Majka teljesen megváltozott - állítja felesége
A napokban ünnepli nyolcadik évfordulóját Majka és kedvese, Dundika.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 12.


A pár kapcsolata sok szempontból még mindig a régi, ám van, ami az idő előrehaladtával megváltozott. Majka egyre csa­lád­cent­ri­ku­sabbá válik, az éj­sza­kai bu­li­k helyett a családi szalonnasütéseké az este.

Majka felesége, Hajni szerint a rapper manapság már többre értékeli az esti családi programokat, mint a vad, éjszakai bulikat. Ez főleg azóta van így, hogy a belvárosi lakásukból családi házba költöztek.

"Ez a hely igazi paradicsom mindannyiunknak, ahová imádunk hazajönni, és ahonnan egyre nehezebb eltávolodni. Persze, mindez nem lenne, ha nem születtek volna gyerekeink" - mondta el a Story magazinnak a kétgyermekes anyuka, aki úgy érzi, az utóbbi időben felértékelődött minden perc, amit együtt tölthetnek.

"Már nem akar sehová menni, a gyerekeivel foglalkozik és persze velem. Esténként meg, amikor Olivér elaludt, kiülünk hármasban a teraszra, sütögetünk, beszélgetünk, mindenkin érezni a békét és a boldogságot. Ezeket a meghitt pillanatokat nem adnám semmiért, és Peti sem" - fogalmazott Hajni.

A szerelmesek a héten ünneplik a nyolcadik évfordulójukat, aminek alkalmából vacsorázni mennek majd kettesben.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x