hirdetés
Majdnem letépte a férfi kezét az oroszlán, amikor meg akarta simogatni
Csak nem tanulnak egymás hibájából ezek a nagymacska-simogató emberek.
Daily Mail, fotó: YouTube - szmo.hu
2019. április 12.


hirdetés

Csak majdnem. Ez volt a szerencséje annak a turistának, akinek a Daily Mail számolt be a balesetéről. A nőstény oroszlán akkor támadt neki a férfinak, amikor az benyúlt hozzá a rácson.

Az 55 éves Pieter Nortje vezetett túrán vett részt Dél-Afrikában - így ünnepelte 10. házassági évfordulóját nejével,

aki elborzadva nézte végig a támadást.

És lekamerázta. A Netwerk24 értesülése szerint a férfit azonnal a Pelonomi Kórházba szállítottál Bloemfonteinban. Súlyos az állapota, szeptikus sokkot kapott.

Tavaly májusban a Johannesburgtól északra található Marakele Predator Centre tulajdonosát támadta meg egy oroszlán, amikor az állat közelébe merészkedett.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Életveszélyes fotót posztolt egy útiblogger pár, saját követőik osztották ki őket érte
'Miért mindig nők sodorják magukat veszélybe a fotókkal? Még sosem láttam férfit sziklán lógva' - írta egy kommentelő a talán túlságosan is bátor pár képére.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 11.Hiába a tragédiák sorozata, továbbra is vannak, akik az életüket kockáztatják egy-egy jól sikerült fotóért a közösségi oldalakra. Néha azonban ezen oldalak látogatói és követői elégelik meg ezeket a hajmeresztő felvételeket.

Így járt egy amerikai útiblogger páros, a 33 éves Kelly és a nála egy évvel fiatalabb Kody, akik néhány nappal ezelőtt Bali szigetéről posztoltak az Instagramra.

A csókjelenet színhelye egy három emelet magasságban lévő úszómedence volt: Kody a vízben állt, barátnője a medencén kívülről fogta a két kezét, miközben a mélység felett himbálózott.

Bár a páros hangsúlyozta, hogy a fotózás előtt megtettek minden óvintézkedést, és egymásban is bíznak követőik nagyon keményen nekik mentek, és azzal vádolták őket, hogy lájk-vágyukat fontosabbnak tartották saját biztonságuknál – írta a Daily Mail

Ha kíváncsi vagy az életveszélyes képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Megszólalt 'a húgával' szenvedélyesen csókolózó, és ezzel botrányt keltő youtuber
Chris Monroe válaszolt az őt ért vádakra, és felfedte az igazságot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 12.Amint arról mi is beszámoltunk, a Prankinvasion elnevezésű csatorna házigazdája azzal borzolta a kedélyeket, hogy hecc-videói egyik új darabjában saját húgával váltott igencsak szenvedélyes csókot. Nem is egyet.

Chris Monroe egyébként is a polgárpukkasztás koronázatlan királya. Instagram-fiókján például a világ legjobb csókpartnereként aposztrofálja magát és szinte végtelen tárháza van olyan csókcsatás felvételekből, melyeknél furcsa, bizarr, rendhagyó és kínos szitukban osztja a puszikat. Többek között idegen párok tagjait kapja le, vagy alkalomadtán húga barátnőjével csókolózik.

A Prankinvasion csatorna neve is utal rá, hogy prankekről, vagy csínytevésekről van szó, tehát aki elindít egy ilyen videót, némiképp számíthat rá, hogy mit fog látni, azonban a testvéri szál már sokaknál kiverte a biztosítékot.

A botrányos felvétel immár több mint 3 millió 600 000-es megtekintésnél jár YouTube-on és az emberek egyre inkább felhergelik magukat rajta, illetve a kérdésen, hogy vajon tényleg testvérek-e a szereplők, vagy csak egy átverésről van szó.

Lényegében felháborítónak találják már magát az alapötletet is, akár hazugság, akár nem.

Chris mindeddig megtartotta a kulisszatitkokat magának, most azonban megszólalt az ügyben.

