hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Máris kételkednek Curtis elvonókúrájának sikerében
Orvosi segítségre ilyenkor szükség van - mondja a szakember.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 19.


hirdetés

Pszichológus segítsége nélkül szabadították meg Curtist a drog- és alkoholfüggőségétől. A szakértő szerint ez azonban nem biztos, hogy elég. A Borsnak dr. Funk Sándor addiktológus főorvos azt mondta: tapasztalatai szerint az elvonási tüneteket enyhítő gyógyszerek nélkül nem szokott menni a leszokás, pláne kokainmegvonás esetén. "Ha pedig gyógyszer kell, ott orvosnak is lennie kell" – mondta a lapnak.

Curtis korábban azt mondta, az első napok nehezek voltak, de később szaunázással, sporttal, vitaminokkal és rengeteg folyadékkal sikerült minden oda nem illő anyagot kitakarítania a szervezetéből, így napról napra jobban lett. A Borsnak azt is mondta, sem pszichológus, sem pszichiáter nem foglalkozott vele a méregtelenítő program alatt.

"Én nem engedném az intenzív sportolást és a szaunázást sem, a megvonás ugyanis heves szívdobogással, vérnyomás- és vércukor-ingadozással, rossz közérzettel, bőrbizsergéssel, zsibbadással, állandóan változó hangulattal, és még sok egyéb más kellemetlen tünettel jár együtt" – magyarázta dr. Funk Sándor addiktológus a Borsnak. Az orvos szerint a hangulat­ingadozás a legnehezebben viselhető tünet a betegek számára. Mindezek ellenére nem zárja ki, hogy Curtis orvosi segítség nélkül, másfajta terápiával is képes volt elindulni az úton.

Az újpesti rapper a hét végén a Blikknek adott interjút, amelyben elmondta: tele van komoly tervekkel. A héten ugyanis rögtön két fellépése van. Tervei szerint Pápai Jocival közös dalt készít, aztán stúdióba vonul Burai Krisztiánnal, hogy megkezdje új lemezének felvételét, hiszen hét új dalt írt az elvonón.

A színpad mellett akár a képernyőn is újra láthatjuk - árulta el a Blikknek. "Készülök a televízióban is visszatérni, de erről még nem árulhatok el részleteket" – mondta a lapnak a zenész, aki tárgyalásban van az egyik kereskedelmi csatornával.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Schmuck Andor egy 27 évvel fiatalabb lánnyal jött össze
A 22 éves egyetemista szedte fel a 49 éves politikust.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.Egy 27 évvel fiatalabb lányban találta meg a szerelmet Schmuck Andor. A 49 éves politikus és a 22 éves egyetemista lány a 24.hu-nak mesélt először a kapcsolatukról, az is kiderült, hogy valójában nem is Schmuck Andor szedte fel az egyetemistát, hanem a fiatal lány a politikust.

Megismerkedésük története pedig egy igazi mesébe illő történet, ugyanis a lány megbotlott a lépcsőn és a politikus kapta el. Majd másnap a 22 éves egyetemista írt neki egy üzenetet, amiben az állt, hogy köszönöm. A politikus először meglepődött, de aztán az első randin rögtön kiderült, hogy első látásra szerelem az övék.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi történt az első randi után, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szívmelengető családi képet mutatott Csobot Adél Istenes Bencéről és fiaikról
A műsorvezető ismét bizonyította, milyen gondoskodó édesapa.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 24.Csobot Adél tudja, milyen fontos és produktív dolog is a kisgyermekek életében az esti mese, ezért akkor sem mond le róla, ha ő nem tud eleget tenni ennek a szülői kötelességnek. Ilyenkor kedvese, Istenes Bence is bebizonyíthatja, mennyire gondoskodó édesapa.

Az énekesnő elbűvölő fotót osztott meg Instagram-oldalán, melyen két gyerkőce és Bence az ágyban összebújva belemélyednek a mesevilág rejtelmeibe. Ádin és Nátán láthatóan élvezik a helyzetet.

