradálnak, akik csak nyitottan állnak a szexhez. Megvan a véleményük arról, mi a normális, és ha nem olyan vagy, akkor máris elítélnek. Szóval ezen a téren van még hová fejlődni"

- véli Katherine Sears.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mavis.jpg

Öngyilkossági paktumot kötött egy idős házaspár, de a nő túlélte – őrizetbe is vették

A férfi hosszas és fájdalmas betegsége miatt döntöttek a közös öngyilkosság mellett. A nőt bűncselekménnyel vádolták meg, miután magához tért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.A 80 éves Mavis Eccleston és férje 81 éves Dennis a kettős öngyilkosság mellett döntöttek, miután a férfi fájdalmai a rák hatására elviselhetetlenné váltak - írja a Mirror.

„Még mindig sajnálom, hogy túléltem azt a napot, mert továbbra is szeretnék Denisszel lenni, de most elégedett vagyok a családomban betöltött szerepemmel”

– mondta Mavis, aki a végzetes koktél elfogyasztást követő reggelen felébredt a kórházban.

Az eset 2018 februárjában történt. Mavis férje sebesült állatéhoz hasonló ordítására riadt fel az éjszaka közepén. Ennek hatására mondta ki a végzetes ítéletet, hogy „csinálják együtt, ő készen áll”.  Már korábban is felvetődött bennük ez az öngyilkosság lehetősége, így Dennis arcrezzenés nélkül vett elő egy pohárnyit az erős fájdalomcsillapítókból, amit kapott az orvosaitól.

Mindketten bevettek a pirulákat, és közösen lefeküdtek az ágyba. Dennis utolsó szavait ekkor intézte feleségéhez.

„Jó éjt, drágám” – mondta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
sma.jpg

Két gyermekük is SMA-s, azért harcolnak, hogy tudjanak majd járni

A második kisfiuknál is gerincvelő eredetű izomsorvadást diagnosztizáltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.Mindketten tudnak majd járni, ezért harcolnak - ezt mondta az RTL Híradónak a tatabányai anya, akinek legkisebb fiánál is SMA-t, vagyis gerincvelő eredetű izomsorvadást diagnosztizáltak. Tavaly a középső gyereknél állapították meg a betegséget. A 3 és fél éves Dani a kezeléseknek köszönhetően sokat fejlődött, ugyanez az út vár a másfél éves Bercelre is.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
drugs-908533_960_720.jpg

Megbüntettek egy idősek otthonát, mert több gondozottjuk is kokainozott

Az idősek beszámolója nyomán a szálak egy gondozóhoz vezetettek.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. szeptember 22.Elharapózott a kábítószer-használat egy Connecticut állambeli idősek otthonában - írja a News Times. Annyira, hogy az esetek miatt már magát az intézményt is megbüntették, mintegy másfél millió forintnyi dollárra - teszik hozzá.

A lap azt írja: az első bentlakók tavaly április végén buktak le, miután látták, hogy az egyikük egy feltekert papírpénzt ad át egy másik ellátottnak. Az egydolláros bankjegyen fehér por volt látható, és később kiderült, nem véletlenül: a két lakó szervezetében kokaint találtak.

Két héttel később egy másik gondozottról derült ki, hogy kokainozik, de nála egy kórházi vizsgálat mutatta ki a kábítószer nyomait.

Hat nappal később pedig egy metadon klinikáról telefonáltak az otthonba, közölve velük, hogy az egyik lakójuk kokaintesztje pozitív lett. Az idősek beszámolója nyomán a szálak egy gondozóhoz vezetettek – az érintett alkalmazottat az eset után kirúgták.

A közegészségügyi hatóság vizsgálata kiderítette azt is, hogy az otthon minden eset után felszólították, hogy több napon is kutassák át a kokainhasználaton kapott lakók szobáit, de ezt nem végezték el rendesen.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
alfonso-scarpa-I-_Zmz6G6PU-unsplash.jpg

Az anya eladta a gyermekei játékait az eBay-en, hogy koktélbárt csináljon magának

Pénzt és helyet szabadított fel az eladással, hogy saját elképzeléseit valósítsa meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.Rebecca Rushworth, főállású anya körülbelül 250 ezer forintot költött koktélbárjára - bortartóval, LED világítással és kristálypoharakkal kiegészítve.

A két gyerek, az öt éves Sienna és a három éves Frankie nem voltak túl elégedettek, mikor kiderült, hogy az anyukájuk titokban eladta a játékukat az eBay-en. Az anya elmondása szerint csak a helyet foglalta, és már nem is igazán játszottak vele a gyerekek. A játék bevásárlóközpont helyén most már a házi készítésű bárpult áll.

A Facebookon keresztül osztotta meg az átalakult lakásrészt, amit egy este álmodott meg, amikor éppen borozgatott. Az új kialakított rész remek beszélgetési pont lett a lakásban az anya elmondása szerint, és neki is újabb indokot ad, hogy megigyon egy nap egy pohár bort.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebecca Rushworth (@walls_cantalk) által megosztott bejegyzés,

A kommentelők elismerték az anya lakberendezési készségeit. Sokan írták, hogy zseniálisan gondolta újra a teret, és adott új életet régi tárgyaknak, mint például az izzók. Akadt olyan is, aki szerint ezzel kéne foglalkozni az anyaság mellett.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x