hirdetés
aladdin-porno.png

Már pornóváltozata is van az új Aladdin-filmnek

Találóan az Aladdick címet viseli.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 12.


hirdetés

Az új, élőszereplős Aladdin-filmről mi is írtunk korábban. Az eredeti Disney-rajzfilm feldolgozásában többek között Will Smith is szerepel.

A film debütálásával majdnem egyidőben elkészült egy pornóváltozat is, ami az Aladdick címet viseli, és műfaja szerint pornómusical-paródia. Itt lehet megnézni az előzetesét:

A főszereplő mellett itt olyan karakterek játszanak a történetben, mint Jizzman (Jázmin), Jafuck (Jafar) és Vagenie (Dzsinn).

Az Aladdicket egyébként ugyanaz a csapat készítette, ami korábban a Trónok harca pornóváltozatát, a Game of Bones-t is. A szereplők gárdáját April O’Neil, Donnie Rock és Daisy Ducati gyarapítja.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
barna-medve.jpg

Eltörte a gerincét a medve, majd „élő múmiaként” raktározta a férfit az odújában egy hónapig

Tartalék ennivalónak szánta. A férfi valahogy túlélte, de az orvosok sem értik, hogy maradt életben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 26.Dél-Szibériában van az a medveodú, amelyben egy férfi egy hónapon keresztül élt át pokoli kínokat, mert egy medve megtámadta, eltörte a gerincét, majd "elraktározta tartalék ennivalónak".

Alekszanderre a Mongóliával határos Tuvában bukkantak rá a vadászok, mert a kutyáik jelezték, hogy valaki van az odúban. A vadászok bepillantottak, és azt hitték, hogy egy mumifikálódott holttestet látnak, de nemsokára kiderült, hogy a férfi még él.

Azonnal kórházba vitték, ott az orvosok megvizsgálták, és megállapították, hogy eltört a gerince, csontig soványodott, és bőre is rothadni kezdett - ahogy azt a medve is valószínűleg tervezte, hiszen "konzervételnek" szánta szűkösebb időkre. A férfit az intenzíven kezelik, és a csodával határos módon nemcsak eszméleténél van, hanem még beszélni is tud, sőt, a karjait is képes mozgatni.

Persze nem úszta meg ennyivel, a fizikai megpróbáltatások pszichésen is rendkívül megviselték, az egy hónapos senyvedés után nem emlékszik, csak a keresztnevére, de azt, hogy hány éves, már nem tudta megmondani. Arra emlékezett, hogy a medve rátámadt, eltörte a gerincét, és a mozgásképtelen férfit az odújába vonszolta.

Az orvosok egyelőre nem értik, hogy maradhatott egyáltalán életben a férfi, hiszen a sérülései és az egy hónapig tartó tortúra ezt gyakorlatilag lehetetlenné tették. Alekszander azt mondta, hogy vizeletet ivott, így tudott életben maradni.

Lapozz a felkavaró képekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
anya-uatanakap-negyeves-kisfianak.png

Az utolsó pillanatban, bokájánál kapta el a negyedikről lezuhanó kisfiát az anyuka

Valószínűleg a biztos haláltól mentette meg. A videótól minket is kivert a víz...
Mirror - szmo.hu
2019. június 25.Az elképesztő, biztonsági kamerás felvétel Kolumbia második legnépesebb városában, Medellínben készült, ott rakta fel egy felhasználó a Reddit kevű közösségi oldalra.

A videó egy építési vállalat, a Monserrate negyedik emeletén készült, ahová egy anya a körülbelül négyéves kisfiával érkezik meg.

Látszik, ahogy kiszállnak a liftből, egy futárral együtt, aki szintén arra az emeletre jött. Amíg a futár a cég recepciójához vezető ajtót próbálja kinyitni, az anya éppen a mobiltelefonján beszél.

A gyerek az emeletet szegélyező lépcsőkorlát felé tipeg, és itt következik a szörnyű pillanat: a kisfiú valószínűleg azt hiszi, hogy a korlát végig be van üvegezve, ezért mindkét tenyerével neki akar támaszkodni, csakhogy nincs üveg. A gyerek átesik a korláton, elkezd zuhanni lefelé, mire az anyja utána vetődik, le a földre, és a legutolsó pillanatban elkapja a bokáját.

A látványtól a futár is halálra rémült, aki azonnal lerohant a lépcsőn, valószínűleg az alattuk lévő emeletre, hogy onnan segítsen visszatolni a lógó gyereket a negyedikre. A cég alkalmazottai közül is odaszaladnak páran segíteni, és szerencsére ez sikerül is, a kisfiút épségben visszahúzzák a biztos talajra.

A videóért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
faember.jpg

Amputáltatta a kezeit a „bangladesi faember”, mert nem bírta elviselni a fájdalmakat

Egy ritka, genetikai eredetű bőrbetegségben szenvedett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 26.– Nem bírtam elviselni a fájdalmat tovább, nem tudtam már aludni éjszakánként, ezért kértem az orvosokat, hogy vágják le a kezeimet – mondta a 25 éves, bangladesi Abdul Badzsandar az Independentnek. Abdulnak egy ritka rendellenessége van, ami miatt az élete pokollá vált.

A "bangladesi faembernek" is hívott férfi kezeire szemölcsszerű kinövések nőttek, aminek az oka egy ritka, genetikai eredetű bőrbetegség. Később ezek a kinövések elterjednek, egy idő után a végtagok egy fa gyökereihez kezdenek hasonlítani. A rendellenesség megszüntetését eddig operációkkal próbálták elérni, 2016 óta már 25 műtétje volt, de a pokoli fájdalmak nem szűntek. Ezért Badzsandar az amputáció mellett döntött.

A kórnak egyelőre nem tudják a pontos okát, azt valószínűsítik, hogy azokat támadja meg, akiknek le van gyengülve az immunrendszerük. A brit lap szerint az egyik legsúlyosabb ilyen eset egy indonéz férfi volt, akinek a végtagjaira összesen hat kilogrammnyi szemölcs nőtt, mielőtt 42 évesen meghalt.

Lapozz a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dekoltezs-jo-1-1000x725.jpg

„Ringyónak” neveztek egy nőt a kivágott pólója miatt az utcán, dekoltázs-mozgalmat indított a Twitteren

A nő fotóját eddig több mint négyezer nő lájkolta, és ömlenek a dekoltázs-szelfik visszavágásként a 'seggfej' pasinak.
Daily Mail. A címkép illusztráció: Pexels - szmo.hu
2019. június 25.A "Celine B" nevű Twitter-felhasználó valószínűleg maga sem gondolta, hogy ekkora lavinát indít el. A fiatal francia nő, aki profilja szerint egy laboratóriumban dolgozik, és eddig mindössze 400 követője volt (tehát korántsem a közösségi média-sztárkodásból él) kiposztolt magáról egy szelfit, amelyen egy lenge, nyári, pántos felsőben pózol, és természetesen látszik a dekoltázsa is. Ezt írta mellé:

"Az utcán egy vadidegen férfi le 'büdös k...zott' azért, mert egy v-kivágású pólóban voltam. Azt üzenem neked, hogy ezek az én melleim, te meg elmehetsz a fenébe!"

A poszt valóságos dekoltázs-forradalmat indított el. Órák alatt nők ezrei lájkolták és kommentelték, és a #JeKiffeMonDecollete ("szeretem a dekoltázsomat") hashtaggel elárasztották a közösségi oldalt a dekoltázs-szelfik is.

Lapozz a kommentekért a posztoló nőktől:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x