hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Majoros Hajnalka elmesélte, milyen volt, amikor levetkőzött Nánási Pál előtt
Öt másodperc alatt megbízott benne, egy picit sem volt görcsös, idézte fel Lilu műsorában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Majka felesége, Majoros Hajnalka, azaz közismertebb nevén Dundika Lilu műsorában (Liluland) vendégeskedett, és többek között arról is beszélt, milyen élmény volt, amikor először vetkőzött le Nánási Pál fotós előtt, 23 évesen. Állítása szerint sosem volt benne görcsösség, amikor ruha nélkül kellett a kamerák előtt állnia.

"Öt másodperc alatt megbíztam benne. Azt mondta, vetkőzzek le és levetkőztem, mert ez volt a feladat. Ez a természetesség abból fakadt, hogy egy pillanatig sem voltam görcsös, egyetlen munkám során sem", magyarázta Hajni, aki ma már kétgyerekes anyuka, de többek között a jó genetika miatt még ma is bombázónak számít.

Azt is elmondta, hogy mivel mindig elégedett volt magával, emiatt akkor is kellően magabiztos volt, amikor Playboy-nyusziként szerepelt.

A teljes műsort itt lehet megnézni:


KÖVESS MINKET:

Michael Jackson összes dalát kitiltották a brit X-Faktorból
Sem a versenyzők, sem a meghívott vendégek nem énekelhetnek tőle semmit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Korábban már ausztrál, kanadai és új-zélandi rádióállomások jelentették be, hogy nem hajlandók játszani Michael Jackson dalait. Sőt, a pop-királyt még a Simpson családból is eltüntették a készítők. Mindezt azután, hogy a Neverland elhagyása című dokumentumfilmmel újabb gyermekmolesztálási ügyek kerültek nyilvánosságra.

Most a brit X-Faktor jelentette be, hogy letiltják az énekes összes számát - írja a The Sun.

Tehát sem a versenyben szereplő énekesek, sem a meghívott vendégek nem választhatnak dalt Jacksontól.

Pedig korábban tematikus műsorok is volt a pop-királlyal kapcsolatban. Volt olyan is például, hogy Michael Jackson vs Queen estét tartottak ez egyik műsorban és a szereplőknek tőlük kellett dalt választani. Azt egyelőre nem tudni, hogy több országban is, például Magyarországon is életbe lép-e Jackson dalainak kizárása az X-Faktorból.

Az HBO négyórás dokumentumfilmjében Wade Robson és James Safechuck azzal vádolják Jacksont, hogy gyerekkorukban molesztálta őket. A film nemcsak a rajongók, de a családtagok körében is nagy felháborodást váltott ki, élénk viták folynak a közösségi oldalakon, Michael Jackson hagyatékkezelői 28 milliárd forintnyi összegre perlik a az HBO-t.


KÖVESS MINKET:
Csobot Adél szerint is nagyon béna poént sütött el Istenes Bence
A műsorvezető ismét megszívatta az egyik haverját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Istenes Bence mondhatni, már sportot űz a prankelésből. Nemrég ismét megviccelte az egyik haverját, amit titokban levideózott és később feltöltött a közösségi oldalára is. A követői elég vegyesen fogadták a videót, amiben a műsorvezető először csak arra kéri a haverját, hogy tartson neki bakot, ő pedig ártatlanul tesz is mindent, amit Istenes kér tőle.

Sokan azt írták, hogy jót röhögtek a poénon, de voltak olyanok is, akik elég gáznak nevezték. Köztük volt a műsorvezető párja, Csobot Adél is.

"Ez nagyon béna, proli poén volt!!!"

- írta a műsorvezető párja a videó alá. Véleményével pedig többen is egyet értettek.

"Mennyire pronyó, te jó Isten."

- írta egyikük, de volt aki tényleg kiakadt a poénon.

"Úr Isten de gáz...Gusztustalan...Ettől többre becsültelek, mint fantasztikus műsorvezetőt, hogy ilyen ocsmány poénokkal villogjon..."

- szólt hozzá egy másik követő.

De talán a legbeszédesebb komment VV Somáé volt, aki egyből Pumped Gabóhoz hasonlította Istenes Bencét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

??????????????? #joke #friends #funny

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:

Harry herceg és Meghan Markle teljesen különválik Vilmostól és Katalintól
A hercegi pár hamarosan elköltözik és még pénzügyileg önállósodnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle elköltözik a Kensington palotából, és pénzügyileg is teljesen függetlenedik Vilmostól és Katalintól - ezt a palota csütörtökön hivatalosan is bejelentette. A hivatalos indok szerint Harry és Meghan azért költöznek Windsorba, hogy nyugodtan nevelhessék hamarosan érkező gyermeküket. Ezért egy darabig biztosan ott is fognak élni.

Ugyanakkor a pletykák szerint a költözés valódi oka, hogy a két család között állandóan konfliktus van, ugyanis Meghan nem egészen úgy éli a mindennapokat, ahogy azt a Buckingham Palotában szokás és elvárás.

A Daily Mail szerint a döntés előtt Vilmos herceg, mint a leendő király kikérte nagyapja véleményét is a költözésről. Fülöp herceg viszont biztosította Vilmost arról, hogy a család továbbra is támogatni fogja Harryéket. A költözés pedig azért is fontos Vilmos számára, mert évek múlva király lesz belőle, így muszáj a saját lábára állnia.

A következőkben tehát Vilmos és Katalin továbbra is a Kensington palotában fognak élni és dolgozni, ez pedig így lesz azután is, hogy Vilmost királlyá koronázzák majd. Erről Katalin is beszélt már korábban. A költözés főként Harry és Meghan személyzetét érinti leginkább, az ő alkalmazottai és pénzügyi csapatuk átmenetileg a Kensington palotából a Buckhingam palotába teszik át székhelyüket.


KÖVESS MINKET:

Megmutatta kisfiát a Barátok közt egykori szereplője
Szabó Kitti még január végén adott életet kisfiának, de csak most mutatta meg a baba arcát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Szabó Kittit évekig a Barátok Közt Lindájaként ismerte mindenki. Ugyanakkor már egy ideje saját YouTube csatornájára gyárt videókat és január végén pedig édesanya is lett. Kitti korábban több videóban is mesélt a terhességéről, aminek igyekezett a negatív oldalát is bemutatni és nem csak a rózsaszín ködöt, ami egy baba érkezését veszi körbe.

Igaz, hogy a közösségi oldalain sokat volt jelen várandósan is, a kis Félix születése óta egy kicsit eltűnt. Most azonban egy nem is akármilyen videóval tért vissza, ugyanis követői nagy örömére végre megmutatta kisfiát.

Na és persze teljesen őszintén beszámolt a szülésről is. A videónak viszont hamarosan lesz folytatása is, hiszen ezt a címből is sejteni lehetett.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x