"Bencusnak a meseolvasás nem mindig a kedvenc elfoglaltsága, pedig hát... Istenem, de fontos ez a gyerekek életében! Elment a hangom ma estére (kicsit beteg vagyok), így nem volt kifogás: jött Virgonc és Sajtkukac is"

- írta Csobot Adél.

A képért kattints!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Dér Heni a Való Világ egykori játékosával jött össze
Már korábban is ismerték egymást, de csak pár hónapja mélyült el a kapcsolatuk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.Dér Heni újra szerelmes - erről ő maga beszélt a Ripostnak, pedig az énekesnő ritkán szólal meg a magánéletével kapcsolatban. Dér Heni a Való Világ 6 egykori játékosa, VV Laci rabolta el a szívé öt hónappal ezelőtt. Laci második neve a Kornél, az énekesnő viszont így szólítja.

Az énekesnő azt mondta alapnak, hogy bár már régóta ismert mostani párját, csak néhány hónapja kerültek egy társaságba, ahol elindult köztük valami. Heni azt is kifejtette, az tetszett meg neki a párjában, ahogyan gondolkodik, ahogyan éli az életét. Az énekesnő számára mindig is a belső értékek voltak fontosak.

"Tetszett az értékrendje, mert nagyon hasonló az én látásmódomhoz. Ennek köszönhetően pedig gyorsan kialakult bennem a vonzalom iránta. Februárban együtt utaztunk el Dominikára, ahol elmélyülhetett a kapcsolatunk, hiszen volt időnk maximálisan egymásra figyelni, így sikerült összecsiszolódnunk"

- mesélte az énekesnő a lapnak.

Dér Heni azt is elárulta, hogy bár még nem élnek együtt Kornéllal, nagyon sok időt töltenek együtt, szóval lehet, hogy hamarosan akár össze is bútorozhatnak. Sőt, a énekesnő már a szüleinek is bemutatta Kornélt, hiszen számára sem csak egy futó kaland a kapcsolatuk.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Ujjlenyomatok, öngyilkosságok, ajándékok - 10 vitathatatlan tény Michael Jackson gyermekmolesztálási ügyével kapcsolatban
Van, ami nem fekete-fehér és van, ami az.
Vanity Fair, fotók: YouTube - szmo.hu
2019. március 19.Pár napja jelent meg a Vanity Fair írása, melyben egy, Jackson molesztálási botrányát már évekkel ezelőtt boncolgató és az ügyben oknyomozó újságíró osztja meg véleményét - és írja le, milyen megkérdőjelezhetetlen tények kellene, hogy elgondolkoztassák a Jackson ártatlanságában fanatikusan hívőket.

Maureen Orth elmeséli a cikkben, hogy még 1993-ban az első per idején, amikor Jordan Chandler vádolta meg szexuális bántalmazással Jacksont, feladatául kapta, hogy írjon az ügyről a Vanity Fairnek. Természetszerűleg tudni akarta, hogy Jackson találkozott-e más fiatal fiúkkal is - s hamarosan ismerős lett számára Wade Robson és Jimmy Safechuck neve (ők szerepelnek az HBO-dokumentumfilmben, melyről már többször írtunk.)

Wade édesanyja nem volt hajlandó megszólalni, ám az apja, Dennis visszahívta az újságírót Ausztráliából. Közölte, hogy fél, elveszítheti a fiát, ha bármit is mond a popsztár ellen, s elárulta egy sötét titkát: őt magát is molesztálták gyermekkorában, s erről 30 évig képtelen volt beszélni.

A dolog azonban váratlan fordulatot vett, amikor a férfi egy héttel később visszahívta az újságírót: kiderült, hogy sikerült elérnie a Jacksonnál tartózkodó feleségét és szerette volna megváltoztatni a nyilatkozatát, majd Jacksont dicsérte. A férfi 2002-ben aztán öngyilkosságot követett el.

Az újságírót az döbbentette meg leginkább, miután megnézte a Neverland elhagyása című dokumentumfilmet, hogy Robson és Safechuck történetei mennyire kísértetiesen összecsengtek Jordie Chandler sztorijával, valamint Gavin Arvizoéval, aki 2005-ben vádolta meg Jacksont molesztálással. Egy másik fiú, Jason Francia - az ő anyja Jackson házvezetőnőjeként dolgozott - eskü alatt vallotta, hogy Jackson molesztálta. Így mára ötre emelkedett azon férfiak száma, akik azt állítják, hogy Michael Jackson pornográf tartalmakat mutatott nekik, kielégítette őket és először végzett velük szexuális tevékenységeket 7 és 12 éves koruk között.

