hirdetés
britney1.jpg

Majdnem meghalt az édesapja – visszavonul a turnézástól Britney Spears

Lemondta a koncertjeit, hogy minden erejével családjára koncentrálhasson.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 05.


hirdetés

Az énekesnő sikeresen túllendült korábbi mélypontjain és ismét csúcsformában van, mégis szomorú bejelentéssel állt elő, miszerint egy időre visszavonul. Rajongói nagy bánatára Domination nevezetű fellépéssorozatát is le kellett mondania. A döntés hátterében családi okok állnak, melyeket egy Instagram-posztban osztott meg követőivel.

"Már nagyon vártam ezt a show-t és, hogy valamennyiőtökkel találkozzak idén, úgyhogy a szívem össze van törve. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy mindig a családunkat helyezzük előtérbe... Ezért meg kellett hoznom ezt a döntést. Pár hónappal korábban az apukám kórházba került és majdnem meghalt. Mind nagyon hálásak vagyunk, hogy végül élve hazatérhetett onnan, de még nagyon hosszú út áll előtte. Meg kellett hoznom azt a nehéz döntést, hogy ezúttal valamennyi energiámat és figyelmemet a családomra fordítom. Remélem, meg tudjátok érteni"

– írta az énekesnő.

Az énekesnő 67 éves édesapját két hónapja vastagbél repedéssel szállították kórházba. Egy hónap után hazaengedték ugyan, de állapota ismét romlott és további kezelésekre lesz szüksége.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Glamour


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
tothgabi.jpg

Így nézett ki Tóth Gabi a titkos esküvőjén

A terhes énekesnő egy egyedi tervezésű ruhában, szűk családi körben ment hozzá szerelméhez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 19.A közönségtől távol maradva, titokban ment hozzá Krausz Gáborhoz Tóth Gabi, akinek neve Krausz-Tóth Gabriellára változott az esküvőt követően. A jeles alkalmon mindössze csak néhány családtag volt jelen.

Az énekesnőnek más jellegű tervei voltak az esküvőre, de eredeti elképzelésüket várandóssága miatt elvetették. Csak néhány dologhoz ragaszkodott. Ilyen volt például a hagyományos fehér ruha.

„Gyerekkori álmom volt, hogy egyszer férjhez megyek, földig érő, fehér ruhám legyen, ami – hála a stylistomnak és barátnőmnek, Holdampf Lindának – megvalósult” – írta friss feleséggel készített interjújában a Best. Lindával közösen találták ki stílust. A végső döntés egy hófehér szegecsekkel díszített, csillogó, ejtett vállú menyasszonyi ruhára esett.

Lapozz a képért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
szegedi-fecso-1000x625.jpg

Fecsó odaszúrt exnejének, Vasvári Vivinek, miközben egy hallal pózolt

Szegedi Fecsónak egy horgászás alkalmával a kifogott halról jutott eszébe valami.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 19.Szegedi Fecsó és Vasvári Vivi tavaly a Nyerő Páros címet közösen nyerték el, idén pedig a válásuk miatt kerültek célkeresztbe. Vasvári Vivi már javában randizgat, a jó kedélyéről ismert Fecsó pedig egy alkalmat sem ki hagy arra, hogy odaszúrjon exének. Nemrég őszintén el is mondta, hogy éli meg a válásukat.

Ezúttal az Instagramon ragadta meg a lehetőséget, hogy megmutassa Vivinek, ő is továbblépett. A fotón Fecsó egy hallal pózol. A posztban annyit írt:

„Megvan az Igazi! Nem beszél, nem fogaz.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megvan az Igazi!!! Nem beszel, nem fogaz:))

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!