1
Magyar kastélyszálló a világ legjobbjai között
A Szidónia Kastélyszálló már a második évben kapott díjat a rangos világversenyen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. november 03.


Nemzetközi mezőnyben, a világ kedvenc szállodáinak versenyében bizonyított ismét a magyarországi Szidónia Kastélyszálloda, melyet idén is a World Luxury Hotel Awards legjobbjai közé választottak.

A röjtökmuzsaji hotel a vendégvisszajelzések alapján a Luxury Historical Hotel különdíját hozhatta el október 29-én este, a Dohában megrendezett gálán. A Szidónia Kastélyszálloda elmondhatja magáról, hogy két egymást követő évben is díjat nyert ezen a rangos eseményen, hiszen tavalyi elsőként lett díjazott Magyarországról.

dijat

Fotók: Facebook

dij2kastelyszallo2k3
k4

A World Luxury Hotel Awards versenyében a világ szállodái mérik össze erejüket, mégpedig a vendégek tapasztalatai alapján. Az idei díjkiosztó gálán a “Luxury Historical Hotel” cím után járó díjat a hotel ügyvezetője, Bánkuty Orsolya vehette át.

A szállodaipar Oscar-gálájának tartott World Luxury Hotel Awards díjainak különlegessége, hogy a luxusszállodákat, illetve azok szolgáltatásait itt maguk a vendégek osztályozzák, értékelik saját élményeik alapján.

342
Szidónia Kastélyszálló - a tökéletes kikapcsolódás záloga

Az eredeti szépségét őrző röjtökmuzsaji kastélyszállodában a teljes kikapcsolódást biztosító, családias, meghitt légkör áll a középpontban. A valaha nemesek által lakott épületet egy 7 hektáros, csodálatos park öleli körbe, ami tovább erősíti a ház atmoszféráját és stílusát. Évszázados tölgyfák sorakoznak a parkban, teniszpálya, ping-pong és tollaslabda-pálya, emellett a Szidónia Vitál Fürdőház várja a vendégeket. Egy igazi, sokoldalú, szerethető helyszín – esküvők, konferenciák, családi pihenések tökéletes helyszíne.

VIDEÓ: Ilyen gyönyörű a kastélyszálló és környéke:

Ha te is gratulálsz a díjhoz, nyomj egy lájkot!

Forrás: 24.hu / MTI


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x