hirdetés
facebook.jpg

Magától lélegzik az a kisbaba, akit megfojtott anyja méhéből vágtak ki

A nő kitervelten követte el a gyilkosságot, hónapokon át játszotta, hogy terhes.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 03.


hirdetés

A Mirror oldalán jelent meg a történet egy túlélő csecsemőről, akit megfojtott édesanyja hasából sikerült kimentenie az orvosoknak.

A fiatal nőt egy Clarisa Figueroa nevő támadója fojtotta meg, majd kivágta a csecsemőt a 19 éves kismama holttestéből.

Ezt követően telefonált a hatóságoknak, azt állítva, otthonszüléssel adott életet a fiának, aki nem lélegzik.

Figueroa kitervelten követte el a gyilkosságot, hónapokon át játszotta, hogy terhes. Lánya és férje segített neki. Az erőszakkal világra „segített” fiút, kórházba vitték, ahol kiderült: súlyos agykárosodást szenvedett.

Az apa egyik ismerőse szerint a csecsemő küzd a túlélésért, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy lekapcsolták a lélegeztetőgépről, mert már egyedül is képes levegőt venni.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
shipwrecked-boat-party-1000x528.jpg

„Hajótörés bulit” reklámozott egy partiszervező cég a Liszt Ferenc repülőtéren

A Budapest Airport azonnal levetette a digitális felületekről a videóreklámot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 03.„Hajótörés bulit” hirdető videóreklámmal találkozhattak a Liszt Ferenc repülőtéren a Budapestre érkezők - írja az Index.

A Shipwrecked Boat Party hirdetésében a fővárosba érkező turistáknak kínálnak kétórás hajókázást a Dunán DJ-vel, különböző italfogyasztási csomagokkal és egy profi fotóssal, aki képeket készít a fedélzeten bulizókról Budapest emblematikus helyszínein.

A múlt hét szerdán történt dunai hajótragédia után viszont nem volt helyénvaló ez a reklám, ezért a Budapest Airport azonnal levetette a digitális felületekről. Mint azt Hardy Mihály szóvivő elmondta, már harmadik hete futott ez a hirdetés a reptér érkezési oldalán.

"A Hableány és utasainak tragédiája azonban teljesen más kontextusba helyezi ezt a reklámot. Emiatt felvettük a kapcsolatot a reklámügynökséggel, és azonnal levetettük a reklámot a digitális felületekről, így az a továbbiakban nem látható"

- erősítette meg a szóvivő az Indexnek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
donald.jpg

Élőben nézheted, amint II. Erzsébet végigvezeti Donald Trumpot és feleségét a Buckingham-palotán

Az elnök és felesége 3 napot töltenek majd Európában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 03.Donald Trumpot Buckingham-palotában fogadta II. Erzsébet, aki részletesen bemutatta az amerikai elnöknek és feleségének a brit uralkodó hivatalos rezidenciájáját.

A pár érkezése után egy zártkörű ebédre és üdvözlő ünnepségre volt hivatalos.

A privát ebéd után a házaspár a Westminster-apátságban tesz kirándulást, később a királynő egy bankettet rendez a Buckingham-palotában, ahol részt vesz a Cambridge hercege és hercegnője is.

A Trump és a távozó miniszterelnök, Theresa May közötti tárgyalások kedden kezdődnek, a pár pedig várhatóan megvitatja az éghajlatváltozás kérdését és a kínai Huawei technológiai céggel kapcsolatos aktualitásokról is szó esik.

A háromnapos látogatás során számos brit városban terveznek tiltakozásokat, többek között Londonban, Manchesterben, Belfastban és Birminghamben is - írja a BBC.

Lapozz a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
nyugdijak.jpg

Nyugdíj: 9-en kapnak kétmillió felett, tízezrek 50 ezer alatt

Több mint hetvenszeres a különbség a legkisebb és legnagyobb havi járadékok között Magyarországon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 03.A Népszava azt írja, több mint hetvenszeres a különbség a legkisebb és legnagyobb magyar nyugdíj között.

Majdnem 21 ezer olyan idős ember él az országban, akinek nyugdíja nem éri el az 50 ezer forintot havonta, tudta meg a lap közérdekű adatigénylés nyomán a Magyar Államkincstártól. Több mint kétmillióan részesülnek öregségi nyugellátásban, közülük 250 ezren kapnak 200 ezer forintnál magasabb összeget.

Kilenc ember pedig 2 millió fölötti nyugdíjat kap minden hónapban.

Először 2016-ban állapítottak meg ilyen magas összegű havi járadékot. 2014-ben 870 ezer forint volt a legmagasabb kifizetés, 2015 januárjában már 1,3 millió.

Időközben az 1 millió fölötti, de 2 millió alatti nyugdíjasok 2016-ban még csak öten, egy évvel később már hatan voltak, ez a létszám ma már 23.

A Népszava azt valószínűsíti, hogy a plafon már magasabb lehet a kétmilliónál, azonban az Államkincstár az adatvédelmi szabályokra hivatkozva a 2 000 000 forintot elérő ellátásban részesülők számát összevontan közölte.

A lapnak több országos nyugdíjas szervezet vezetője is azt mondta, nem lenne szabad ekkora különbségnek lennie a nyugdíjrendszeren belül.

A 100 ezer forintnál kevesebb pénzből élők gyakorlatilag vagy a rezsit fizetik, vagy élelmiszert vesznek, vagy pedig gyógyszert.

Bármelyik hiánya rontja az életminőségüket, így törvényszerűen sokan idő előtt halnak meg közülük.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
trump.jpg

Nem gondoltam, hogy ilyen szemét - Trump beszólt Meghan Markle-nek, de a hangfelvételek ellenére tagadja

A hangfelvétel ellenére Trump bocsánatkérést követel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 03.Hiába van róla hangfelvétel, Trump tagadja, hogy visszataszítónak nevezte Meghan sussexi hercegnét - írja a The Sun , akik meg is osztották a beszélgetésen készült hanganyagot.

Az egész azzal kezdődött, hogy Markle évekkel ezelőtt egy tévéműsorban közölte: ha Trump lesz az elnök, Kanadába költözik. Később közölte: szülési szabadságára hivatkozva nem is találkozik az amerikai elnökkel Londonban.

Ennek híre úgy jutott el Trumphoz, hogy a közelmúltban egy újságíró rákérdezett, mit gondol a hercegné megjegyzéseiről, majd részletesen elmondta neki az interjúban elhangzottakat.

Trump azt mondja, nem tudott róla és hozzátette: "nem tudtam, hogy ő ilyen szemét".

A beszélgetés közben elkészült hangfelvétel ellenére az elnök Twitterén tagadja a híreket és kamugyáros médiát okolja a felhajtásért, akiktől bocsánatkérést követel.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x