hirdetés
 
 

Már nincs "kis faszéngrill" – kijavíttatta elbénázott tetoválását Ariana Grande
A "kis faszéngrillből" végre "7 Rings" lett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Tegnap olvashattátok, hogy Ariana Grande igencsak beégett legújabb tetoválásával, ugyanis a "7 Rings" helyett véletlenül a "kis faszéngrill" kifejezést tetováltatta japánul a tenyerébe. A félresikerült mintáról készült kép persze az egész világhálót bejárta, és nem meglepő módon mindenki jót szórakozott a bakin.

Azóta az énekesnő visszatért a tetoválószalonba, és kijavíttatta a mintát, amiről aztán egy újabb Insta-sztoriban számolt be rajongóinak. A kiegészített motívum már valóban azonos az énekesnő új dala, a 7 Rings címével - ebből a bakiból remélhetőleg egy életre tanult a híresség.


KÖVESS MINKET:Napi humor: Jimmy Fallon és Luis Fonsi átdolgozták a Despacitót
Jobb, mint az eredeti!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Luis Fonsi Despacito című remekműve a 2017-es év legnagyobb slágere volt, Jimmy Fallon pedig mindannyiunk örömére gondoskodik róla, hogy ne merüljön feledésbe. A műsorvezető Fonsit hívta meg legutóbbi show-jára, és vele együtt előadta az ikonikus dal átdolgozott verzióját. A 24.hu újságírói így fordították le Fallon versszakát:

"Tüzes, égető Cheetos, szétszedi a gyomrom,

de attól még befalom, marha jó lenne egy tüzes burrito,

istenem, remélem, attól még lehet Keto (ketogén étrend, ami főként zsírokból áll."

Majd pedig Fonsiét:

"Jared Leto, minden szereped annyira tökéletes,

jóképű vagy, a fehér öltönyöd meg fergeteges,

remélem, megint te leszel majd az Oscar-nyertes."


KÖVESS MINKET:Liptai Claudia smink nélkül, alkotás közben készült fotót osztott meg követőivel
Végre újra van ideje kedvenc hobbijára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Liptai Claudia tizenhét év után döntött úgy, hogy a tévé helyett a családjával töltene több időt. Most több mindenre jut ideje, így újra elővette régi kedvenc hobbiját, és festeni kezdett.

Alkotás közben, egy smink nélküli képet készített, és osztott meg követőivel.

"Hosszú idő után újra van kedvem festeni. Lehet hogy nem sokan tudjátok de én grafikusnak készültem és képző szakra jártam. Aztán azt már tudjátok nem ez lett a szakmám. De a mai napig ha leülök a vászon elé egy másik világba repülök. Adjatok magatoknak ti is időt arra amit annyira szerettek, hogy abbahagyni nehezebb mint elkezdeni! Önmegvalósítós délutánt mindenkinek!" - írta ki a képhez Claudia.

Hosszú idő után újra van kedvem festeni. Lehet hogy nem sokan tudjátok de én grafikusnak készültem és képző szakra jártam. Aztán azt már tudjátok? nem ez lett a szakmám. De a mai napig ha leülök a vászon elé egy másik világba repülök. Adjatok magatoknak ti is időt arra amit annyira szerettek, hogy abbahagyni nehezebb mint elkezdeni! Önmegvalósítós délutánt mindenkinek! #hetkoznapiclau #art #painting #hobby #loveyourself #nomakeup

null

Claudia mostani képe egy újabb rész a korábban meghirdetett új sorozatának, a Mindennapjaim-nak.


KÖVESS MINKET:


Három év után újra egy fotón láthatjuk Angelina Jolie-t és Brad Pittet
Még mindig elég ingerültnek tűntek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Brad Pitt és Angelina Jolie válása cseppet sem zökkenőmentes. Az elmúlt 3 év veszekedéssel, pereskedéssel és fenyegetőzéssel telt, az egykori álompárból mára esküdt ellenségek lettek.

Ezek után nem csoda, hogy már jó ideje nem mutatkozott együtt Jolie és Pitt. Ahol lehet, elkerülik egymást, azonban most végre lencsevégre kapta őket a The Sun egyik lesifotósa. A két színész egy Los Angeles-i irodaházban találkozott, azonban a gesztikulálásuk alapján ezúttal sem éppen békésen beszélgettek.

A fotókat a LIFE oldalán tudják megnézni.


KÖVESS MINKET:Fotót és videót is posztolt a temetésről Vajna Timi az Instasztorijába
A gyászoló özvegy képein hatalmas fehér virágokból készült koszorúk és tisztelgő katonák láthatók.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Csütörtökön temették el Budapesten Andy Vajnát. A producer 75 éves korában hunyt el. A búcsúztatója a család kérésére zárt körben zajlott a Fiumei úti temetőben.

Özvegye, Vajna Tímea Instagram-sztoriban posztolt képet és egy videót is a temetésről.

Vajna Tímea egy elsötétített ablakú, fekete Mercedesszel érkezett a temetőbe. A Blikk beszámolója szerint az özvegy a búcsúbeszédek után egy "szürke dobozt helyezett a sírba, majd letérdelve zokogott".


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x