hirdetés
korhaz.jpg

Majdnem elvérzett otthon a 30 éves férfi, miután egy üvegszilánk megvágta a bokáját

A szilánk egy létfontosságú artériát talált el. A baráti gin-tonicozás vége az lett, hogy az orvosok szerint öt percen múlt a férfi élete.
Mirror. A címkép illusztráció: Flickr - szmo.hu
2019. június 08.


hirdetés

Egy átlagos, egészséges felnőtt ember vérereiben mintegy 5-6 liternyi vér kering. Ennek csaknem a felét, közel két és fél liter vért vesztett a 30 éves brit férfi, Paul Blundell, aki barátjával, a 25 éves Adam Johnstonnal egy kellemes, baráti gin-tonicozással múlatta az időt az otthonában.

Csakhogy a barátja olyan szerencsétlenül fogta meg a gines üveget, hogy az kicsúszott a kezéből, és a konyhakőre esett, ahol szilánkokra tört.

Paul elmondása szerint semmit nem érzett, ám egyszer csak észrevette, hogy ömleni kezd a vér a bokájából. Az egyik üvegszilánk vágta meg.

A két fiatal férfi még ekkor sem rémült meg túlságosan, a vágás ugyanis csak pár centis volt. Amikor azonban látták, hogy a konyha gyakorlatilag percek alatt vérben tocsog, és bármit csinálnak, a sebből folyamatosan lüktet ki a vér, azonnal hívták a mentőket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
cardib.jpg

Egy megszállott Cardi B rajongó a kezére tetováltatta a pucér rappernőt

Az alkotásnak máris hatalmas sikere van, több millióan nézték meg a róla készült videót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 07.Egy megszállott rajongó annyira odavan Cardi B-ért, hogy a karjára tetováltatta az énekesnőt, nem is akármilyen módon.

A nagyon aprólékos, kidolgozott alkotásról még videót is készített, aminek máris több milliós nézettsége van,

pedig még egy napja sincs, hogy kikerült az Instagramra.

Azt nem tudni, hogy ki készítette, és kinek a karjára került a sztár, de a hirtelen népszerűség mellett egy örök életre szóló ajánlatot is kapott Cardi B-től.

A mű sokaknak megtetszett, és jelezték is, hogy szívesen varratnának magukra ugyanilyen tetkót. Az alkotásról egyébként egy videó is készült.

Ha kíváncsi vagy a tetkóról készült videóra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
drog-vonat-hulye-drogfutar-1000x666.jpg

Ezrek röhögnek a díleren, aki a vonaton felejtett egy rakás drogot, ÉS a teljes nevét és lakcímét

A manchesteri rendőrőrs posztolta ki az esetet, és készséggel felajánlották, hogy visszajuttatják neki a droggal teli hátizsákját. #gondosdíler hashtaggel.
Sky News. Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 08.A manchesteri Trafford kerület rendőrsége Facebook-felhasználók ezreit derítette jókedvre, amikor kiposztolta "Az év dílere" díjra is jó eséllyel pályázó bűnöző sztoriját.

A meg nem nevezett drogfutár ugyanis a vonaton felejtette a hátizsákját, amelyben a poszt szerint a következők voltak: 25 darab tabletta, nagy mennyiségű, gondosan bezacskózott fehér por, és szintén apró, visszazárható tasakokba zárt kristályok.

A rendőrség viccesen közölte a lakossággal, hogy amennyiben felismerik a hátizsákjukat, jelentkezzenek bátran, bár így sincs a nyomozóknak nehéz dolga, ugyanis a díler benne hagyta a hátizsákban a közmunka-kártyáját - tehát már korábban is el volt ítélve, és jelenleg is közmunkán van - a teljes nevével és címével.

Hogy a segítőkész dílert azóta elfogták-e, a posztból nem derül ki - valószínűsíthető, hogy igen, ez a poszt már csak egy kis "extra" volt az állampolgárok szórakoztatására.

A kommentekért kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
benke-laci-bacsi-legnepszerubb-videoi-1000x715.jpg

Tízezrek nézték: ezek voltak Benke Laci bácsi legnépszerűbb receptvideói

A sült fagylalt is dobogós lett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 08.Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy 70 éves korában elhunyt Benke László, többszörös világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász. Az országban a legtöbben csak Laci bácsiként emlegetik, főzős műsoraiból pedig rengetegen lesték el a főzés és a sütés mesterségét, hiszen az alapoktól egészen a bonyolultabb különlegességekig, mindent elkészített és bemutatott.

Laci bácsival már évek óta a Youtube közönsége is együtt alkothatott a konyhában, hiszen a videómegosztóra is töltött fel recepteket. Most megmutatjuk, hogy itt melyik volt a nézők Top 3 kedvence Laci bácsitól.

3. Palócleves, ahogy Laci bácsi készíti

2. Sült fagylalt

Ha kíváncsi vagy a Laci bácsi legnépszerűbb receptjére is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
iskolabusz-kisfiu-vicces-level-1000x657.jpg

Az év levelében dumálta ki magát az anyjának a kisfiú, aki lekéste az iskolabuszt – százezrek osztják

A nővére posztolta ki a kézzel írt üzenetet a Twitterre. Szerintünk Karinthy reinkarnálódott...
Independent. A címkép illusztráció: Pexels - szmo.hu
2019. június 08.Erre szokták mondani, hogy ha csak egy dolgot olvasol el ebben az évben, ez legyen az. Az iskolából önhibáján kívül lógó kisfiú kézzel írt sorai az édesanyjának letarolták a Twittert, néhány nap alatt majdnem egymillió kedvelést kapott, és százezrek válaszoltak rá. Nem véletlenül. Íme a levél magyar fordítása, többet nem is tennénk hozzá.

"LEKÉSTEM AZ ISKOLABUSZT

Alulírott: a fiad sajnálattal tájékoztatlak, hogy ma lekéstem az iskolába tartó tömegközlekedési eszközt. Megértem, hogy ettől most egy érzelmi hullámvasútra kerültél, de talán megnyugtat a tudat, hogy úgy döntöttem: itthon maradok. Nagyon nehéz döntés volt, ráadásul úgy kellett meghoznom, hogy te már vagy húsz perce elmentél.

Amikor ezt olvasod, valószínűleg még mindig az ágyamban vagyok, és azon szomorkodom, hogy ma nem mehettem suliba, szóval kérlek, ne zavarj meg. Ha további segítségre lenne szükséged, íme az érvek és az ellenérvek a döntésemmel kapcsolatban.

Érvek:

1. Ebben a negyedévben ez az első nap, hogy hiányoztam. A jegyeim rendben lesznek.

2. Amúgy is nagyon rossz napom lett volna, mert szar a hajam.

Ellenérvek:

1. Nem kizárt, hogy a lógás rossz szokásommá válik (nem valószínű)

2. Most fel kell hívnod a sulit, és azt kell mondanod, hogy gyermekbénulásom van."

Az eredeti levelet itt olvashatod:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x