Ha érdekel az igazság, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kiderült, hogy melyik sonka az idei húsvét sztárja
A sonka választásakor érdemes a szakértőkre hallgatni, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mi kerül az asztalunkra húsvétkor.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 12.A húsvét közeledtével egyre többen keresik fel a hentesboltokat a legfinomabb sonkák után kutatva. Idén is a kötözött sonkák iránt a legnagyobb az érdeklődés, ugyanakkor a szakember szerint, érdemes odafigyelni arra, hogy hagyományos érlelésű és nitritmentes terméket vásároljunk, továbbá azt is elárulta, milyen sonkafélék a legnépszerűbbek a magyaroknál.

A sertéshús a magyar gasztrokultúra egyik kiemelt alapanyaga, amelynek fontos szerepe van a változatos, kiegyensúlyozott étrendben, Húsvétkor pedig elmaradhatatlan része a reggeli és vacsora felhozatalnak.

A hústermékek iránt már bő egy héttel az ünnepkör kezdete előtt megnövekedett az érdeklődés, a választásnál ugyanakkor nagyon könnyen mellé lehet nyúlni.

Könnyű felismerni, hogy melyik a jó sonka

Lászlófi Attila, a Delibox.hu ügyvezetője elmondta, húsvéti sonkát különböző eljárásokkal lehet előállítani, az árakban pedig visszaköszön a technológia időigényessége.

„A hagyományos eljárás szerint a sonkát száraz sózás után hónapokon keresztül érlelik, hidegen füstölik, miközben a termék nyers marad. Ilyen többek között a parasztsonka. Az úgynevezett közepes érlelési idejű, gyors pácolásnál a húsba befecskendezik a páclét, illetve kívülről fedőpáccal kenik be, majd néhány hétig érlelik. Az ilyen sonka lehet nyers vagy főtt is. Végül a gyorsérlelésű, nedves sonkák csak néhány napig érlelődnek, miután nagy mennyiségű páclét juttattak a húsba. Ilyenek általában a fóliázott főtt termékek, amelyek eltarthatósági ideje rövid”

- magyarázta a szakember, hozzátéve, hogy a hagyományos érlelésű sonka onnan ismerhető fel, hogy szerkezete sokkal masszívabb és keményebb is egyben.

Mint mondta, idén a kötözött sonka a legnépszerűbb a vásárlók körében, ami egy szaftos hús, ezt követi szorosan a második helyen a kicsontozott falusi vagy parasztsonka, a dobogó legalsó fokára pedig a sertés felsál fér még oda, ami tulajdonképpen színhús.

Sokan rendelnek csülköt és tarját is, a sertéshúst nem fogyasztó vásárlóknak pedig a füstölt kacsamellsonkát ajánlják.

A szakember ugyanakkor arra is felhívja a figyelemt, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen soka kerül az asztalunkra az ünnepkor.

Ha kíváncsi vagy rá, mire figyelj a választásnál, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Hihetetlen, de egy kéztöréssel megúszta a 26. emeletről betonra zuhanó kínai kislány
A térfigyelő kamerák felvették, amint a hatéves gyermek a zuhanás után feláll és elsétál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 12.Csodával határos módon csupán egy kéztörést szenvedett el az a 6 éves kínai kislány, aki kizuhant egy Chongqing városában található lakóház 26. emeletéről - adta hírül a helyi sajtó.

Az ámulatba ejtő - és hála az égnek szerencsésen végződő - balesetet a térfigyelő kamerák is rögzítették és a felvételeket elnézve olyan, mintha egy megrendezett trükköt látnánk, olyannyira valószerűtlen az egész.

Hiszen a kislány a becsapódás drámai pillanata után nemes egyszerűséggel feláll és elsétál.

A dolgot csak még érdekesebbé teszi, hogy tavaly már volt példa egy hasonló történetre Kínában. Akkor egy 2 éves gyerek zuhant ki 17 emelet magasról, Changzhou városában. Szerencsére az ablak alatti fák lelassították a zuhanást, az esőtől puhára ázott talaj pedig tompította a becsapódást.

Ha érdekel az aktuális esetről készült videó, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x