Az író szerint rengeteg a hasonlóság az ügyek között: problémás családok gyermekeit szemelte ki Jackson, lelkileg alaposan megfélemlítette és trenírozta őket, ajándékokkal halmozta el és elcsábította őket, sőt, még a szexuális aktusok formái is azonosak. A "szakítások" is ugyanúgy történtek: ahogy eljött a serdülőkor, a fiúk trónvesztettek lettek, és gyorsan lecserélte őket egy új, fiatalabb fiúra. A családokat Jackson az újságíró szerint ugyanúgy kezelte: ajándékokkal, utazásokkal, kölcsönökkel, olykor autókkal és egész ingatlanokkal kenyerezte le őket.

Íme a 10 tagadhatatlan tény a sztár molesztálási ügyével kapcsolatban, ami segíthet kontextusba helyezni a dokumentumfilmben elhangzottakat is:

1. Nem kérdés, hogy 34 éves korában Michael Jackson több, mint 30 éjszakát aludt egyhuzamban egy ágyban a 13 éves Jordie Chandlerrel a fiú házában, miközben a fiú anyja is a házban tartózkodott. Chandler apjának házában is egy ágyban aludtak (a szülők elváltak).

2. Eddig öt fiú is megvádolta szexuális bántalmazással Jacksont, akikkel egy ágyban aludt: Jordie Chandler, Jason Francia, Gavin Arvizo, Wade Robson és Jimmy Safechuck. Minden gyereknek becenevet adott, Chandlernek és Arvizónak ugyanazt: Rubba.

3. Jackson 25 millió dollárt fizetett Chandlerék bírósági perének elsimítására, így ejtették a vádat. Jordie ebből 18 milliót kapott, 2,5-öt a szülők, a többit az ügyvédek. Franciának is fizetett: 2,4 millió dollárt.

4. Michael Jackson a vitiligo nevű, bőrelszíneződéssel járó betegségtől szenvedett. Jordie Chandler rajzolt egy képet a hatóságok kérésre Jackson péniszéről - pár hónappal később a nyomozók lefényképezték a sztár nemi szervét, s a fotó megegyezett a fiú által rajzolt bőrhibákkal.

5. A Jackson hálószobájába vezető folyosó komoly biztonsági zóna volt: kamerával és hangérzékelővel volt felszerelve, így ha valaki közeledett, a rendszer csengőhanggal jelezte.

6. Jacksonnak hatalmas, felnőtt erotikus tartalom-gyűjteménye volt az ágya mellett, beleértve szado-mazo-kötözős képeket, és meztelen fiúk tanulmányfotóit. A titkosszolgálat igazságügyi szakértői megtalálták a képeken a fiúk ujjlenyomatait, s ugyanazon a lapokon Jacksonét is.

7. A Neverlandben dolgozókat is kihallgatták a Santa Barbarai hatóságok, s kiderült, soha senki nem látott nőt a házban, aki együtt töltötte volna Michael Jacksonnal az éjszakát - s ebbe beletartozik két felesége is. Debbie Rowe, a második feleség azt állította a rendőröknek, hogy sosem volt szexuális kapcsolata Jacksonnal.

8. A Jacksonnal együtt alvó fiúk szülei elképesztő mennyiségű és értékű ajándékokat kaptak. Jimmy Safechuck szülei házat, Chandler anyja gyémántkarkötőt kapott, Wade Robson anyja állandó tartózkodásra jogosító vízumot.

9. Két, Jacksont vádló fiú édesapja is öngyilkosságot követett el. Mind Wade Robson, mind Jordie Chandler eltávolodott az öngyilkosság idején az apjától.

10. Egy 2003-es dokumentumfilmben Jackson azt mondta Martin Bashinak, hogy semmi rossz nincs abban, ha az ember fiúkkal osztja meg az ágyát.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x