hirdetés
Már feltöltötte első családi fotóit Meghan Markle és Harry herceg az Instagramra
Gyönyörű kisbaba!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.


hirdetés

Az elmúlt pár nap legnagyobb híre egyértelműen Harry herceg és Meghan Markle első közös kisbabájának megszületése volt. A csecsemő az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet kapta, és már az első fotók is elkészültek róla. A királyi pár saját Instagramjára is posztolt három újat közülük.

"A sussexi herceg és hercegné nagy örömére szolgál, hogy megoszthatják első nyilvános megjelenésüket családként" - írták a képekhez.

A posztot már több mint 2 millióan kedvelték, és kommentelők ezrei küldik jókívánságaikat az ifjú szülőknek.

A fotókat egyébként Chris Allerton, az egykori katonából fotóssá avanzsálódott családbarát készítette.

Ha kíváncsi vagy a fotókra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ezt jelenti Harry herceg és Meghan Markle kisfiának neve
A kicsi két különleges keresztnevet kapott szüleitől, a második ráadásul nagyon édes is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Mint arról beszámoltunk, hétfőn megszületett a várva várt királyi baba, akit azóta már be is mutattak a szülei, sőt a nevét is elárulták.

A Buckingham-palota hétfőn délután jelentette be, hogy Meghan Markle vajúdni kezdett, de szerdán elmondták, hogy már reggel fél hatkor világra jött a kisbaba.

Születése után mindössze két nappal már be is mutatták a nagyvilágnak a babát, aki ugyan békésen aludt Harry herceg karjában, de a szülők mosolyogva fogadták a gratulációkat. Sőt,

Meghan azt is elárulta, hogy igazán boldog, mert övé a világon a két legnagyszerűbb srác. Arról is szó esett, hogy a kicsi igazán nyugodt, kiegyensúlyozott természetű.

A királyi család szerda kora este a közösségi oldalain keresztül osztotta meg a világgal a baba nevét. Kiderült, hogy a kisfiút Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Elárulták, milyen nevet kapott Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke
A királyi hagyományok szerint hosszú és előkelő hangzású neve lett a kisfiúnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Kiderült, hogyan nevezte el Harry herceg és Meghan hercegné újszülött kisfiúkat. A baba hétfőn jött világra, nem sokkal később pedig a büszke szülők már meg is mutatták a nagyvilágnak az újabb trónörököst.

A Buckingham-palota hétfőn délután adott ki arról szűkszavú közleményt, hogy Meghan Markle vajúdni kezdett.

Harry herceg felesége teljes titokban tartotta eddig a szülés körülményét, sem a gyerek neve, sem a kiírt dátum, sem pedig a kórház neve nem volt nyilvános információ.

Az újdonsült édesanya a baba bemutatásakor sem árult el túl sokat, inkább csak a gratulációkat fogadta, miközben a fia Harry herceg karjában aludt békésen.

Meghan azt mondta, igazán boldog, mert övé a világon a két legnagyszerűbb srác. Arról is szó esett, hogy a kicsi igazán nyugodt, kiegyensúlyozott természetű.

Szerdán viszont már azt is elárulták, hogyan nevezték el a királyi család legújabb tagját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Itt az első kép Jason Momoáról, aki este már Budapesten sörözött
Az Instagramjára töltött fel egy videót az Aquamant játszó színész, aki Guinnesst ivott egy budapesti kocsmában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Jason Momoa kedd óta Budapesten van, legalábbis ez derül ki az Instastoryjából. A videói alapján a Bazilikánál és a Parlamentnél is járt a Trónok harca és az Aquaman sztárja. A legutóbbi videójában épp a haverjával koccint, mégpedig egy kocsmában (vélhetően valamilyen kocsma lehet Budapesten, esetleg a hotel bárja), ahol a háttérben a BL-meccs ment, és a korsókban láthatóan Guinness van. Szóval simán meglehet, hogy tegnap páran együtt kocsmáztak Momoával, és nem is tudtak róla.

A sörözős Momoa-képért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Harry és Meghan kisfiuk bemutatásakor is megszegte a protokollt
Nem ez volt az első szokás, amit felrúgott a hercegi pár...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Mi is megírtuk, hogy szerdán Harry herceg és Meghan hercegné megmutatták a nyilvánosságnak hétfőn született kisfiukat. A nevét egyelőre még nem árulták el, de azt igen, hogy igen nyugodt baba, Meghan pedig szerencsésnek érzi magát, hogy a világ két legnagyszerűbb srácával élhet.

A protokollt azonban ezúttal sem tartották be maximálisan. Korábban az volt a szokás, hogy a gyermeket a "bemutatásakor" az édesanya tartja - így tett Vilmos és Katalin, illetve anno Károly és Diana is. Harry azonban maga fogta kézbe a babát, Meghan pedig közben időnként megsimogatta az alvó csöppséget.

Meghan egyébként nem is abban a kórházban és annál az orvosnál szült, amint a szokás diktálta volna, és elzárkózott az elől is, hogy rögtön a szülés után megjelenjen a nyilvánosság előtt. A pár szeretett volna néhány napot eltölteni kamerák nélkül, és ez így is lett.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x